Mazăre îşi ostilizează liderii centrali ai PSD? „Nu sunt omul căruia cineva să-i spună să nu zică ceea ce crede“

Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa, a declarat, ieri, că nu îşi cere scuze pentru că l-a catalogat pe ministrul Justiţiei drept „un papă-lapte“ şi a menţionat că el crede în ceea ce a spus.

Radu Mazăre, şeful administraţiei publice locale constănţene, a mărturisit, ieri, că doar dacă premierul Victor Ponta îl va convinge de faptul că Robert Cazanciuc, ministrul Justiţiei, nu e un „papă-lapte”, îşi va cere scuze. Dacă nu, nu. „După zece ani de zile, de hinghereală, de bătălii, nu sunt omul căruia cineva să-i spună să nu zică ceea ce crede“, a spus Radu Mazăre.
Primarul municipiului Constanţa a recunoscut însă că nu îl cunoaşte personal pe Cazanciuc: „Eu nu-l cunosc personal pe domnul ministru. O dată n-am băut o cafea sau n-am schimbat două vorbe. Dar activitatea lui profesională m-a determinat, asta este părerea mea şi o are mai multă lume. Ca şi activitate, mie nu mi-a plăcut şi mie nimeni n-o să-mi ia dreptul acesta, de a spune ceea ce cred. Să ştii că asta e, pentru un om, un lucru extraordinar: să ajungă în poziţia din care să spună ceea ce crede. Sigur că şi eu greşesc uneori. Dar ca să ajungi să vorbeşti ceea ce crezi e un mare lucru în viaţa asta“, apreciază Radu Mazăre.


În această ordine de idei, edilul-şef a menţionat că îşi va cere scuze pentru declaraţiile făcute doar în anumite condiţii: „Dacă există argumente şi-mi demonstrează (n.r. Victor Ponta) că am greşit, cu argumente, atunci îmi cer scuze. Dacă nu, nu. (n. r. Robert Cazanciuc) Rămâne un papă-lapte deocamdată. Asta nu înseamnă că sunt în scandal sau în război cu Victor“, a ţinut să sublinieze primarul.
Nu este prima dată când Mazăre critică dur personaje susţinute de PSD. Amintim că, în timpul guvernării USL, primarul îl lua peste picior pe liberalul Relu Fenechiu, la momentul respectiv, ministru al Transporturilor, pentru că acesta din urmă nu era de acord cu majorarea pachetului de acţiuni ale Portului Constanţa deţinute de administraţia constănţeană.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mazăre își pune cenușă în cap Dă uitării cearta cu superiorii de la București

12 Sep 2014 2639

Cum se scuză ministerul condus de Cazanciuc în cazul procedurii de extrădare a lui Nicuşor Constantinescu

28 Aug 2014 1957

Liderul PSD Constanţa "Cazanciuc rămâne un papă lapte"

13 Aug 2014 1928

Vezi ce are să-i reproşeze Victor Ponta lui Radu Mazăre

12 Aug 2014 1852

După atacul lansat de Radu Mazăre la adresa lui Cazanciuc, liberalii vin cu o sugestie

11 Aug 2014 2613

Radu Mazăre la antena3 „La Craiova am găsit un partid înfricoşat. Aoleo. Să nu audă doamna Kovesi”

10 Aug 2014 1980

UPDATE - Nemulțumit de Cazanciuc pentru că nu-l apără Mazăre cere schimbarea ministrului Justiției

09 May 2014 2301