Firma minune modernizeaza sediul CJC in trei zile

CAP_2_Tamplarie_CJC.jpgExact ca în basmele populare româneşti, SC Duo Management Construct a încasat de la CJC peste 27.500 euro, pentru o prestaţie de numai trei zile, pentru o lucrare de anvergură

Consiliul Judeţean Constanţa a selectat firma care se va ocupa de modernizarea sediului instituţiei.
Într-o ediţie anterioară arătam că pentru CJC se căuta o societate care să se ocupe de finisaje şi lucrări de tâmplărie în clădirea în care îşi desfăşoară activitatea. Asta în condiţiile în care toate instituţiile publice ţipă că suntem în vremuri de criză şi că trebuie să se descurce cu un buget de austeritate.
Deschiderea ofertelor pentru contractul „Lucrări de reparaţii, finisări, pereţi interiori şi lucrări de tâmplărie, dulgherie pentru sediul Consiliului Judeţean Constanţa" a avut loc pe 11 martie, la sediul instituţiei.
Potrivit reprezentanţilor CJC, documentaţia de atribuire a fost achiziţionată de către zece societăţi: SC Duo Management Construct SRL Constanţa, SC Luc Impex SRL Târgovişte, SC ABC Val SRL Constanţa, SC Ansiva Construct SRL Constanţa, SC Ro-mat Construct SRL Constanţa, SC Sebring Consulting SRL Constanţa, SC Rovas Investment SRL Constanţa, SC Getnic Construct SRL Cernavodă, SC Drugon International SRL Cumpăna şi SC Ecserv Interprod SRL Constanţa.
Dintre acestea, au depus oferta SC Ecserv Interprod, SC Luc Impex, SC Ro-mat Construct, SC ABC Val, SC Rovas Investment, SC Sebring Consulting şi SC Duo Management Construct.

Ofertă la juma' de preţ


La deschiderea ofertelor au fost prezente toate societăţile care au depus oferta, prin împuterniciţii acestora. Valoarea estimată a achiziţiei a fost, potrivit vicepreşedintelui CJC, Cristinel Dragomir, de 56.000 euro fără TVA, preţul la care a fost adjudecat contractul fiind la jumătate din valoarea iniţială, de 23.163,29 euro, adică de peste 27.500 euro cu tot cu TVA. Contractul a fost atribuit firmei Duo Management Construct SRL. Potrivit reprezentanţilor CJC, data de începere a lucrărilor a fost 20 martie 2009. Ciudat este faptul că durata de execuţie este de trei zile lucrătoare de la primirea ordinului de începere a lucrărilor. Prin urmare, firma trebuie să se achite de sarcini într-un timp fulger. Conform acestei logici, ar trebui ca, la momentul de faţă, lucrările în valoare de câteva zeci de mii de euro să fie gata, dacă luăm în considerare faptul că au început pe 20 martie.

Cică... nimic supranatural


Purtătorul de cuvânt al CJC, Cristian Moldovanu, ne-a asigurat că nu este nimic supranatural la mijloc şi că nu este imposibil ca lucrările să fie finalizate în trei zile, întrucât firma a avut o echipă numeroasă. „Intenţia a fost să terminăm cât mai repede, pentru a nu bloca activitatea instituţiei, şi de aceea s-a lucrat cu mulţi muncitori", a precizat el.
Contractul nu prevede subcontractarea lucrărilor, condiţiile de reziliere fiind legate de neîndeplinirea obligaţiilor prevăzute în contract.



Ex-asociatul lui Dobrescu, partener de afaceri şi cu Toanchină

Firma câştigătoare are ca obiect principal de activitate construcţii ale clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. SC Duo Management Construct SRL îl are ca unic asociat şi administrator pe Tănase Dobrescu. Potrivit MO nr. 3346/2005, firma Duo Management Construct SRL a fost fondată în 2005, de către Graur Laurenţiu Florian şi Tănase Dobrescu. Cei doi deţineau la momentul respectiv câte 50% părţi sociale. Graur este asociat în prezent în SC Baumaschinen SRL Ploieşti, din Prahova. El a fost membru fondator al SC Antrepriza de Construcţii SA Constanţa, alături de pedelistul Ioan Toanchină, acesta din urmă fiind propunerea organizaţiei judeţene PD-L Constanţa pentru şefia Unităţii de Administrare ANIF Constanţa. În prezent, Graur şi Toanchină nu mai sunt asociaţi în Antrepriza de Construcţii SA.

{mos_ri:Duo Management Construct}

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 483

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1841

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1190

UPDATE George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 1533

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 1312

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 677

Iată cine vrea să conducă judecătoriile din Mangalia și Medgidia! (DOCUMENTE)

05 Mar 2024 946

Mesajul lui Emil Constantinescu despre trecerea în neființă a lui Max Bădin „Regret profund că nu mai este printre noi și că nu am avut ocazia să-mi iau rămas bun”

02 Mar 2024 752

Conferința județeană a PUSL Constanța. Chiforeanu -președinte, Eserghep-primvicepreședinte (FOTO+VIDEO)

01 Mar 2024 1121

ZIUA LIVE Interviu cu Gabriel-Octavian Nicolae, președinte al Asociației Societatea Culturală „Magrin 1878”, despre proiecte și noutăți pentru pasionații de fotografie

27 Feb 2024 727

ZIUA LIVE Gabriel-Octavian Nicolae, președinte al Asociației Societatea Culturală „Magrin 1878”, despre proiecte și noutăți pentru pasionații de fotografie

26 Feb 2024 1003

Preşedintele CNAS, Valeria Herdea „În România sunt peste 200.000 de pacienţi oncologici”

19 Feb 2024 880

Remus Zăgan, ales președinte al Senatului Universității Maritime din Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)

19 Feb 2024 1276

Alegeri interne la UAR, Sucursala Constanța. Liviu Merdinian, președinte pentru următorii patru ani

19 Feb 2024 761

Are termen să predea absolut toate actele partidului în original Șoșoacă a divorțat politic de soțul său!

18 Feb 2024 1257