Costinestiul se pregateste sa-si intampine turistii

1209068093.jpg

Primarul Traian Cristea afirma ca, in aceasta perioada, prioritatea sa nu este campania, ci gospodarirea localitatii

In comuna Costinesti, pregatirile pentru intampinarea sfintelor sarbatori pascale sunt pe ultima suta de metri. Primaria a demarat mai demult igienizarea localitatii, insa acum se fac ultimele retusuri, pentru ca statiunea sa-si primeasca turistii cum se cuvine. Primarul Costinestiului, Traian Cristea, ne-a declarat ca, in momentul de fata, se fac lucrari de intretinere a spatiilor verzi, se vopsesc bordurile si se continua asfaltarea strazilor. "Daca a coincis perioada in care am obtinut fondurile cu apropierea alegerilor locale, asta nu inseamna ca trebuie sa ne oprim din lucru", a afirmat primarul Traian Cristea, adaugand ca, pentru el, campania electorala este pe plan secund, prioritare fiind comunitatea si proiectele pe care le are in derulare. "Ii las pe altii sa se ocupe de campanie. La mine nu asta e activitatea de baza, ci gospodarirea localitatii", a precizat edilul. In Costinesti s-au asfaltat, recent, doua strazi, in lungime totala de peste 1,3 km, iar in prezent, lucrarile continua la alte doua. "Punem borduri pe toate strazile asfaltate, in lungime totala de 4.000 de metri liniari", a declarat primarul Traian Cristea. El a adaugat ca, de curand, s-a sfintit si capela mortuara a cimitirului din Costinesti si ca lucrarile la constructia bisericii din satul Schitu continua. Lacasul de cult a fost ridicat pana la turle, iar lucrarea se apropie, cu pasi repezi, de stadiul final.

Continua reabilitarea falezei

Dupa 1 mai, primaria va continua lucrarile de consolidare a falezei spre Tuzla. "Se investesc 240 miliarde de lei vechi, bani proveniti de la Guvern", a spus primarul Traian Cristea. De asemenea, autoritatea locala lucreaza si la extinderea retelei de alimentare cu energie electrica in cartierele noi, unde au fost acordate loturi de casa in baza Legii 15. Cartierele noi ale localitatii dispun, aproape in toate zonele, de energie electrica, alimentare cu apa si retea de canalizare, iar primarul comunei a subliniat faptul ca, in viitorul apropiat, in Costinesti toate strazile vor fi asfaltate. Cu ocazia apropiatelor sarbatori, edilul localitatii ofera tuturor familiilor din Costinesti 1.300 de pachete cu alimente traditionale. In noaptea de Inviere, primarul Traian Cristea va merge la biserica impreuna cu familia. De 1 si 2 mai, turistii care vor veni in statiune se vor putea distra in compania formatiilor care vor sustine concerte pe plaja, langa obelisc.

Scris de: {autor}Manuela MOLDOVEANU{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

RAJA Constanța Se oprește apa în localitățile Poiana, Săcele și Traian!

24 Apr 2024 283

CNSC a anulat procedura de atribuire a contractului de servicii de reparații și întreținere a autovehiculelor de la Canalel Navigabile SA

23 Apr 2024 289

RAJA ConstanțaSe oprește apa în localitățile Mihai Kogălniceanu, Culmea și Oituz!

18 Apr 2024 405

Primăria Hârșova a bătut palma cu Electro Bulgaru BMS SRL! Ce prevede contractul și care este valoarea

11 Apr 2024 440

Cumpărări directe Constanța Contract de servicii de amenajare și întreținere spații verzi încheiat de Primăria Cuza Vodă (DOCUMENT)

09 Apr 2024 586

Licitații publicePrimăria Constanța bagă milioane de lei în reparația locurilor de joacă (DOCUMENTE)

01 Apr 2024 479

Licitații Constanța Primăria Techirghiol investește în lucrări de reparație și întreținere curentă a unor străzi asfaltate (DOCUMENT)

25 Mar 2024 1105

Primăria Năvodari, județul Constanța a cumpărat servicii de mentenanță pentru iluminatul public

05 Mar 2024 667

Soluția oferită de magistrații Curții de Apel Constanța în procesul dintre Team Force Security SRL și mai multe societăți

02 Mar 2024 590

Ședință CLM Constanța Consilierii stabilesc costul mediu lunar de întreținere pentru beneficiarii de la Căminul pentru persoane vârstnice (DOCUMENT)

26 Feb 2024 676

Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, cumpără servicii de mentenanță a iluminatului public

26 Feb 2024 951

Team Force Security SRL dă în judecată mai multe societăți. Dosarul, pe rolul Curții de Apel Constanța

23 Feb 2024 668

Licitație de 9,58 de milioane de euro, pentru DRDP Constanța, tranșată de judecătorii de la Curtea de Apel (MINUTA)

21 Feb 2024 729

Autoritatea Navală Română bagă în reparații capitale pontonul din Brăila! Iată cine se va ocupa de lucrări (DOCUMENT)

18 Feb 2024 3643

Direcția Generală Asistență Socială din cadrul Primăriei Constanța caută o firmă care va face curățenie în Pavilioanele pentru pensionari (DOCUMENT)

15 Feb 2024 728