Pe principiul „apa trece, pietrele rămân“ Liberalii constănţeni, în continuare pe funcţiile de conducere în deconcentrate

Ieşirea PNL de la guvernare, produsă în urmă cu câteva luni, nu a atras după sine şi „debarcarea“ directorilor liberali de la conducerea instituţiilor deconcentrate constănţene. În pofida faptului că social-democraţii erau dornici să-şi numească oamenii pe funcţii, reprezentanţii PNL nici nu au demisionat, nici nu au fost demişi. Astfel că, la momentul actual, multe dintre instituţiile constănţene sunt în continuare „cârmuite“ de liberali.
Este cazul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Constanţa, condusă şi acum de un liberal, anume Dragoş Poteleanu. Asta deşi încă din luna aprilie, în PSD Constanţa, se vehicula numele unui Laurenţiu Scupra pentru această funcţie de conducere.
 
Aceeaşi este situaţia şi la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa. De la căderea Guvernului Boc şi până acum, instituţia a fost condusă doar de liberalul Claudiu Teliceanu.
Mai mult sau mai puţin previzibil, nici directorul Centrului Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale nu a fost schimbat, liberalul Ovidiu Cupşa fiind în continuare la conducerea CERONAV.
Nu mai puţin important, liberalul Ciprian Hanganu este şi acum director coordonator în cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa.
În aceeaşi situaţie se află fostul prefect al judeţului Constanţa, Bogdan Huţucă. Deşi detaşarea sa în funcţia de director al Direcţiei Legislaţie Cod Fiscal din cadrul Ministerului Finanţelor Publice a expirat pe 30 iunie, Huţucă este, şi în prezent, unul dintre oamenii de bază din ministerul condus de tânăra Ioana Petrescu.
Eugen Bola, fost reprezentant al Guvernului în teritoriu la Constanţa, ocupă, şi la câteva luni după destrămarea USL, fotoliul de inspector-şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Protocolul semnat cu USR nu a fost denunțat PNL Constanța nu va propune nici o variantă de viceprimar!

07 Jun 2023 1885

Boroianu și Muhscină, parteneri într-o noua societate comercială. După ce au terminat-o cu politica s-au mai asociat în alte trei companii

26 Aug 2022 1587

Parlamentarii PNL de Constanța s-au întâlnit cu ministrul Culturii. Ce se va întâmpla cu pasarela regală și Palatul Reginei Maria din stațiunea Mamaia?

15 Feb 2021 3997

Pasarelă pietonală peste calea ferată, între cartierele Faleză Sud şi Km 4-5. Consilierii locali PNL solicită primarului Făgădău includerea proiectului pe ordinea de zi

27 Nov 2019 1712

PNL a decis Lavinia Boldea, consilier judeţean în locul lui Sorin Mocianu (documente)

26 Jan 2019 5109

Mărdărescu şi Donţu, pe aceleaşi baricade în FSN, conduc acum organizaţiile de pensionari liberali şi social-democraţi

23 Oct 2017 2978

Editorial Liberali, vă doresc să nu fiţi vecini de „cavou“ cu PNŢCD, în buricul Constanţei!

26 Jan 2017 4193

Haşotti şi Chiţac se luptă pentru primul loc la Senat! Cine pleacă acasă? La PNL Constanţa, numai şase-s norocoase!

05 Sep 2016 6298

Camera Deputaţilor a respins definitiv iniţiativa PNL Liber la construcţia de depozite pentru deşeuri pe litoral

14 Dec 2015 4325

Robert Boroianu, liberalul preferat de constănţeni pentru Primăria Constanţa

24 May 2015 3501

Cine a fugit de francul elveţian? În ce monedă s-au împrumutat parlamentarii constănţeni (documente)

19 Jan 2015 2917

Liberalii se opun ascensiunii lui Victor Ponta „Pentru că nu are niciun proiect pentru România, Ponta ține să se facă remarcat prin declarații inedite“

31 May 2014 1631

PNL Constanţa „Victor Ponta ne convinge în fiecare zi că are un comportament politic cameleonic“

30 May 2014 1839

Liberalii constănţeni s-au informat pe tema accesării fondurilor europene

12 Apr 2014 1869

Întâlnire cu tinerii liberali din Constanţa Accesarea fondurilor europene – experienţe și oportunităţi pentru tineri

10 Apr 2014 1685