Politic

Cine face parte din noua echipă de conducere a organizației municipale a PNL Constanța. Scurte prezentări

Organizația municipală Constanța a Partidului Național Liberal (PNL), începând cu data de 31 martie, are un nou președinte, în persoana consilierului județean George Muhscină.

Noul Birou Politic Local al organizației municipale PNL Constanța este format din doi prim-vicepreședinți, opt vicepreședinți, 15 membri și un trezorier.

Președintele Organizației municipale PNL Constanța, George Muhscină, are 45 de ani, este căsătorit și are trei copii. Absolvent al Universității „Ovidius” Constanța, Specializarea „Instalații și Echipamente Navale”, George Muhscină este fondatorul mai multor companii-pionier din domeniul producției și distribuției de materiale pentru industria publicitară, consultanței și managementului pentru afaceri, dar și din învățământul preuniversitar. Noul președinte al Organizației municipale PNL Constanța este, din iunie 2016, consilier în cadrul Consiliului Județean Constanța.

„Este o persoană jovială, organizată și responsabilă, echilibrată. De asemenea, este determinat către atingerea și depășirea obiectivelor, extrem de atent la detaliu, ferm în ceea ce privește semnificația profundă și echilibrată a principiilor și valorilor morale adecvate, flexibil și pragmatic, orientat către soluții bazate pe argumente realist-obiective”, se precizează într-un comunicat PNL, remis ZIUA de Constanţa.

Prim-vicepreședintele „Strategii Politice și Comunicare”, Costel Stanca, are 47 de ani și este absolvent al Institutului de Marină Civilă Constanța, specializarea „Navigație și Transport Naval”. Începând cu anul 1999 este conferențiar universitar al Universității Maritime Constanța, iar din anul 2012 ocupă funcția de decan al Facultății de Navigație și Transport Naval din cadrul aceleiași universități. De asemenea, începând cu anul 2014, Costel Stanca este președintele Centrului Național de Promovare a Transportului Intermodal Constanța.  

Prim-vicepreședintele „Domeniul Politici Publice”, Marius Enescu, are 56 de ani și este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Iași. Din anul 2005, doctorul Marius Enescu a fost, timp de patru ani, directorul Direcției Sanitare Constanța. În perioada 2009-2010 a fost șeful Secției Clinică Ortopedie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. Începând cu anul 2012 este integrat ca medic primar competențe ortopedie în Secția Chirurgie a Spitalului CF Constanța. Din luna iunie 2016, este consilier județean PNL în Consiliul Județean Constanța.

Vicepreședintele Departamentul Strategii și Relații Politice, Mihnea Claudiu Drumea, are 40 de ani, este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității „Spiru Haret” Constanța și doctor în drept al Universității „Babeș Bolyai” Cluj-Napoca. Din 2015 este decan al Facultății de Științe Juridice și Științe Economice a Universității „Spiru Haret” Constanța. Începând cu anul 2011, Mihnea Claudiu Drumea este conferențiar universitar doctor specialitatea relații individuale de muncă și relații colective de muncă, iar din anul 2015 este profesor universitar doctor în dreptul muncii și dreptul securității sociale la Universitatea „Spiru Haret” Constanța. Are abilitate în lucrul cu tinerii și adulții, capacitate de adaptare, tenacitate, spirit organizatoric și de echipă.

Vicepreședintele Departamentul Imagine, Comunicare, Relații mass-media, Purtător de Cuvânt, Marius Pricopie, are 49 de ani, este căsătorit și are doi copii. Este absolvent al Facultății de tehnologie chimică București, Secția Chimie-Fizică, și al Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Universității București. În prezent, este administratorul unei societăți comerciale în domeniul opticii medicale.

Vicepreședintele Departamentul Politici Economice, Mediu de Afaceri, Dezvoltare Regională și Fonduri Europene, Costin Avătavului, are 27 de ani și este absolvent al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității „Ovidius” Constanța. În perioada septembrie 2012-mai 2016 a fost inspector de specialitate în Primăria Eforie. Din iunie 2016 este consilier municipal în Consiliul Local Municipal Constanța. Are abilități de comunicare, spirit creativ și de echipă, capacitate de sinteză și analiză și, nu în ultimul rând, abilități de leadership.

Vicepreședintele Departamentul Politici Sociale, Relații cu Sindicate, Patronate, Organizații Neguvernamentale și grupuri de cetățeni, Liviu Popa, are 52 de ani și este administrator al mai multor societăți comerciale. În prezent este consilier județean din partea Partidului Național Liberal în Consiliul Județean Constanța. Calitățile sale sunt spiritul organizațional și de echipă, comunicarea, adaptabilitatea și inițiativa.

Vicepreședintele Departamentul Justiție, Siguranța Națională, Ordine Publică și Siguranța cetățeanului, Bogdan Barață, are 37 de ani și este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității „Spiru Haret” Constanța. Doctorand în științe juridice, Bogdan Barață este avocat în Baroul București și lector universitar la Facultatea de Drept și Administrație Publică a Universității „Spiru Haret” Constanța. Este o persoană loială, tolerantă, care se adaptează la schimbări și care are capacitatea de a lua decizii și de a și le asuma.

