Deputatul Nati Meir, audiat la Parchetului General

Deputatul Nati Meir a fost audiat, vineri, de procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ), in legatura cu plangerea facuta de senatorul Partidului Romania Mare (PRM) Gheorghe Funar privind autenticitatea semnaturilor de pe textul motiunii de cenzura initiate de Partidul Democrat (PD) la sfarsitul lunii mai, cu titlul 'Guvernul Tariceanu trebuie sa plece!'. Nati Meir a declarat, pentru ROMPRES, ca a fost audiat in calitate de martor in legatura cu plangerea lui Funar, potrivit careia 25 de semnaturi au fost falsificate, scanate. El a precizat ca a existat o problema cu senatorul Gheorghe Flutur care aparea de doua ori pe aceeasi lista: Gheorghe Flutur si Flutur Gheorghe. Potrivit lui Nati Meir, saptamana viitoare urmeaza sa fie audiat fostul ministru al agriculturii Gheorghe Flutur si senatorul Gheorghe Funar Nati Meir sustine ca procurorul Viorica Stan nu a inteles cum de a fost chemat, saptamana trecuta, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) cand dosarul se afla de fapt la Parchetul General. Deputatul independent a afirmat ca, din discutiile avute cu procurorul, a inteles ca in acest dosar o sa fie invinuiti sefii PD. Senatorul Gheorghe Funar sustinea in plangerea inaintata, in luna iunie, parchetului ca unii lideri si parlamentari PD au savarsit fapte penale, precum inselaciune, fals si uz de fals, atunci cand au semnat motiunea de cenzura cu titlul 'Guvernul Tariceanu trebuie sa plece!'. In luna iunie, Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a anuntat ca va da curs solicitarii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie de a pune la dispozitie lista cu semnaturile aferente motiunii de cenzura depuse de PD la adresa Guvernului.

Scris de: {autor}RMP{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Pe cine va vota Claudiu Palaz ca primar al Constanței? (VIDEO)

16 Apr 2024 568

Președintele PSD, Marcel Ciolacu „Nu ştiu dacă voi candida pentru funcţia de preşedinte al României“

05 Apr 2024 567

Martie, o lună a extremelor. ANM avertizează că suntem în pragul unui cod roșu, din cauza încălzirii globale

22 Mar 2024 557

Candidatul PSD - PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu - „Împreună vom învinge un oraş bolnav şi-l vom face sănătos“

20 Mar 2024 434

Judecători amenințați la Constanța! „Este ca și cum Irod l-ar acuza pe pruncul Iisus cu privire la propriile lui crime!“ (RECHIZITORIU)

11 Mar 2024 1012

Guvernul Republicii Moldova respinge „declaraţiile propagandistice" ale Tiraspolului

28 Feb 2024 627

Marcel Ciolacu anunță că va fi modificat Codul administrativ. „Avem, până la 1 iunie, comasările de făcut“

27 Feb 2024 1128

Calendar ortodox, 27 februarie 2024. Ce sfinți sunt pomeniți astăzi

27 Feb 2024 889

Știri Portul Constanța UPDATE. Grevă a navigatorilor de la bordul unui vas sub pavilion Germania! „Muncă fără plată este sclavie, iar sclavia a fost abolită“

21 Feb 2024 636

Magistrații analizează măsura preventivă în dosarul celor patru judecători din Constanța ce ar fi fost ameninţați cu acte de violenţă!

20 Feb 2024 784

Marcel Ciolcau- „Eu doresc mâine să anunţ tot calendarul de alegeri“

20 Feb 2024 519

Românii din Spania pot avea, din acest an, dublă cetăţenie

19 Feb 2024 1203

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, despre comasarea alegerilor - „Mizez foarte mult pe raţiunea tuturor, astfel încât să avem o soluţie“

14 Feb 2024 714

Rareș Bogdan, despre candidaturi comune PSD-PNL la alegeri „De candidatura la prezidenţiale şi eventualitatea unei candidaturi comune, nu s-a vorbit, vă spun cu toată sinceritatea”

10 Feb 2024 718

ÎPS Teodosie susține că nunta cu o femeie care a mai fost căsătorită este un mare păcat „Dacă este divorțată, tot preotul trebuie să lămurească”

09 Feb 2024 8843