Huţucă, foarte aproape de candidatura pentru preşedinţia PNL Constanţa

Bogdan Huţucă, deputat PNL, se gândeşte foarte serios să-şi depună candidatura pentru preşedinţia Partidului Naţional Liberal Constanţa la alegerile interne.
 
„Sunt blocat de aproape trei săptămâni la Bucureşti la discuţiile pe buget, nu am apucat să mai ajung la Constanţa, însă abia aştept să vin acasă. Vreau să discut cu primarii, cu consilierii judeţeni şi cu cei locali şi dacă voi sesiza că există din partea lor dorinţa să construim împreună o echipă, voi candida. Fără echipă însă, nu are rost să candidezi“, ne-a declarat deputatul constănţean.
 
La bursa zvonurilor se vorbeşte tot mai mult de Bogdan Huţucă, printre cei mai vechi directori ai Fiscului din Constanţa, personaj cu puternice conexiuni la Bucureşti, unde activează în cadrul Ministerului de Finanţe. Potrivit surselor apropiate liberalilor constănţeni, Huţucă, actual parlamentar şi fost prefect al judeţului Constanţa, nu ar zice nu unei candidaturi pentru preşedinţia PNL Constanţa.
 
În 2012, Huţucă devenea prefectul judeţului Constanţa. În acelaşi an, a fost propulsat director al Direcţiei Legislaţie Cod Fiscal din cadrul Ministerului Finanţelor Publice, funcţie pentru care i s-a prelungit detaşarea de la conducerea Administraţiei Finanţelor Publice Constanţa în mai multe rânduri şi pe care o ocupă şi la ora actuală, la mult timp după ieşirea PNL de la guvernare.
 
În 2007, Huţucă a fost numit şef interimar al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Constanţa (DGFP), iar peste un an devenea director executiv al DGFP. Bogdan Huţucă este cunoscut şi pentru buna relaţie cu vechii PNL precum, Ovidiu Cupşa sau Puiu Haşotti, ceea ce ar putea duce la o normalizare a relaţiilor din organizaţie, Cupşa fiind printre liberalii care au demisionat din funcţiile politice, nemulţumit fiind de „mişcările“ actualei conduceri a filialei.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Compania Mamaia SA și directorul general, Ursu Carmen, trimiși în judecată de procurorii din Constanța!

18 Apr 2024 96

ZIUA LIVE. Iulia Iurea, viceprimar Valu lui Traian „28 de hectare de teren sunt destinate strict amenajării de parcuri în localitate" (VIDEO)

18 Apr 2024 327

Proiectul de lege a ajuns la Camera Deputaților Radarele poziționate în mod vizibil, cu însemnele distinctive ale Poliției Rutiere!

18 Apr 2024 294

ZIUA LIVE Predare de ștafetă la Valu lui Traian! Iulia Iurea, despre proiectele pe care le-a gândit și pentru care a obținut finanțare!

17 Apr 2024 596

Este nașul fiicei afaceristului Comănescu de la GSP Plecare din echipa Chițac. O nouă demisie din Consiliul Local Municipal Constanța!

17 Apr 2024 1160

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu dezbătute cu cei doi candidați PNL

16 Apr 2024 461

Surse Cătălin Cîrstoiu depune săptămâna viitoare candidatura pentru funcţia de primar general al Capitalei

15 Apr 2024 496

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria București, Cătălin Cîrstoiu, exclude o retragere a sa din cursa pentru fotoliul de primar

15 Apr 2024 425

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu

15 Apr 2024 546

Proiect PNL pentru a completarea Legea Cooperativelor Agricole nr. 566/2004!

14 Apr 2024 458

Tulcea Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, susţine dezvoltarea infrastructurii porturilor de la Dunăre

13 Apr 2024 402

LIVE TEXT + VIDEO PNL Tulcea își prezintă, azi, echipa în perspectiva alegerilor din acest an. Printre invitați se află și Nicolae Ciucă

13 Apr 2024 723

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 831

Președintele PNL, Nicolae Ciucă „Sunt sigur că, pe 9 iunie, echipa liberală din Constanța va ieși învingătoare“

12 Apr 2024 649

Primarul comunei Peștera, județul Constanța, Nicoleta Vrabie, a intrat în PNL. Candidează pentru un nou mandat (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 619