Conu’ Iulian Iancu faţă în faţă cu reacţiunea (Portul Constanţa)

Noii parlamentari ai Partidului Social Democrat - organizaţia judeţeană Constanţa au avut prima ieşire la rampă la sfârşitul săptămânii trecute. Dincolo de mulţumiri, felicitări şi şampanie, unii dintre ei şi-au făcut cunoscute proiectele dopo alegeri. Este cazul deputatului Iulian Iancu, care, după ce a primit votul constănţenilor, a prezentat o parte dintre primele proiecte pe care intenţionează să le promoveze în Parlament.
 
„În campanie nu am spus nimic despre cele mai importante proiecte pe care noi le vom face la Constanţa. De o lună, ducem negocieri pentru o investiţie de 1,3 miliarde de euro în Portul Constanţa, unde se va realiza cel mai mare hub de servicii petroliere din Marea Neagră, împreună cu Exxon. De asemenea, toate investiţiile pentru conectarea zăcămintelor se fac în judeţul Constanţa, cu bani la bugetul judeţului Constanţa, cu creşterea PIB-ului judeţului Constanţa. Portul rămâne obiectiv strategic. Are două dimensiuni în următorul interval de timp ca perspectivă de dezvoltare. Portul va avea în dezvoltare încă trei moluri. Unul pentru marfă, pentru persoane şi containere. Toate, în perspectiva celor patru ani, cu cuprindere în Master Planul de Transport al României. În Port, prin legea promovată de noi, la care sunt şi eu semnatar, intenţionăm să realizăm transparetizarea serviciilor portuare, de dezvoltare a infrastructurii şi de administrare portuară“, a spus Iulian Iancu.

Deputatul Iulian Iancu are un proiect care vizează şi municipiul Constanţa. „De săptămâna următoare, vom aduce la Constanţa cele mai mari companii. Începem cu General Electric, pentru că reţeaua de termoficare a oraşului este cea mai mare povară financiară a oraşului Constanţa”, a mai spus acesta.
 
Vă reamintim că PSD trimite în Parlament trei senatori - Liviu Tit Brăiloiu, Nicolae Moga şi Ştefan Mihu - şi cinci deputaţi - Iulian Iancu, Mircea Dobre, Cristina Dumitrache, Radu Babuş şi Gabriel Vişan. Marţi, Parlamentul se va reuni în prima şedinţă a legislaturii 2016-2020.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ISU Iași2 misiuni pentru transportul persoanelor supraponderale

27 Mar 2024 259

Evaluarea unui teren ținută la „secret” Un om de afaceri a dat în judecată CL Constanța. Vrea să vadă cum a fost stabilit prețul unui teren de care municipalitatea vrea să se descotorosească!

13 Mar 2024 1041

Ecaterina Caceandone a preluat în totalitate firma Seti Edukart SRL din Constanța

05 Mar 2024 652

Afaceri Constanța Firmă nouă din domeniul construcțiilor, înființată la Mangalia

03 Mar 2024 645

Cumpărări directe Constanța Primăria Cogealac, achiziție de combustibil de peste 160.000 de lei (DOCUMENT)

03 Mar 2024 911

Licitații Constanța CN APM SA, închiriere de pilotine cu echipaj pentru transportul pilotului la navă (DOCUMENT)

28 Feb 2024 452

Achiziții Constanța Primăria Istria a cumpărat servicii de dirigenție de șantier pentru un obiectiv de investiții din satele Nuntași și Istria (DOCUMENTE)

26 Feb 2024 697

Familia Cușu l-a dat în judecată pe primarul Constanței! Răspunsul Curții de Apel (MINUTA)

23 Feb 2024 3774

Șofer fără permis, reținut la Constanța! Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale. Minuta instanței

23 Feb 2024 694

Monument distrus la Costinești, județul Constanța BTT SA a depus plângere penală împotriva firmei lui Iancu Papazicu pentru distrugere

19 Feb 2024 1304

Firme Constanța Acționarii Coremar SA, convocați în Adunarea Generală Ordinară. Ordine de zi cu trei puncte

16 Feb 2024 651

Familia Cușu, proces cu primarul pentru dezbaterea unui PUZ în Consiliul Local Constanța! Este vizată transformarea unui restaurant în spital

15 Feb 2024 2211

Voleibalistele de la CSM Constanța, înfrângere cu CS Dinamo București (GALERIE FOTO)

07 Feb 2024 692

„Un actor cerebral de mare sensibilitate” Lucian Iancu, fost actor și director al Teatrului Dramatic Constanța, la ceas aniversar

02 Feb 2024 3338

Constanța Doliu în familia unui director COREMAR!

19 Jan 2024 2681