Liberalii sustin ca Tariceanu nu i-ar fi cerut lui Gheorghe Hagi sa candideze la primarie

Tariceanu le cere liberalilor un contracandidat pentru Mazare

Liderul PNL, Calin Popescu Tariceanu, a cerut, marti dupa amiaza, filialei constantene a PNL sa gaseasca un candidat cu sanse reale la Primaria municipiului, care sa castige alegerile in fata lui Radu Mazare, au declarat surse din PNL Constanta. Conform surselor citate, principalul subiect abordat la Delegatia Permanenta PNL Constanta, la care a participat premierul Tariceanu, a vizat alegerile europarlamentare din mai, precum si cele locale din anul 2008. Presedintele PNL le-a cerut liberalilor constanteni sa pregateasca atent campania electorala pentru alegerile europarlamentare si sa isi promoveze mai intens candidatii pentru PE. Aceleasi surse au declarat ca liderul PNL a trasat ca sarcina importanta filialei locale gasirea unui candidat cu sanse reale la Primaria Constanta. Tariceanu le-a pus in vedere liberalilor ca viitorul candidat trebuie sa intruneasca sufragiile constantenilor in defavoarea lui Radu Mazare, primarul aflat la al doilea mandat consecutiv, care a anuntat ca intentioneaza sa candideze pentru a treia oara la fotoliul de primar. Aproximativ 150 de liberali constanteni au fost prezenti la intalnirea cu seful de partid. La discutii au participat, intre altii, purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, senatorul Puiu Hasotti, deputatul Gheorghe Dragomir, care este si presedintele filialei locale. Intalnirea a durat o ora si s-a desfasurat cu usile inchise, in sala de conferinte a hotelului Ibis. Gica Hagi, in vizorul liberalilor Aparitia intempestiva a lui Gheorghe Hagi la Prefectura, in timupul vizitei primului-ministru Calin Popescu Tariceanu a dat nastere unor suite de interpretari. La un moment dat, premierul a vorbit chiar despre o propunere pe care ar dori sa o faca fostului international. Avand in vedere faptul ca liberalii sufera in acest moment la capitolul candidati pentru primarie, toata suflarea s-a gandit ca fosul capitan al echipei nationale de fotbal s-ar putea transforma intr-un colac de salvare pentru PNL. Nu ar fi de altfel prima incercare a unui partid politic de a arunca in cursa pentru primarie un sportiv cu notorietate maxima, dupa ce in alegerile pentru Bucuresti, fostul tenismen, Ilie Nastase a candidat din partea PSD. In ceea ce-l priveste pe Hagi, liberalii sustin ca nu a existat o asemenea propunere. Presedintele PNL Constanta, Gheorghe Dragomir afirma ca Tariceanu nu le-a propus cooptarea lui Hagi in echipa liberala. "Stiu ca au mers in vizita la casa unde a copilarie d-nul Tariceanu, care se afla in apropierea locuintei lui Hagi, dar nici vorba de candidatura. Personal nici nu cred ca Gheorghe Hagi si-ar dori sa conduca o primarie, in ciuda notorietatii sale, Gica ramane o persoana careia il place sa fie modest, nu sa iasa in evidenta”, a conchis Dragomir.

Scris de: {autor}L.S.{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

S-a jucat barajul pentru Euro 2024 Ucraina a completat grupa României

29 Mar 2024 302

Natație Sportivii de la Atena Sport Club Constanța, multe clasări pe podium la Campionatul Regional (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 554

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. Voința Săcele, scorul etapei

27 Mar 2024 1081

Primăria Năvodari repară locul de joacă din Parcul Ion Dobre. Ce societate se va ocupa de lucrări (DOCUMENT)

26 Mar 2024 510

ISJ Constanța a inaugurat două terenuri de sport pentru elevii constănțeni (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 643

Aleșii locali vor aproba procedurile de închiriere a terenului de sport al Școlii Gimnaziale „Nicolae Titulescu” și a unei săli de clasă a Școlii Gimnaziale „Dimitrie Cantemir” (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 467

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța vrea să obțină în instanță suspendarea hotărârii Consiliului Local Constanța prin care a fost revocat dreptul de folosință gratuită a sediului (DOCUMENT)

23 Mar 2024 1646

Clubul Sportiv Dinamo București va avea o arenă multifuncțională modernă! Câte locuri va avea arena

21 Mar 2024 470

Încălțăminte sport contrafăcută, descoperită în Portul Constanţa

21 Mar 2024 359

Prima întâlnire transnațională în cadrul proiectului Protecting Children in Sport Developing Safe and Inclusive Sport Organizations la Universitatea Ovidius Constanța

20 Mar 2024 449

Primăria a emis certificatele de urbanism Două școli și o grădiniță din Palazu Mare și Constanța vor avea săli de sport

20 Mar 2024 512

SC Agrement Sport Club SRL solicită de la Agenția de protecție a mediului obținerea autorizației de mediu, amplasat în Mamaia Sat

20 Mar 2024 306

Tulceanul Sorin Andrici stabilește un nou record pentru România în competiția din Spania

19 Mar 2024 459

UPDATE Simona Halep și-a aflat adversara de la Miami!

18 Mar 2024 650

Județul Tulcea Sportivii de performanță, susținuți financiar mai degrabă de familii

13 Mar 2024 500