Joi se semnează protocolul USL la ConstanţaMazăre, Dragomir şi Mincă fac oficial front comun

cap_6.jpgJoi, de la ora 14.00, liderii PSD, PC şi PNL de la nivelul judeţului Constanţa, primarul Radu Mazăre, Nicuşor Constantinescu - preşedintele CJC, Gheorghe Dragomir - liderul de la judeţ al PNL,Victor Manea - liderul PNL de la municipiu şi Ion Mincă - şeful PC Constanţa, vor semna actul oficial de colaborare.

protocol_Radu_Mazare.jpgDacă în urmă cu câteva luni pesediştii constănţeni erau văzuţi ca nişte adversari de temut, iată că a venit vremea când între PNL şi PSD s-a înnodat lanţul de iubire. Liderul de la judeţ al PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, a caracterizat această colaborare drept un proiect ambiţios care va aduce multe plusuri. „Colaborarea nu va exista pentru totdeauna. Noi ne-am obişnuit mai greu, dar ne-am dat seama că această construcţie este necesară. Ne bazăm pe fairplay şi pe loialitate. Vom trece peste lucruri care încă ne despart, dar vom reuşi. După ce România va trece de punctul greu în care se află, vom merge fiecare partid pe drumul său", a spus Dragomir.

protocol_Gheorghe_Dragomir.jpgConducerile celor două filiale PNL şi PSD s-au întâlnit deja pe 2 martie, în capitală, pentru a se pune de acord cu acest protocol, iar joi, de la ora 14.00, în prezenţa tuturor preşedinţilor organizaţii din judeţ, alături de şefii filialelor judeţene PSD, PNL şi PC, protocolul de colaborare va fi încheiat la nivel judeţean şi apoi la nivelul fiecărei localităţi din judeţ în parte.

Liderul liberal a susţinut că nu este exclus ca după ce colaborarea din cadrul uniunii va expira să facă o colaborare cu PC, partid de dreapta ca şi PNL. Este exclusă însă colaborarea cu PSD: „Nu se va întâmpla acelaşi lucru cu PSD".


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Curtea de Apel Constanța, protocol cu Inspectoratul Școlar Județean pentru educația juridică în școli! Elevii vor putea vizita instanțele de judecată

17 Apr 2024 445

Frimituri SRL furnizează materiale de promovare și protocol pentru Primăria Constanța (DOCUMENT)

16 Apr 2024 360

Inspectoratul Școlar Județean Constanța continuă proiectul de succes “Fii Avocat în Școala Ta!”

01 Apr 2024 756

Protocol de colaborare, încheiat între UMC și Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM

28 Mar 2024 780

Premierul Marcel Ciolacu „Din partea preşedintelui în exerciţiu, Klaus Iohannis, nu a existat nicio solicitare pentru atribuirea unei locuinţe de protocol“ (VIDEO)

28 Feb 2024 517

Anunțul Administraţiei Prezidenţiale Nu există o solicitare pentru atribuirea unei locuinţe de protocol după încetarea mandatului preşedintelui

27 Feb 2024 502

Ședință CLM Constanța Consilierii locali votează aprobarea unor cheltuieli de reprezentare și protocol pentru anul 2024 (DOCUMENT)

26 Feb 2024 436

Inspectoratul Școlar Județean Constanța promovează învățământul dual alături de CCINA Constanța

22 Feb 2024 868

Misiuni comune de verificare în trafic ale AVR și ISCTR la transportul de mărfuri

26 Jan 2024 588

Cât și cui plătește în 2024 Consiliul Județean Constanța pentru produsele de protocol?(DOCUMENT)

23 Jan 2024 847

Romsilva și Poșta Română au încheiat un Protocol pentru compensarea sumelor aferente lemnului de foc

23 Jan 2024 597

Reguli clare de colaborare pentru stoparea importurilor și comercializării mărfurilor neconforme pentru inspectorii vamali și comisarii ANPC

15 Jan 2024 663

UPDATE Femeie decedată într-un accident rutier la ieșire din localitatea Corbu, județul Constanța

12 Dec 2023 1812

Declarații de avere. Venituri declarate eronat Monica - Cristina Caterinici, director în cadrul Consiliului Județean Constanța, interesele mai mari decât averea (DOCUMENTE)

20 Nov 2023 1596

Proiectul de lege care va debloca reabilitarea Cetății Histria din județul Constanța intră la vot în plenul Camerei Deputaților! (DOCUMENTE)

22 Oct 2023 1251