Ce posturi bugetare mai sunt scoase la concurs

posturi___.jpg Instituţiile constănţene, fie ele primării sau deconcentrate, scot la concurs diferite posturi, pe care cititorii le pot găsi în detaliu pe www.ziuadeconstanta.ro , la secţiunea „Locuri speciale de muncă“.

În perioada imediat următoare, există câteva funcţii pentru ocuparea cărora doritorii trebuie să-şi pregătească dosarele. Astfel, Primăria comunei Tuzla scoate la concurs un post pentru funcţia publică de referent clasa III, grad profesional asistent, treapta unu de salarizare. Primăria municipiului Constanţa organizează concurs pentru ocuparea unor funcţii publice de execuţie, temporar vacante. Se caută inspector clasa I, grad asistent, treapta trei de salarizare - Biroul Administrativ şi Tehnico Economic, Direcţia Servicii Publice. De asemenea, Primăria municipiului Constanţa mai angajează un referent clasa III, gradul asistent, treapta unu de salarizare - Serviciul Dotări Urbane - Ecarisaj - Dezinsecţie şi Deratizare, Direcţia Servicii Publice. Casa judeţeană de Pensii (CJP) Constanţa scoate la concurs un post pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie temporar vacantă de inspector, clasa I, gradul profesional asistent Serviciul de Contabilitate a Veniturilor Bugetare. Şi primăria Lumina scoate la concurs un post de şef Serviciu Investiţii Publice, Proiecte, Afaceri Europene, CIC şi Cultură. De asemenea, şi Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) scoate la concurs mai multe posturi în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică. Aşadar, se caută director executiv, director executiv adjunct şi director economic.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

asistenta

21 Sep, 2010 23:13

vrem sa stim si noi cate posturi au fost deblocate la nivelul spitalelor din Constanta, in special la judetean? daca s-au deblocat posturi de ce Capatana ne face felul in aceste zile si se scuza aratand cu degetul catre Consiliul Judetean??? Nu cumva ministerul este cel care bugeteaza aceste posturi? de ce nu luati atutudine, pentru ce mai exista aceasta directie de sanatate, daca nu va luptati pentru noi angajatii. Manea de la sindicat e si el vandut lui Capatana, si dvs domnule Dina sunteti???

Articole asemanatoare

Spitalul Municipal Mangalia, județul Constanța angajează asistent medical pentru Secția Obstetrică ginecologie

18 Apr 2024 267

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 292

Angajări Constanța Ce post scoate la concurs Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord

18 Apr 2024 458

LIVE TEXT Elevii de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța susțin concursul de istorie Ion Moiceanu, aflat la prima ediție (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 500

Angajări Constanța Spitalul Orășenesc Cernavodă scoate la concurs un pot vacant. Iată ce trebuie să faci

17 Apr 2024 372

Locuri de muncă Constanța Serviciul Public de Gospodărie Comunală Techirghiol angajează. Detalii

17 Apr 2024 390

Lista câștigătorilor la faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar 2024 la pentatlon și tetratlon (GALERIE FOTO)

15 Apr 2024 541

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța scoate la concurs un post vacant. Iată ce trebuie să faci

15 Apr 2024 740

​Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța angajează paznic. Detalii

15 Apr 2024 479

Muzeul de Artă Populară Constanța angajează. Ce post este scos la concurs

15 Apr 2024 633

Angajări Constanța Cauți un loc de muncă? Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa angajează

15 Apr 2024 729

Caravana Shakespeare vine la Tulcea

14 Apr 2024 438

Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța Elev Ciprian George Vasilescu - Locul III la Șah Individual Masculin

13 Apr 2024 454

Locuri de muncă Constanța Primăria Municipiului Mangalia angajează. Detalii și condiții

12 Apr 2024 670

Vrei să lucrezi la Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia? Mai multe posturi, scoase la concurs

11 Apr 2024 810