PSD va discuta despre situaţia încâlcită de la Hârşova Primarul ALDE cere social-democraţilor să desemneze un viceprimar cinstit

Scandalul din administraţia locală de la Hârşova va fi tranşat şi de reprezentanţii PSD la prima şedinţă a Biroului Executiv Judeţean. Vă reamintim că preşedintele PSD Hârşova, Tudor Nădrag, actualmente consilier local şi fost primar al oraşului, strânge semnături pentru demiterea actualului primar, Viorel Ionescu, de la ALDE.
 
PSD Constanţa spune că organizaţiile au autonomie. „Biroul Executiv al PSD va analiza, cel mai probabil săptămâna viitoare, situaţia din Hârşova. Nădrag n-are nicio interdicţie să strângă semnături, însă nu se poate discuta în acest moment despre o demarare oficială a unui referendum pentru demiterea primarului.
Consilierul nostru susţine că oamenii din localitate au o aşteptare din partea PSD, care a condus oraşul timp de două mandate, să rezolve situaţia tensionată. Există o presiune.

Noi am avut o discuţie cu actualul primar înaintea constituirii Consiliului Local. Se pare că dânsul nu este dispus să punem în aplicare protocolul PSD-ALDE. Cu siguranţă, vor mai urma discuţii, care sperăm că vor avea şi un rezultat“, susţin reprezentanţii PSD Constanţa.
 
Primarul din Hârşova, Viorel Ionescu, a organizat ieri o conferinţă de presă, în cadrul căreia şi-a prezentat motivele pentru care nu doreşte să lucreze cu Nădrag din postura de viceprimar.
 
„A lăsat în vistieria Primăriei o gaură de 1,2 miliarde de lei. Am sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa şi Curtea de Conturi. Aştept ca instituţiile statului să-şi facă datoria, iar PSD, dacă vrea viceprimar, să desemneze un om care doreşte să facă treabă la Hârşova“, a precizat Ionescu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Asociați noi în Iusti Bistro Cafe SRL, din Hârșova

16 Apr 2024 394

Acțiune împotriva pescuitului ilegal pe Dunăre Poliția Transporturilor Navale intervine într-o operațiune în zona Hârșova - Ghinărești (FOTO)

13 Apr 2024 503

Primăria Hârșova a bătut palma cu Electro Bulgaru BMS SRL! Ce prevede contractul și care este valoarea

11 Apr 2024 418

Județul Constanța Pescuit ilegal pe fluviul Dunărea între orașul Hârșova și satul Vadu Oii (GALERIE FOTO)

11 Apr 2024 397

Spitalul Orășenesc Hârșova, obligat să achite peste 15.000 de euro pentru medicamente! Dosarul, în rercurs la Curtea de Apel Constanța

11 Apr 2024 355

Știri Constanța Tânără din Hârșova agresată și răpită de acasă de fostul iubit și rudele acestuia. Suspecții au ajuns după gratii

06 Apr 2024 666

Big Brother, la Hârșova! Primăria va instala peste 150 de camere video pe străzile din localitate! (DOCUMENT)

05 Apr 2024 608

Spitalul Orășenesc Hârșova, în proces cu DSP Ialomița, pentru analizele de apă potabilă! Tribunalul Constanța a rămas în pronunțare

04 Apr 2024 477

Declarații de avere Constanța Doinița Cristian, secretar general al orașului Hârșova (DOCUMENT)

03 Apr 2024 543

Cumpărări directe Constanța Firma Electro Bulgaru BMS asigură mentenanța rețelelor de iluminat public la Hârșova (DOCUMENT)

03 Apr 2024 934

Monica Mariana Drumea, prim-procurorul PJ Hârșova, vizată de acțiunea disciplinară demarată de Inspecția Judiciară. Decizia CSM (MINUTA)

03 Apr 2024 617

Primăria orașului Hârșova, județul Constanța modernizează iluminatul public. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)

02 Apr 2024 514

Compania afaceristului Dragomir a contestat licitația pentru execuția străzilor Primăria Hârșova învinsă la Consiliul de Soluționare a Cotestațiilor!

29 Mar 2024 536

APM Constanța Cine va construi un salon de evenimente festive la Hârșova?

28 Mar 2024 578

Conducător auto beat, tras pe dreapta de polițiști la Hârșova! Ce alcoolemie avea bărbatul

26 Mar 2024 617