Senatorul de Constanta, Cristian Diaconescu a fost ales presedintele Comisiei de Integritate Morala

Consiliul National al PSD

Membrii Consiliului National al PSD s-au reunit ieri la Palatul Parlamentului pentru a alege presedintele acestui for si pentru a valida componenta structurilor de conducere la nivel central.Consiliul National si-a inceput lucrarile la orele pranzului.Senatorul Ion Iliescu si-a facut aparitia relaxat si zambitor in ciuda atmosferei de tensiune de pe holurile Palatului Parlamentului.Presedinte al Consiliului National al PSD a fost ales Dan Mircea Popescu, iar trezorier, Aristide Roibu.Alexandru Athanasiu, actualul presedinte al CN, nu si-a mai depus candidatura pentru inca un mandat, din motive personale. Pentru functia de presedinte al Comisiei de Arbitraj si de Integritate Morala au fost depuse trei candidaturi: senatorii Antonie Iorgovan si Cristian Diaconescu si fostul senator Ion Neagu. Senatorul de Constanta, Cristian Diaconescu a fost ales presedintele Comisiei de Integritate Morala iar in functia de prim-vicepresedinte al acestui organism a fost desemnat senatorul Antonie Iorgovan.Din Consiliul National fac parte presedintii organizatiilor judetene, parlamentarii PSD, presedintii si vicepresedintii consiliilor judetene administrative, primarii municipiilor resedinta de judet, primari de orase si comune.La inchiderea editiei, lucrarile Consiliului National erau in plina desfasurare. Urma validarea desemnarii reprezentantilor primarilor de municipii, orase si comune, ai presedintilor de Consilii judetene si ai presedintilor de organizatii teritoriale ale PSD in conducerea partidului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 439

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 342

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 360

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 513

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 626

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3285

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 13539

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 881

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 855

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1909

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1286

UPDATE George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 2716

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 6688

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 790

Iată cine vrea să conducă judecătoriile din Mangalia și Medgidia! (DOCUMENTE)

05 Mar 2024 1058