Deputatul Bogdan Huțucă propune parlamentarilor constănțeni o dezbatere pe tema sistemului de sănătate din județ

La un an de la alegerile parlamentare, lipsit total un dialog transpartinic între senatorii și deputații de la Constanța pe problemele cu care se confruntă locuitorii județului, deputatul PNL Bogdan Huțucă propune o dezbatere deschisă pe tema sistemului de sănătate din județ.
 
 „Pe principiul mai bine mai târziu decât niciodată, m-am gândit să fac un prim pas în concret și să îmi invit colegii la dialog. O spun încă o dată. Niciunul dintre noi nu are monopol pe temele de interes public. În același timp, consider că toți parlamentarii constănțeni, indiferent pe listele cărui partid au candidat, sunt datori să dea în schimbul încrederii electorale responsabilitate și implicare. Uneori, dintr-o contră politică poate ieși ceva bun“, susține parlamentarul liberal.
 
La prima invitație lansată parlamentarilor constănțeni de către liderul PNL nu au răspuns decât reprezentanții USR - Stelian-Cristian Ion - deputat și Ramona Dinu - senator. Restul parlamentarilor au motivat că invitația s-a făcut din scurt și timpul nu le-a permis să participe.
„Mă bucur că semnalul de alarmă pe care l-am tras privind criza sistemul de sănătate constănțean nu a rămas fără ecou. Îi mulțumesc domnului deputat Stelian-Cristian  Ion pentru celeritatea și disponibilitatea cu care a răspuns invitației de a avea un dialog firesc noi, parlamentarii constănțeni, despre problemele celor pe care am fost aleși să-i reprezentămׅ“, a scris Huțucă pe pagina sa de Facebook.
 
Următoarea întâlnire pe care deputatul PNL o plănuiește nu se va mai desfășura la Parlament, pe teren „neutru“, spune acesta, ci, probabil chiar în sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, dacă și managerul unității medicale își va da acordul, după cum ne-a declarat Bogdan Huțucă.
 
Discuțiile pe tema sistemului de sănătate din Constanța pe care Huțucă le propune colegilor parlamentari vizează: 1. Subfinanțarea cronică a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța; 2. Dezafectarea singurei secții publice de radioterapie din județ; 3. Dezafectarea singurei case de îngrijiri paliative din județ, destinată pacienților oncologici.
 
Nu doar politica sanitară reprezintă o problemă pentru constănțeni; tocmai din acest motiv, pe viitor, discuțiile ar putea continua, în cadrul altor întâlniri, pe educație, mediu de afaceri sau alte teme de interes public, consideră deputatul Bogdan Huțucă.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gabriel Ciobanu, candidează la funcția de primar Partidul Național Liberal, filiala Constanța susține un pol electoral unit cu toate forțele de dreapta, pentru localitatea Agigea!

27 Mar 2024 793

Deputatul Bogdan Huțucă „Din 31 martie, județul Constanța va fi poarta Schengen a României “

21 Mar 2024 728

Huțucă (PNL) „NATO construiește cea mai mare baza militară din Europa în județul Constanța!"

19 Mar 2024 680

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 1194

Deputatul Bogdan Huțucă - „România, în aceste două zile, este inima politică a Europei“

06 Mar 2024 703

Congres PPE Bogdan Huțucă (PNL) - „Organizarea acestui eveniment în țara noastră reflectă importanța PNL în cadrul familiei politice europene"

03 Mar 2024 656

Președintele PNL Constanța Bogdan Huțucă despre primarii care au trecut la PSD „Oare de ce ar alege o navă precum Titanicul să primească la bord pasageri în plus?“

29 Feb 2024 868

Bogdan Huțucă (PNL), președintele comisiei de Buget din Camera Deputaților, consideră discuția despre cotă unică sau impozitare progresivă, inserată artificial pe agenda publică

28 Feb 2024 612

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „Mergem pe cont propriu la locale. În BPN s-a votat comasarea și liste comune doar pentru europarlamentare!”

21 Feb 2024 967

LIVE VIDEO+TEXT Este oficial! Pro Romania Constanța a intrat în Partidul Național Liberal (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Feb 2024 1554

Deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța - „Drumul Expres „Alternativa Techirghiol", în linie dreaptă“

08 Feb 2024 955

Bogdan Huțucă, președinte PNL Constanța despre o posibilă candidatură comună "Vergil Chițac este candidatul PNL la Primărie și suntem pregătiți pentru o competiție"!

06 Feb 2024 924

Deputatul Bogdan Huțucă Un proiect marca PNL, de 140 de milioane de lei, va aduce turiștii mai aproape de Sudul Litoralului

25 Jan 2024 1112

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „Unirea Principatelor Române ne arată un fapt esențial, anume că deciziile curajoase pot modela destinul unei națiuni unite”

24 Jan 2024 543

Deputatul Bogdan Huțucă „În 2024, PNL Constanța rămâne echilibrat. Continuăm accesarea de noi fonduri și implementarea proiectelor asumate"!

09 Jan 2024 735