Dragomir, simplu membru de partid, cu un picior în Parlament?! Donţu şi Dae, în echipa de conducere a PSD


 
Biroul Judeţean al PSD Constanţa l-a desemnat pe Gheorghe Donţu secretar executiv al organizaţiei judeţene, funcţie deţinută până săptămâna trecută de Cristinel Dragomir.  Donţu este consilier judeţean şi a deţinut funcţia de vicepreşedinte, care, începând cu 14 iulie, i-a fost încredinţată lui Gelu Dae. Acesta era membru în Consiliul Judeţean Executiv la judeţ şi membru în Biroul Municipal. Dae spune că social-democraţii strâng rândurile şi se pregătesc pentru parlamentarele din toamnă. Aceasta ar fi explicaţia pentru noile responsabilităţi cu care au fost învestiţi cei doi membri PSD.
 
Dae va face naveta la Constanţa, deoarece ocupă în continuare funcţia de inspector-şef al Autorităţii Feroviare Române. Gelu Dae are şi un doctorat în istoria căilor ferate şi a lansat anul acesta, la Constanţa, volumul „Evoluţia căilor ferate dobrogene 1860 - 1938“, o lucrare de referinţă pentru istoria căilor ferate române şi a Dobrogei.


 
Şi Gheorghe Donţu, care preia astfel activitatea de coordonare a filialelor PSD din judeţ, spune că organizaţia Constanţa are încă multe de reparat, iar acest an electoral presupune multă implicare şi activitate în teritoriu. „Vorbim despre oameni de partid care au fost responsabilizaţi, ei au fost aici dintotdeauna, partidul are nevoie de slujitori în sensul bun al cuvântului, nu doar de oameni care fac stagii foarte scurte şi cer la schimb foarte mult“, a declarat noul secretar executiv al PSD Constanţa.

Dragomir, simplu membru de partid, cu un picior în Parlament?!

Fostul vicepreşedinte al CJC Cristinel Dragomir rămâne şi fără funcţie de conducere la nivelul PSD Constanţa. Dragomir a fost secretarul general al filialei încă din mandatul de preşedinte, respectiv preşedinte executiv al cuplului Radu Mazăre - Nicuşor Constantinescu. Contactat, Dragomir a refuzat să comenteze „excluderea“ sa din echipa de conducere a PSD Constanţa. „Întrebaţi-i pe ei!“, a spus Dragomir.
 
Surse politice din PSD afirmă că acesta a recunoscut că nu s-a implicat suficient în activitatea politică. Nu este exclus însă ca Dragomir să fie „premiat“, la toamnă, cu un loc eligibil pe listele pentru parlamentare!
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mihai Lupu și Felix Stroe, imortalizați într-o fotografie. Ambii țin în mână adeziunea semnată de preșdintele CJ Constanța pentru a intra în PSD

17 Apr 2024 682

LIVE TEXT Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța, în conferință de presă (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 666

Surse Cătălin Cîrstoiu depune săptămâna viitoare candidatura pentru funcţia de primar general al Capitalei

15 Apr 2024 482

Fostul lider PSD Dumitru Buzatu, plasat în arest la domiciliu. Ce interdicții au fost instituite (DOCUMENT)

15 Apr 2024 485

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria București, Cătălin Cîrstoiu, exclude o retragere a sa din cursa pentru fotoliul de primar

15 Apr 2024 422

Ultima săptămână din aprilie vine cu alegeri interne în PSD Constanța?!

15 Apr 2024 738

Imobiliare Constanța Firma administrată de un consilier local PSD modifică din nou proiectul de pe bulevardul Aurel Vlaicu

13 Apr 2024 654

Consultare publică Regulamentul de organizare și funcționare al comisiei de repartizare a locuințelor din fondul locativ de stat din municipiul Constanța destinate închirierii (DOCUMENT)

12 Apr 2024 530

ZIUA LIVE Septimiu Bourceanu (PNL) - „Dacă la Constanța era blat, PSD nu avea contracandidați"! (VIDEO)

10 Apr 2024 699

Fostul deputat Eduard Martin a revenit în PSD, partidul în care a regăsit „echilibrul doctrinar"

10 Apr 2024 925

Paul Foleanu, candidatul la Primăria Mangalia din partea PSD

07 Apr 2024 618

Deputata Cristina Rizea, aleasă oficial președinte al organizației PSD Valu lui Traian

06 Apr 2024 746

Palatul Parlamentului găzduiește reuniunea liderilor Partidului Socialiştilor Europeni

06 Apr 2024 457

Directorul Neptun Olimp SA este candidatul PSD la primăria Eforie

06 Apr 2024 936

Președintele PSD, Marcel Ciolacu „Nu ştiu dacă voi candida pentru funcţia de preşedinte al României“

05 Apr 2024 547