Ponor nu mai candidează, dar rămâne membru PSD

Chiar dacă a spus „Nu” unei candidaturi la alegerile parlamentare, Cătălina Ponor este în continuare membru PSD Constanţa. Informaţia ne-a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al filialei judeţene, deputatul Mircea Dobre.
 
Multipla campioană olimpică Cătălina Ponor, legitimată la secţia de Gimnastică a Clubului Sportiv Farul, a anunţat, la sfârşitul săptămânii trecute, pe contul său de Facebook, că a refuzat propunerea Organizaţiei Judeţene PSD Constanţa de a candida la alegerile parlamentare din acest an pe un loc eligibil pentru Camera Deputaţilor.

„Răspunsul meu a fost... NU”, a scris Cătălina Ponor pe o reţea de socializare, în replică la informaţia de presă care a plecat din surse oficiale ale Organizaţiei Judeţene Constanţa a PSD ce anunţa faptul că multipla campioană constănţeană a primit un loc eligibil pe lista de candidaţi ai PSD pentru Camera Deputaţilor.

Un val de comentarii negative au fost postate pe pagina sportivei, după ce a apărut informaţia despre intrarea sa în politică. Purtătorul de cuvânt al PSD Constanţa, deputatul Mircea Dobre, s-a declarat, la acel moment, dezamăgit de atitudinea celor care i-au adresat jigniri Cătălinei Ponor, pe o reţea de socializare, şi a pus refuzul acesteia pe seama presiunii la care a fost supusă sportiva în ultimele două zile.
 
„Comportamentul unor persoane este intolerabil. Cătălina Ponor nu merita să fie jignită. Este regretabil ce s-a întâmplat în mediul online şi cu siguranţă această presiune publică a determinat-o să anunţe că nu o interesează să candideze”, a declarat Dobre.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Organizația de tineret a PSD Murfatlar a trecut în corpore la filiala PNL din localitate

28 Mar 2024 441

Stelian Ion despre Horia Constantinescu, contracandidatul său din partea PSD Constanța "Un comisar poate să devina un interlop, dar un interlop nu va putea fi niciodată comisar" (VIDEO)

28 Mar 2024 506

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 458

Decebal Făgădău „Mi-aș fi dorit din tot sufletul să candidez la funcția de primar al Municipiului Constanța“ (VIDEO)

27 Mar 2024 1677

UPDATE Demisie în bloc la PSD Valu lui Traian! Întreaga organizație s-a alăturat Partidului Național Liberal. Ce spune Mirela Matichescu

27 Mar 2024 1366

Irinela Nicolae va candida din partea organizației PSD Constanța pe lista de europarlamentare

27 Mar 2024 1061

Costin Răsăuțeanu deschide listele PSD pentru Consiliul Local Municipal Constanța

27 Mar 2024 829

Deputatul constănțean Cristina Rizea s-a înscris în Partidul Social Democrat. Va candida la Primăria Valu lui Traian (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 1283

UPDATE Decebal Făgădău revine în PSD. Pentru ce funcție ar putea candida (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 1090

LIVE VIDEO+TEXT Biroul Politic Național a validat candidații PSD pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO+DOCUMENTE)

27 Mar 2024 2707

Când vor fi anunțați candidații PSD la Primăria și Consiliul Județean Constanța

26 Mar 2024 901

Liderii coaliţiei au stabilit primul loc pe lista comună de la alegerile europarlamentare și candidaturile comune la Sectoarele 1, 2 şi 5 ale capitalei

25 Mar 2024 570

Decizia nu este definitivă Prefectul județului pierde procesul cu CLM Constanța. Este vizat proiectul „Stop depresia"!

25 Mar 2024 403

PSD Constanța, la momentul adevărului! Luni va fi anunțat tandemul pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța!

24 Mar 2024 1317

Ședință a Consiliului Politic Naţional al PNL. Ce subiecte se află pe ordinea de zi

24 Mar 2024 591