PP-DD organizează pelerinaje la mănăstiri Gheorghe Slabu - „Tuturor, un Paşte fericit şi bucurii!”

După sărbătorile pascale, la iniţiativa conducerii Organizaţiei Judeţene a PP-DD Constanţa şi în special a preşedintelui Gheorghe Slabu, mai mulţi membri ai partidului vor pleca în pelerinaj la mănăstirile din Moldova şi cele din Dobrogea. „Ne-am gândit să mergem după Paşte, deoarece în Săptămâna mare toţi sunt ocupaţi. Vom pune la dispoziţie câte trei autocare pentru ambele pelerinaje. Soţia mea, Mirela, îi va însoţi pe care care vor merge spre mănăstirile din Moldova, iar eu – pe cei care vor pleca la mănăstirile din Dobrogea”, ne-a declarat Gheorghe Slabu. Pelerinii vor primi pachete cu apă şi mâncare pentru drumul lung. „Le doresc tuturor un Paşte fericit. Numai bucurii şi credinţă, deoarece singura alinare este Dumnezeu”, le-a transmis tuturor preşedintele PP-DD Constanţa, Gheorghe Slabu. Mai mult, pentru ca sărbătorile pascale să fie mai mai luminoase şi mai îmbelşugate, preşedintele Organizaţiei Judeţene Constanţa a Partidului Poporului Dan Diaconescu, Gheorghe Slabu, împreună cu deputatul PP-DD Răzvan Andrei Condurăţeanu, conducătorii organizaţiei PP-DD Cernavodă, preşedinte, ing. Dănuţ Pîţu şi vicepreşedinte, Costache Manole au vizitat, săptămâna trecută, Căminul de bătrâni de la Cernavodă, unde au împărţit pachete cu cozonaci, dulciuri, fructe. „În pragul sfintelor sărbători de Paşti, am considerat că e un gest frumos să aducem un strop de fericire bătrânilor din căminul de la Cernavodă. Astfel de acţiuni se vor repeta şi în comunele Deleni, Mircea Vodă, Mihai Viteazu, Mihai Kogălniceanu, Lumina”, a mai spus Gheorghe Slabu. În pachete, membrii PP-DD vor pune dulciuri, cozonac, o bucată de miel, dar şi o sticlă de vin. Şi pentru a fi alături de membrii PP-DD şi de problemele alegătorilor, în scurt timp va fi inaugurat un cabinet parlamentar şi la Cernavodă, unde cetăţenii se vor putea întâlni cu senatorul Marian Vasiliev. „Le-am dat asigurări oamenilor că vom căuta soluţii pentru problemele lor, vom întocmi proiecte de dezvoltare a zonei pe care, prin intermediul aleşilor noştri, le vom transmite în Parlament”, a explicat Gheorghe Slabu, care a precizat că şi după sărbători se va întâlni cu locuitorii din judeţ pentru a le asculta păsul.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 15 23 aprilie 2024 Vârful valului de energie, zi de Sfântul Gheorghe

23 Apr 2024 89

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 161

LIVE TEXT Companiile Chimpex și Ameropa Grains investesc în infrastructura școlară din Constanța. Sală de sport inaugurată la Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 200

Tradiții pentru spor și sănătate de Sfântul Mare Mucenic Gheorghe! Fetele de măritat îşi pot vedea ursitul

23 Apr 2024 269

Ziua Forţelor Terestre, marcată la 23 aprilie

23 Apr 2024 263

Calendar Ortodox! 23 aprilie - Sărbătoare mare pentru creștinii ortodocși! Ce sfânt este sărbătorit astăzi

23 Apr 2024 1220

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Lilianei Gheorghe, inspector al comunei Corbu (DOCUMENTE)

22 Apr 2024 422

Farul Constanța luptă pentru locul doi Dina Grameni - „Am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, care merită să fie pe podium“ (VIDEO)

22 Apr 2024 1198

One Star Security SRL, din Constanţa, a intrat în insolvență! (MINUTĂ)

22 Apr 2024 421

Firme Constanța Mandate prelungite pentru membrii Consiliului de Administrație a Avicola Lumina SA

22 Apr 2024 327

ISU GiurgiuPompierii, alături de giurgiuveni la Zilele Municipiului

22 Apr 2024 225

Chimpex și Ameropa Grains - companii cu tradiție în proiecte destinate comunității Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța are o nouă sală de sport, construită integral cu sprijinul grupului de companii AMEROPA

22 Apr 2024 652

#ConstantaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 14. 22 aprilie 2024- Suntem în vârful valului de energie

22 Apr 2024 329

Ce sărbătoare este astăzi în calendarul ortodox, din 22 aprilie 2024?

22 Apr 2024 1495

Farul Constanța Louis Munteanu și Ionuț Cojocaru, gemenii golului. „Se înțeleg foarte bine, sunt fericiți că joacă împreună“ (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 832