Îndemnul lui Blaga pentru femeile din PDL „Să fiţi curajoase, să vă spuneţi punctul de vedere!" (galerie foto)

10_pdl_pdl.jpgŞcoala de vară a femeilor din PDL „Respect pentru România, respect pentru femei" şi-a deschis lucrările ieri la Costineşti. Au urcat la prezidiu, alături de doamnele Anca Boagiu, Cristina Trăilă, Andreea Paul şi Raluca Tucan, domnii Vasile Blaga, Mihai Stănişoară, Cristian Preda, Cezar Preda şi Cristian Boureanu. Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a ţinut să le felicite pe doamne pentru sprijinul acordat partidului de-a lungul timpului. Blaga i-a mulţumit, de asemenea, Sulfinei Barbu, vicepreşedinta PDL, pentru maniera în care a condus Organizaţia de Femei a PDL, urându-i mult succes Cristinei Trăilă, preşedintele interimar al acestei organizaţii. „Cele două doamne (n.r. Sulfina Barbu şi Cristina Trăilă) sunt două doamne modeste, muncitoare, ele nu fac parte din categoria sinecuriştilor", a apreciat Blaga.

Pentru femei, şeful PDL a avut numai cuvinte de laudă, susţinând că ele fac parte din acea categorie rară care prima dată dă şi mai apoi cere. Preşedintele PDL a menţionat că duminică va fi semnat protocolul cu Partidul Forţa Civică şi cu PNŢCD. De asemenea, Blaga speră ca Mihai Neamţu să rezolve problemele cu înregistrarea Partidului Noua Republică, astfel încât să se alăture şi el Alianţei de Centru Dreapta. Preşedintele PDL a declarat că la sfârşitul lunii septembrie, cel mai probabil pe data de 29, va fi semnată şi platforma program a Alianţei de Centru Dreapta din care amintim că fac parte momentan PDL, PNŢCD şi Partidul Forţa Civică. Blaga i-a atenţionat pe cei prezenţi în sala că PDL are datoria de a promova pentru parlamentare candidaţi serioşi şi credibili. De asemenea, le-a solicitat tuturor să recruteze în rândul lor oameni care au ceva de spus societăţii şi care împărtăşesc principiile de centru dreapta ce privesc respectarea statului de drept, a familiei, a religiei, a bisericii. „Îi rog pe toţi colegii să aducă şi alţi oameni care au de spus ceva societăţii.

Trebuie să dinamizăm activitatea organizaţiilor interne. Iar dumneavoastră vă spun să fiţi curajoase, să vă spuneţi punctul de vedere!", a adăugat Blaga. Preşedintele PDL a vorbit şi despre necesitatea reconstruirii organizaţiilor de tineret, de femei, de pensionari, dar şi cea a oamenilor de afaceri, cea din urmă fiind aproape inexistentă. Blaga a vorbit şi despre trendul ascendent înregistrat de PDL în ultima perioadă. PDL nu a coborât sub 22-23%, a apreciat preşedintele PDL. Blaga a precizat că PDL are muniţie pentru a lupta cu USL. „Va trebui să ducem dezbaterea acolo unde celor de la USL nu le convine, pe teme economice. Pentru că nu au spus nimic de fapt până acum. Românii au fost minţiţi în fiecare zi. Cei de la USL încearcă să ţină viaţa politică românească doar într-o gâlceavă", a declarat Blaga.

Candidatura la parlamentare a lui Stavrositu, susţinută de femeile din PDL

La şcoală de vară, care se desfăşoară la Costineşti în perioada 13-16 septembrie, de la Constanţa participă o delegaţie formată din 30 de femei, condusă de Elena Ivănescu. Referitor la tema şcolii - „Respect pentru România, respect pentru femei" -, Elena Ivănescu a precizat: „Din cauza mentalităţilor, trebuie să ne luptăm pentru respect. De regulă, respectul se obţine, se impune prin valoare, dar noi trebuie să ne luptăm pentru el, aşa este în România!". Preşedinta Organizaţiei Judeţene de Femei a PDL a precizat că ţinta lor pentru parlamentare este să-şi menţină actualul mandat ocupat de Maria Stavrositu, apreciind că aceasta cu siguranţă îl va recâştiga.

„Cu siguranţă există respect pentru România!"

Preşedintele PDL, Gigi Chiru a luat şi el parte la deschiderea lucrărilor şcolii de vară a femeilor democrat-liberale. Referitor la tema şcolii - „Respect pentru România, respect pentru femei" -, Chiru a precizat: „Cu siguranţă există respect pentru România, iar noua construcţie de centru dreapta îşi propune ca temă principală recuperarea terenului pierdut în relaţia cu partenerii noştri externi şi cu statele europene".


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință a Consiliului Local Municipal Constanța. Ordinea de zi completă (DOCUMENTE)

19 Apr 2024 235

Interviu online cu voleibalista Alexandra Spînoche, căpitanul CSM Constanța „E o plăcere să mă întorc acasă și să joc pentru orașul meu“

16 Apr 2024 1056

Sondaj de opinie Dacă mâine ar avea loc alegerile, ați merge la vot? Da, au răspuns 72 % dintre participanți

14 Apr 2024 582

Comisia pentru buget-finanţe a Camerei Deputaţilor va lucra online până la finalul actualei sesiuni parlamentare

11 Apr 2024 380

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu - 09 aprilie 2024

09 Apr 2024 307

Sondaj de opinie Mulțumiți de arondările școlare? Nu, spun 67% dintre respondenți

07 Apr 2024 449

Interviu online cu avocata Maria Neagu, din cadrul Baroului Constanța - Sistemul judiciar din România, prin ochii unui tânăr avocat stagiar

07 Apr 2024 986

IPJ SibiuDrumul spre libertate

05 Apr 2024 299

Primăria Constanța Prezentarea la ghișeele SPIT, doar pe bază de programare!

05 Apr 2024 479

O nouă apariție inedită! Fotbalistul Constantin Budescu, de la Farul Constanța, cântând „Habar n-ai tu cât te iubesc”

04 Apr 2024 1620

Dragostea de bani nu are vârstă - false măicuțe de până la 75 de ani, cercetate penal pentru escrocherii online (VIDEO)

03 Apr 2024 478

MAE Înregistrarea alegătorilor pentru votul prin corespondență sau la o secție de votare din străinătate la alegerile prezidențiale și la alegerile parlamentare din anul 2024

03 Apr 2024 452

Percheziții DIICOT Pornografie infantilă. Înregistrări video cu minori de 4-5 ani, în ipostaze sexuale explicite

03 Apr 2024 487

Interviu online Pictorul și graficianul profesionist Bianca Paraschiv - Sunt sinceră cu mine, creez ceea ce mă reprezintă și mă împlinește spiritual și artistic!

03 Apr 2024 1968

CNSC a decis Licitația pentru sistemul informatic al Portului Constanța contestată de afaceriștii de la Software Imagination & Vision!

02 Apr 2024 459