Cerchez "Eu eram candidatul PC la primarie"

1206654351.jpg

Metin Cerchez, care, in ultima vreme, mai mult a cautat-o pe Elodia, a iesit cu o declaratie soc: el era candidatul surpriza pentru Primaria Constanta

Decizia a fost anulata marti, pe considerentul ca sustinatorii conservatori i-ar fi impus lui Cerchez sa duca o campanie murdara. Potrivit liderului UDTR, acesta trebuia sa scoata la iveala aspecte "mai putin ortodoxe" despre ceilalti candidati, informatii "pe care numai el le detine". "Eu eram surpriza pe care conservatorii o pregatisera. Ei m-au contactat, iar eu m-am dus cu cele mai bune intentii. A inceput o politica de santaj. Eu sa lovesc in PSD, PD-L si PNL, iar ei (Marian Motoc si Stefan Giuglea) sa mearga sa faca jocurile pentru turul doi, in functie de cel care va fi clasat cel mai bine. Nu am acceptat santajul", a declarat Metin Cerchez. Indignat de stilul adoptat de conservatori, fostul "detectiv" in cazul Elodia a promis ca, in campania electorala, va adopta o atitudine impotriva PC..., daca va avea ocazia. "UDTR nu va fi remorca nimanui. Eu nu vroiam sa candidez, dar, daca ei m-au contactat innebuniti, am zis sa-mi ofer sprijinul. Probabil, au zis ca sunt cunoscut cu emisiunea mea...", a completat Cerchez. Pentru a parea cu adevarat convingator, Cerchez s-a si jurat pe Coran, ca ceea ce afirma este intrutotul real. Fostul candidat a demascat ca PC va duce o politica de santaj si escrocherie in campania electorala, cu atat mai mult in turul doi al alegerilor. Vehementa si certitudinea cu care si-a expus situatia au trezit suspiciuni in legatura cu veridicitatea informatilor. Asta intrucat, in timpul discursului, "a scapat" ideea conform careia el ar fi mers la PC sa le puna pe tava candidatura. Ion Minca, presedintele filialei judetene a PC, sustine ca nu este nimic adevarat din spusele lui Cerchez, apreciind ca acesta incearca sa iasa in public si nu are cu ce. "Intr-adevar am avut o intalnire acum patru seri, la care a venit Motoc si cu Raif si mi l-au recomandat pe Cerchez ca interesat sa candideze, dar cu sprijinul nostru", a declarat liderul PC Constanta. Vizibil iritat, Minca a precizat ca s-a luat in discutie candidatura, insa nu s-a decis, la acel moment, nimic. "Din punctul meu de vedere acceptasem candidatura, insa cei pe care i-am intrebat nu garantau pentru el si pentru moralitatea sa", a adaugat conservatorul. Minca afirma ca nu a fost el cel care l-a contactat pe Cerchez pentru a-i face o asemenea propunere. "Nu am dat niciun telefon, mai mult, am ramas surprins cand acesta ne-a trimis un mesaj prin care ne spunea ca isi vrea adeziunea inapoi. Asta e adevaratul motiv pentru care nu il mai sustinem. De fapt, nici nu stiam ca isi depusese adeziune", a conchis presedintele PC Constanta. Declaratiile celor doi se bat cap in cap, cu mici puncte comune, care insa nu conduc la aceeasi concluzie, situatie care ne face sa credem ca adevarul este pe undeva, pe la mijloc. Pe zi ce trece, precampania devine tot mai murdara. Ramane de vazut daca, in mai, candidatii inscrisi oficial in competitia electorala vor adopta aceeasi tactica, de care alegatorii s-au plictisit deja.

Scris de: {autor}Claudia CANDET{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 593

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 656

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 448

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 530

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 527

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 702

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3362

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 13884

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 898

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 881

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1922

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1300

UPDATE George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 2789

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 6806

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 808