Presedintele pensionarilor liberali constanteni, exclus din PNL

cap_2.jpgEugen Cojocaru, liderul liberalilor pensionari din municipiu şi preşedinta organizaţiei de femei din PNL, Olga Zeicu, care a demisionat în urmă cu câteva zile, au fost excluşi din partid.

La baza deciziei organizaţiei municipale luate se pare, joia trecută, stau ieşirile vehemente pe care cei doi le-au avut la alegerile din 22 mai de la organizaţia municipală. Grupul de pensionari membri ai organizaţiei, conduşi de liderul Eugen Cojocaru, i-au instigat la revoltă pe cei prezenţi în sală, la momentul în care unul dintre candidaţii la şefia filialei locale, Dănuţ Culeţu, a anunţat că se retrage din cursă.

Practic, pentru atitudinea pe care a manifestat-o la acel moment şi pentru vehemenţa cu care au contestat ulterior, împreună cu mai mulţi liberali rezultatul alegerilor, cei doi au fost daţi afară din rândurile liberalilor. De altfel, la sfârşitul săptămânii trecute, Olga Zeicu a dat şi presei scrisoarea de demisie pe care a transmis-o preşedintelui de la judeţ, Gheorghe Dragomir. În rândurile acesteia, fosta liberală aducea aceleaşi argumente ca şi colegul său Cojocaru, în ceea ce priveşte modul de organizare al alegerilor la municipiu şi rezultatul viciat al acestora.

Eugen Cojocaru ne-a declarat că se aştepta la un asemenea gest din partea organizaţiei judeţene şi că a fost sfătuit să nu-şi depună şi el demisia pentru că oricum va fi exclus din partid: „Nu mă aşteptam ca Dragomir să intre în mediul acesta. De altfel, cel mai bine la acest moment ar fi ca preşedintele să îşi dea demisia. De zece ani de când sunt în partid nu am vrut nicio funcţie şi nici nu am vrut, nu aveau de ce să mă dea afară", a mai adăugat Cojocaru.

Am încercat să-l contactăm şi pe liderul organizaţiei municipale, Victor Manea, acesta precizându-ne că motivul excluderii lui Eugen Cojocaru a fost încălcarea statutului partidului. „Înţeleg că suntem liberali, dar nici să ne aducem injurii în presă". Cât despre Olga Zeicu, Manea a precizat că oricum aceasta îşi dăduse demisia din fruntea organizaţiei de femei şi din partid.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

SURMELIS ARGENTINA PUSA

17 Jun, 2010 08:14

LIBERALII extremisti , de abia acum îsi dau arama pe fața ,in privinta RESPECTULUI ,MORALITATII si BUNULUI SIMȚ cel au fața de proprii lor membrii de partid ce sunt eliminati sau PEDEPSITI de mai marii lor conducatori de partid PNL. Asa ca ce RESPECT sa pretindem de la un partid care nu-si respecta proprii oameni din partid si-i forteaza sa aplice LEGILE lor LIBERAL EXTREMISTE care nu sunt aceleasi cu LEGILE ROMANIEI. PNL-istii se bat cu pumnii in piept ,dar nu am auzit UNUL ,cum ar fi IONEL CHIRITA din orasul HARSOVA de Constanta SA VINA cu un proiect ce se poate adresa dezvoltarii AGRICULTURII din orasul in care este CONSILIER LOCAL. De ce ??? El nu mananca ??? El nu vede ca singura ocupatie care poate debloca ROMANIA privitor la LOCURILE DE MUNCA si a ECONOMIEI acesteia ,este AGRICULTURA ??? Nu are OCHI , sa vada ??? Nu are URECHI sa auda ??? De ce face pe INDIFERENTUL ??? Pentru ca EL are ce manca si are un loc de munca de BUGETAR ,platit consistent ??? Se vede ca o duce mai bine decat bine si chiar mananca cu sapte guri ,din moment ce BURTA îl da de gol .Nu stie decat sa-si minta proprii oameni cu care lucreaza si sa le ia PAINEA de la gura CA SA-SI FACA EL AVEREA. Il doare BURTA aia GRASA ,daca cere INVESTITII pentru AGRICULTURA HARSOVEANA si nu numai ??? SAU IL DOARE ipocrizia,minciuna si hotia ce-l CARACTERIZEAZA ??? A stius sa ceara pentru orasul HARSOVA de Constanta O FIRMA DE PAZA SI GARDA care inainte se numea ROM NATIONAL , iar acum CARSIUM , doar pentru a stii ce VORBESC si GANDESC harsovenii despre EL si apoi pentru a-i PEDEPSII .A incarcat orasul de SECURISTI si nu in ultimul rand de tot felul de INFRACTORI periculosi , nu numai tigani dar si din alte etnii.A devenit SIMBOLUL, aparatorului de INFRACTORI, A MINCIUNII, A HOTIEI ...

Articole asemanatoare

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Rapid Hagi - „Sperăm să prindem iar o zi bună și, cu ajutorul publicului, să câștigăm“ (VIDEO)

23 Apr 2024 910

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 540

MApNConsiliul Afaceri Externe, la Luxemburg

23 Apr 2024 234

Farul Constanța luptă pentru locul doi Dina Grameni - „Am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, care merită să fie pe podium“ (VIDEO)

22 Apr 2024 1271

Rugby Echipa Under-16 de la Tomitanii Constanța, încă o victorie în campionat (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 447

CSM Constanța Trei victorii în trei meciuri, iar voleibalistele Under-17 s-au calificat la turneul final (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 680

Farul Constanța Louis Munteanu și Ionuț Cojocaru, gemenii golului. „Se înțeleg foarte bine, sunt fericiți că joacă împreună“ (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 872

Farul Constanța Revelația Ionuț Cojocaru - „Peste cinci ani, mi-aș dori să fiu la AC Milan și să joc cu România la un turneu final“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 915

Editorial „Revenirea la origini“, o strategie care își arată din plin roadele la Farul Constanța în play-off

19 Apr 2024 652

Doi fotbaliști de la Farul Constanța, în echipa etapei a patra din play-off / play-out. „Este surpriza plăcută“

16 Apr 2024 713

Rugby Echipa Under-16 de la Tomitanii Constanța s-a calificat la turneul final (GALERIE FOTO)

15 Apr 2024 973

Farul Constanța Ionuț Cojocaru - două goluri, iar „marinarii“ câștigă la Craiova și urcă în clasament

12 Apr 2024 1378

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 09 aprilie 2024

10 Apr 2024 651

MApNAcord România – Irlanda, în domeniul apărării

09 Apr 2024 276

MapN A fost semnat primul acord România – Irlanda, în domeniul apărării

08 Apr 2024 535