Vicepreședintele Departamentul Politici în Agricultură, Silvicultură, Mediu și Dezvoltare Rurală, Cristina Văsii, are 32 de ani, este absolventă a Facultății de Matematică și Informatică a Universității „Ovidius” Constanța și masterand atât în Administrarea Afacerilor, cât și în Controlul și monitorizarea calității produselor agricole. În prezent, ocupă funcția de quality manager al unei cooperative agricole și cea de consultant în management și administrarea afacerii. Din iunie 2016, liberala Cristina Văsii este consilier municipal în cadrul Consiliul Local Municipal Constanța. Are capacitate de analiză, adaptabilitate, flexibilitate, inițiativă și ambiție.

Vicepreședintele Departamentul Politici în Educație, Cercetare, Cultură, Culte, Minorități și Sport, Raluca Trandafir, are 37 de ani, este absolventă a Universității „Ovidius” Constanța, Facultatea de Științe Economice, Specializarea „Tranzacții Internaționale” și a Universității „Titu Maiorescu” București – Facultatea de Drept. În anul 2012 obține diploma de doctor în contabilitate în cadrul Academiei de Studii Economice București. Din anul 2015 este expert contabil, director al Departamentului de Relații cu Instituțiile Publice și Private din cadrul Universității „Ovidius” Constanța și conferențiar universitar doctor la aceeași instituție universitară. Din iunie 2016, Raluca Trandafir este consilier municipal al PNL în cadrul Consiliul Local Municipal Constanța.

Vicepreședintele Departamentul Politici în Sănătate, Ioan Tofolean, are 57 de ani și este absolvent al Facultății de Medicină Generală al IMF Cluj-Napoca. În anul 1998, obține titlul științific de doctor în medicină sub coordonarea Prof. Univ. Dr. Mihai Manasia, iar în 2008 acela de medic primar interne și medic specialist gastroenterologie. Doctorul Ioan Tofolean a ocupat, în perioada decembrie 2005-martie 2008, funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. A fost, de-a lungul anilor, asistent universitar, șef de lucrări, conferențiar universitar și profesor universitar la Universitatea „Ovidius” Constanța. 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nicio femeie nu se regăseşte în echipa de conducere restrânsă Schimb de ştafetă în PNL Constanţa. Dragomir a predat organizaţia lui Huţucă. Cele mai multe voturi le-a luat prim-vicepreşedintele Delicoti! (galerie foto)

28 Apr 2017 1541

Lista care circulă în sala pentru alegerile PNL Constanţa

27 Apr 2017 2850

Bogdan Huţucă este noul preşedinte al PNL Constanţa (galerie foto+video)

27 Apr 2017 1076

Ei vor să conducă PNL la Constanţa! Două candidaturi pentru preşedinte, trei pentru prim-vicepreşedinţi şi 20 pentru funcţiile de vicepreşedinţi

25 Apr 2017 1496

Dosarul fostului şef al Direcţiei Metale şi Pietre Preţioase, amânat

25 Apr 2017 581

Ultima zi pentru depunerea candidaturilor la preşedinţia PNL Constanţa! Liberalii se luptă pentru voturi, dar şi în instanţe

21 Apr 2017 1065

Ultima zi pentru înscrierea în cursă este 22 aprilie Bogdan Huţucă şi Mihaela Andrei şi-au depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al PNL Constanţa

13 Apr 2017 1412

Care sunt rezultatele Comitetelor de Coordonare Locale ale PNL în Independența și Târgușor

12 Apr 2017 530

Care sunt rezultatele Comitetelor de Coordonare Locale ale PNL în Costinești, Eforie și Tuzla

10 Apr 2017 832

PNL Constanţa îşi alege şefii în teritoriu

07 Apr 2017 697

Băisan şi Chiţac cer stoparea procesului de alegeri interne din PNL şi numirea unei conduceri interimare. Dragomir le răspunde că „statutul a fost respectat“!

03 Apr 2017 1106

Rezultatul scrutinului intern, contestat în instanţă „Locotenenţii“ lui Muhscină de la PNL (galerie foto)

03 Apr 2017 645

Editorial PNL Constanţa sau degringolada perpetuă. Trădarea din interior, faza pe PUZ-uri

03 Apr 2017 1974

LIVE TEXT George Muhscină este noul președinte al organizației municipale a PNL Constanța (galerie foto)

31 Mar 2017 2169

Scandalul din PNL, declanşat de nişte PUZ-uri! Actualii consilieri municipali ar putea rămâne fără mandate? Acuzaţii grave la adresa deputatului Boroianu şi alegeri pentru CCL

31 Mar 2017 1858

Alegeri interne PNL Chiţac şi echipa de vicepreşedinţi susţin că nu pot tolera abuzul şi presiunile (video)

30 Mar 2017 1266

Mihaela Andrei candidează la funcţia de preşedinte al PNL Constanţa

30 Mar 2017 2108

Continuă alegerile interne la PNL. Iată rezultatele de la Cerchezu

30 Mar 2017 475

Alegeri interne la PNL. Iată rezultatele de la Pecineaga și 23 August

29 Mar 2017 636

Continuă alegerile interne la PNL. Iată rezultatele de la Agigea şi Cumpăna

28 Mar 2017 658

Alegeri interne la PNL. Rezultatele de la Cernavodă, Mihai Viteazu, Săcele

27 Mar 2017 680

UPDATE. Biroul Permanent Municipal al PNL Constanţa se întruneşte de urgenţă!

