Matura si farasul PSD-ist pentru Bulancea si Uzun

Adie vantul schimbarilor pe la conducerile descentralizatelor

Sorin Bulancea, seful Directiei Generale pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, a fost impins pe... tobogan * Inca de la preluarea functiei, Bulancea nu a prea fost lasat sa respire de prefectul care a gasit fel de fel de pretexte pentru a-l mustrului in plenul unor sedinte * Hristu Uzun, directorul de la Apele Romane, va trebui, la randul sau, sa se descarce de sarcini pentru a lasa locul altor favoriti din PSD * Uzun a devenit victima sigura din momentul in care, in vara anului trecut, plaja statiunii Mamaia a continuat sa fie gospodarita de Directia "Dobrogea - Litoral" * Erau grupuri de interese care doreau ca administrarea plajelor sa fie facuta de Consiliului Local al Municipiului Constanta * Zvonuri privind schimbarea din functie circula si in legatura cu Maria Buzea, seful Garzii de Mediu, pentru care s-a si gasit un inlocuitor * Cei mai avantajati de "vantul schimbarilor" au fost fostii directori ai Directiei de Finante, Claudiu Ristea, si Agentiei Regionale SAPARD, Ghiorghita Corbu, care au fost propulsati spre Capitala

Vantul schimbarii a inceput sa bata si pe la alte institutii descentralizate. Dupa ce prefectul, desi nu recunoaste, a retras avizul Palomei Petrescu, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean, a venit randul unui alt sef de descentralizata sa cedeze altcuiva fotoliul pe care, oricum, statuse ca pe ghimpi din momentul in care conducerea organizatiei judetene PSD a fost preluata de echipa lui Radu Stefan Mazare. Situatia s-a repetat ieri, cand zvonul potrivit caruia lui Sorin Bulancea, seful Directiei Generale pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, a fost impins pe... toboganul schimbarii. Desi a declarat ca nu stie daca a retras avizul pentru Bulancea, din comportamentul directorului, solicitat sa vorbeasca despre agricultura in sedinta Comisiei Judeteane Consultative, a reiesit ca nimic nu mai este cum era inainte. Mai grav este ca pentru Bulancea, si nu numai, s-a inchis orice perspectiva politica. Conducerea judeteana a PSD nu l-a anuntat drept candidat oficial la Primaria Harsova, una dintre zonele pentru care s-a mai comandat un sondaj pentru desemnarea candidatului. Oricum, inca de la preluarea functiei de la Agricultura, Sorin Bulancea nu a prea fost lasat sa respire de insusi prefectul judetului, care a gasit fel de fel de pretexte pentru a-l mustrului in plenul unor sedinte.

Valul schimbarii la Apele Romane si Garda de Mediu

Desi pana acum a fost lasat in pace, Hristu Uzun, directorul de la Apele Romane, va trebui, la randul sau, sa se descarce de sarcini pentru a lasa locul altor favoriti din PSD. Hristu Uzun a devenit victima sigura din momentul in care, in vara anului trecut, plaja statiunii Mamaia a continuat sa fie gospodarita de Directia "Dobrogea - Litoral" si nu a fost data spre administrare, in ciuda demersurilor insistente pe la forurile competente, Consiliului Local al Municipiului Constanta. Uzun s-a aratat neintelegator fata de apropiati ai echipei din fruntea Primariei Constanta, care nu si-au achitat datoriile fata de directie si au fost somati sa-si achite creantele. Zvonuri privind schimbarea din functie circula si in legatura cu Maria Buzea, seful Garzii de Mediu, pentru care s-a si gasit un inlocuitor. Cei mai avantajati de "vantul schimbarilor" au fost fostii directori ai Directiei de Finante, Claudiu Ristea, si Agentiei Regionale SAPARD, Ghiorghita Corbu, care au fost propulsati spre Capitala.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trafic îngreunat pe Autostrada A2 București - Constanța!

25 Apr 2024 342

Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu, puși sub acuzare în dosarul Mineriadei

25 Apr 2024 319

Declarații de avere Constanța Viorel - Florin Brătianu, secretar general la Primăria Lumina, averea și interesele (DOCUMENTE)

25 Apr 2024 262

IGPR Infotrafic Circulație reluată pe centura București

25 Apr 2024 192

IGPR InfotraficTrafic îngreunat pe centura București

25 Apr 2024 205

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 446

IGPR InfotraficTrafic oprit pe DN 2A

25 Apr 2024 192

IGPR InfotraficTrafic restricționat pe A 2 București -Constanța

25 Apr 2024 188

Fostul premier Petre Roman pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990

25 Apr 2024 410

Infotrafic Restricții de trafic pe A2, spre Constanța!

25 Apr 2024 307

Firme Constanța Modificări importante în Vega Turism SA, controlată de Gabriel Comănescu

25 Apr 2024 406

IGPR InfotraficTrafic restricționat pe DN 7 și DN 7A

25 Apr 2024 250

IGPR InfotraficTrafic întrerupt pe DN 2A

25 Apr 2024 227

Mai multe transporturi agabaritice vor circula pe drumuri din țară! Unul va porni de la Agigea, județul Constanța

24 Apr 2024 426

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Georgianei Ivan, secretarul general al comunei Limanu (DOCUMENTE)

24 Apr 2024 353