După ce nu va mai fi lider al senatorilor liberali Haşotti intenţionează să scrie o carte despre istoria PNL Constanţa

Despre faptul că parlamentarul constănţean Puiu Haşotti nu va mai fi lider al senatorilor liberali se vorbeşte din luna noiembrie a anului trecut. La momentul respectiv, Haşotti nega însă informaţia, declarând: „N-o să mai fiu lider al senatorilor PNL atunci când o să vreau eu, nu alţii.“ Puiu Haşotti lăsa astfel de înţeles că va ocupa în continuare această funcţie. Tot atunci, colegii de partid ai lui Haşotti spuneau că senatorul ar fi avut constant, în ultimul timp, divergenţe de opinie cu unii dintre senatorii liberali, senatori catalogaţi ca fiind „rebeli“.

Deputaţii şi senatorii încep, pe 1 februarie, noua sesiune parlamentară. La începutul sesiunii, grupurile parlamentare îşi aleg un lider, unul sau doi vicelideri şi un secretar. Potrivit unor surse, Haşotti nu-şi mai doreşte funcţia de lider al grupului PNL din Senat, motiv pentru care nu va mai candida.

Ce va face Haşotti după ce, timp de 14 ani, a fost lider de grup în Senat? Ei bine, apropiaţii săi spun că senatorul intenţionează să scrie o carte. Ar fi vorba, se pare, despre istoria PNL de după reînfiinţare. Mai exact, istoria partidului, la Constanţa, în cei 25 de ani post-decembrie 1989. Haşotti este doctor în ştiinţe istorice şi nu e la prima carte. A mai publicat, cu ani în urmă, „La tribuna Senatului“ şi „Liberal în opoziţie“.  

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Neagă informaţia potrivit căreia nu ar mai fi liderul senatorilor PNL Puiu Haşotti - "Nu-i adevărat!"

19 Jan 2015 1996

Haşotti, despre aşa-zisa demisie „N-am să mai fiu lider al senatorilor PNL atunci când o să vreau eu, nu alţii"

20 Nov 2014 1930

Puiu Hașotti, despre demisia lui Băsescu „Și Ponta să demisioneze pentru trafic de influență cu baronul Duicu”

23 Jun 2014 1852