27 Mar 2017 947

Patru candidaturi pentru funcția de președinte al Organizației Municipale PNL Constanța

27 Mar 2017 852

„Toţi ne mint mai rău ca la meteo!“ Mai mult de jumătate dintre respondenţi cred că actualul mandat de primar de Constanţa este ultimul pe listele PSD

27 Mar 2017 757

Deputatul Bogdan Huţucă şi-a lansat candidatura la preşedinţia PNL Constanţa (galerie foto)

26 Mar 2017 993

Scandalul pe tema alegerilor de la organizaţia PNL municipiu a ajuns la Bucureşti Se cere ca alegerile de la Constanţa să fie organizate de o conducere interimară. BPN va discuta luni situaţia!

25 Mar 2017 2124

Continuă seria alegerilor interne în PNL. Ce s-a întâmplat la Topraisar şi Techirghiol

24 Mar 2017 1097

Scandal în PNL Adrian Manole - „Data alegerilor nu poate fi schimbată!“ / Chiţac - „Nu recunoaştem alegerile lui Dragomir!“

24 Mar 2017 804

UPDATE Senatorul Chiţac a "pierdut" organizaţia municipală a PNL Constanţa

22 Mar 2017 1753

Sondaj de opinie Credeţi că actualul mandat de primar de Constanţa va fi ultimul pe listele PSD?

20 Mar 2017 3285

Marinetek BSM SRL, administrată până de curând de consilierul judeţean PNL Remus Cristy Băisan, în insolvenţă

20 Mar 2017 458

Chiţac contra Dragomir. Când vor avea loc alegerile în organizaţia municipală a PNL?

20 Mar 2017 1145

UPDATE Raluca Turcan, prezentă la Constanţa – „Există premise pentru un ultim mandat al unui primar PSD la Constanţa” (galerie foto+video)

19 Mar 2017 1529

Raluca Turcan şi Cristian Buşoi participă la BPJ-ul liberalilor constănţeni de duminică

18 Mar 2017 772

LIVE TEXT Ludovic Orban, la Constanţa. Demarează campania electorală pentru alegerea preşedintelui PNL (galerie foto + video)

15 Mar 2017 1058

Comitetul de Coordonare Județean al PNL Constanța, convocat pe 27 aprilie

12 Mar 2017 469

PNL Constanţa îşi va alege noua conducere la sfârşitul lunii aprilie

10 Mar 2017 516

Consilierii liberali PNL insistă ca Făgădău să prezinte o analiză amănunțită a stării orașului

09 Mar 2017 2175

Aleşii locali din opoziţie îi cer lui Făgădău să prezinte bugetul şi un raport despre starea oraşului

07 Mar 2017 974

Modificări pentru Statut şi Regulament ale PNL Constanţa „Foruri de conducere mai suple şi cooptarea foştilor lideri, printre propuneri“

04 Mar 2017 457

Comisie de anchetă Şefa SPIT, atribuţii date de Radu Mazăre, ţinute la secret de Făgădău

01 Mar 2017 6212

Municipiul Constanţa se află, în continuare, în beznă. Au reapărut atacurile haitelor de câini

01 Mar 2017 585

Liberalii constănţeni solicită PSD să se delimiteze de Sabrina Nedelcu, cea care a adus jigniri protestatarilor din stradă

28 Feb 2017 558

Ludovic Orban vrea şefia PNL. Filiala Constanţa, divizată în opinii

14 Feb 2017 626

Comuna Bărăganu are primar interimar de la PNL

11 Feb 2017 486

Amendamentele parlamentarilor de Constanţa. Ce s-a aprobat. Ce s-a solicitat pentru fiecare localitate

09 Feb 2017 4233

Huţucă, foarte aproape de candidatura pentru preşedinţia PNL Constanţa

08 Feb 2017 842

Senatorul Chiţac, absent nemotivat Gheorghe Dragomir şi-a anunţat colegii că se va retrage de la conducerea PNL

06 Feb 2017 3034

Aleşii locali liberali îi cer deputatului Bogdan Huţucă să candideze Liberalii se reunesc duminică. Ordinea de zi vizează alegerile

04 Feb 2017 705

UPDATE 3 PSD, vot unanim pentru susţinerea Guvernului. Dobre nu aprobă gestul demisiei. Liberalul Gheorghe Dragomir solicită demisia miniştrilor Dobre şi Shhaideh

02 Feb 2017 1866