Indiran Logofatu - propunerea PD-L pentru sefia Sanatoriului Techirghiol

Democrat-liberali constănţeni s-au întrunit aseară, în şedinţă pentru a desemna viitorul manager al Sanatoriului Balnear de Recuperare Techirghiol. 

Cea votată de mai mult de jumătate din cei prezenţi la şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PD-L Constanţa este Indiran Logofătu, preşedinta filialei locale din Techirghiol a formaţiunii. Aceasta a fost votată de 16 dintre colegii săi.

Nu demult, din interiorul partidului au răzbătut unele semnale potrivit cărora Indiran Logofătu ar fi concurat pentru această funcţie cu Florea Constantin, cel pe care partidul l-a susţinut pentru funcţia de primar al oraşului Techirghiol la locale. Acesta nici nu a mai fost luat în calcul în confruntarea internă de aseară, întrucât „nu are studiile necesare", după cum ne-a declarat preşedintele PD-L Constanţa, Mircea Banias. Potrivit pedeliştilor, Indiran Logofătu a avut-o drept contracandidată în cadrul competiţiei interne de aseară, pe Eldie Grigore, însă a fost preferată de colegii săi pentru conducerea sanatoriului din Techirghiol. Potrivit lui Banias, Logofătu are studii de management şi juridice, potrivite pentru funcţia pe care urmează să o ocupe. Indiran Logofătu îl va înlocui în funcţie pe liberalul Septimiu Bourceanu.

În cadrul şedinţei BPJ s-a discutat şi despre împărţirea ariilor de responsabilitate în ce priveşte coordonarea localităţilor din judeţ, însă, potrivit lui Mircea Banias nu s-a stabilit exact sectorul pe care îl va avea de coordonat fiecare, o împpărţire clară urmând să se facă săptămâna viitoare. Tot zilele următoare se va lua în discuţie şi împărţirea instituţiilor regionale între PSD şi PD-L, despre care Mircea Banias susţine că vor fi atribuite echitabil.

Reamintim că instituţiile regionale pentru care se vor lupta PD-L şi PSD sunt: Inspectoratul Regional pentru Protecţia Consumatorului, Centru Regional pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (fostul Birou SAPARD), Inspectoratul Teritorial în Construcţii şi Oficiul Teritorial pentru IMM-uri şi Cooperaţie.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

PD-L TECHIRGHIOL Y

16 Feb, 2010 10:53

Oare dece este greu sa faceti treaba sa continuati ce a inceput fostul manager?Oare e mai usor sa furati? Ca v-ati dus tot neamu la sanatoriusa ce? Furati ce a facut celalaltsau sa faceti nimic? Va urez succes dar va vede lumea masinile prin oras seara cum cara.SUCCES LA DEZASTRU.Oare vei reusi?

PD-L TECHIRGHIOL Y

16 Feb, 2010 10:45

OARE DECE VA ESTE GREU SA FACETI TREABA SA CONTINUATI CE A INCEPUT FOSTU MANAGER? OARE E MAI USOR SA FURATI? CA V-ATI DUS TOT NEAMU LA SANATORIU SA CE? FURATI CE A FACUT CELALALT SAU SA FACETI NIMIC. VA UREZ SUCCES DAR VA VEDE LUMEA MASINILE PRIN ORAS SEARA CUM CARA .SUCCES LA DEZASTRU.OARE VEI REUSI?

Membri PD-L Techirghiol

08 Mar, 2009 09:39

PD-L Techirghiol O noua lovitura data membrilor pd-l. Presedinta numita de biroul judetean , nu este sustinuta de membri de partid ea fiind impusa de la judet. In campania electorala locala a fost sprijinita sa ajunga consiliera fara sa depuna nci un efort , iar la parlamentare nici nu a participat si drept recompensa a fost numita manager la sanatoriul Balnear Techirghiol de unde o parte din membri pd-l au fost dati afara de conducerea PNL. Felicitari Biroului Judetean PD-L Constanta

Articole asemanatoare

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 295

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 603

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 672

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 466

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 541

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 531

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 714

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3369

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 13935

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 903

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 900

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1927

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1303

UPDATE George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 2799

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 6813