Geconst Company s-a mai pricopsit cu un contract de la Primarie

cap_1.jpgPrin contractul câştigat, în urmă cu o lună, pentru lucrări de alimentare cu energie electrică, de către Geconst Company, se dovedeşte, încă o dată, că afacerile dintre Primăria Constanţa şi apropiaţi merg şi pe timp de criză.

Societatea lui Gheorghe Trandafir a fost aleasă în urma analizării celor patru oferte primite pentru contractul privind realizarea lucrării de alimentare cu energie electrică pentru staţia de pompare, aferentă obiectului de investiţii „Construire locuinţe ieftine pentru tineri zona Baba Novac", pentru o sumă de numai 34.961 de lei. Practic, contractul a fost dat cu un sfert din suma pe care autorităţile locale o puseseră la bătaie, 129,734,55 de lei, fără TVA.

pt_material_geconst_-_Cartierul_de_locuinte_ieftine_pentru_tineri_27.jpgDe când a fost demarat proiectul pentru locuinţe ieftine pentru tineri „Baba Novac", o bună parte din firmele apropiate administraţiei locale au avut „norocul" să câştige cea mai mare parte a contractelor de achiziţii publice care au fost scoase la licitaţie. Aşa se face că şi societatea care se va ocupa de alimentarea cu energie electrică pentru staţia de pompare aferentă cartierului de locuinţe ieftine este tot una din peisajul cunoscut al administraţiei locale. De altfel, acesta este cel de-al doilea contract pe care Geconst Company îl câştigă pentru proiectul pentru locuinţele ieftine, după ce, în 2008, a primit un contract de aproape trei milioane de lei pentru efectuarea de lucrări pregătitoare privind terasamentele şi îmbunătăţirea terenului de fundare pentru locuinţele ieftine, şi ulterior o suplimentare de aproape 600.000 de lei. De altfel, nici grandiosul proiect „Parcul Viitorului" nu a scăpat din mâna firmei, chiar dacă într-un final s-a dovedit a fi unul reuşit. Municipalitatea a scos în 2009 din buget peste 200.000 de lei pentru construcţia şi amenajarea parcului de la CET. Tot firma a mai câştigat şi un contract privind efectuarea de lucrări de împrejmuire (demontare şi refacere gard) şi realizare iluminat perimetral zona Ştefăniţă Vodă pentru cel de-al doilea cartier de locuinţe ieftine.

Firma s-a angajat ca în 30 de zile de la data încheierii contractului, adică într-o lună începând cu 12 iulie, să termine lucrarea privind alimentarea cu energie electrică a staţiei de pompare de la primul cartier de locuinţe ieftine pentru tineri.

Precizăm faptul că Geconst Company îi are a asociaţi cu 99%, respectiv 1%, din 21 iulie 2009, pe Gheorghe Trandafir, respectiv Nicolae Pacea, primul dintre aceştia fiind şi administrator. De altfel, firma este una dintre cele care au cotizat semnificativ la alegerile din 2004.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.