Tusac, criticat de echipa lui Radu Cristian că asfaltează în timp ce plouă (video)

Cristi_Radu_Tusac.jpgEchipa lui Radu Cristian, candidat independent la Primăria municipiului Mangalia, îl acuză de actualul primar, social-democratul Claudiu Tusac, de faptul că nu-şi ţine promisiunile şi, mai mult, că ar oferi ceea ce numeşte „cadouri electorale".

Concret, staff-ul lui Radu a semnalat, în primul rând, problema asfaltării din Neptun - Olimp pe timpul unei ploi torenţiale. Această acţiune a intrat şi în atenţia presei centrale, care a numit-o „asfaltare la mişto". Echipa candidatului independent la conducerea celei mai importante administraţii locale din sudul litoralului atrage atenţia asupra faptului că primarul Tusac a promis, ulterior asfaltării pe vreme rea, că acel covor asfaltic turnat în timp ce ploua în averse va fi îndepărtat, „scos cu freza" mai exact, urmând ca apoi să se asfalteze din nou, la o temperatură adecvată. „Au trecut cele două săptămâni, noi am monitorizat situaţia, dar Claudiu Tusac nu s-a ţinut de cuvânt, lucrarea e în acelaşi stadiu", explică cei din staff-ul lui Radu Cristian.

Rămânem în zona asfaltărilor controversate. Asta pentru că echipa lui Radu îl critică dur pe actualul edil-şef al municipiului Mangalia pentru că „în Neptun - Olimp a promis că va termina trama stradală, dar de asfaltat a asfaltat doar în centrul staţiunilor, capetele lor arătând deplorabil, total inestetic".

Lichid pentru parbriz

Nu mai puţin important este că staff-ului lui Radu Cristian îl acuză pe primarul Claudiu Tusac de faptul că şi-ar fi instalat un cort într-o intersecţie, cort de unde locuitorii municipiului Mangalia ar primi lichid pentru parbriz. Gratuit! „E un cort cu afişele lui Claudiu Tusac, cort din care se oferă gratis lichid pentru parbriz şi care este păzit pe timp de noapte de Poliţia Locală", precizează echipa aspirantului independent la Primăria Mangalia.

„Poveşti"

Despre toate criticile şi acuzaţiile care i se aduc, primarul în funcţie, Claudiu Tusac, ne-a declarat că ar fi „doar poveşti". Claudiu Tusac a comentat totuşi pe marginea cortului din care s-ar da lichid pentru parbriz: „E foarte bine că se dă ceva gratuit în Mangalia. Nu ştiu cine dă", a conchis el.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

A cerut eșalonarea contribuțiilor restante aferente lefurilor pentru 2023 Primarul Cristian Radu jonglează iar cu salariile angajaților din administrația locală de la Mangalia! (DOCUMENT)

26 Mar 2024 801

După doi ani de demersuri din partea USR Mangalia și urmare a adreselor ISC Construcțiile de pe taluzul Mangaliei ar putea fi oprite de instituțiile statului!

17 Mar 2024 722

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 26 februarie 2024

27 Feb 2024 652

Procesul primarului Cristian Radu, din Mangalia! Curtea de Apel Constanța, pronunțare pe solicitările acuzaților (MINUTA)

26 Feb 2024 978

Primarul Radu Cristian spune că jumătate dintre aceștia nu au ce căuta în administrație Angajații Primăriei Mangalia nu și-au primit salariile de aproape două săptămâni

25 Feb 2024 4559

Show special de 1 martie realizat de o firmă de casă a primăriei din sudul litoralului Irina Loghin și Fuego cântă la Mangalia (DOCUMENT)

23 Feb 2024 992

Atleții de la CSM Constanța au cucerit 12 medalii la Campionatele Naționale indoor pentru seniori și U23 de la București (GALERIE FOTO)

19 Feb 2024 781

Miercuri, 14 februarie 2024 Voleibalistele de la CSM Constanța, meci cu Rapid București (VIDEO)

14 Feb 2024 787

Zeci de percheziții în Mangalia Începe procesul într-un mega dosar DIICOT Constanța! Zeci de persoane trimise în judecată

06 Feb 2024 1375

CSM Constanța Voleibalistele au învins în minimum de seturi Știința Bacău. Băieții au condus în deplasare campioana Arcada Galați (GALERIE FOTO)

03 Feb 2024 979

Licitații Constanța Primăria Mangalia pregătește un contract pentru întreținerea spațiilor verzi și a parcurilor (DOCUMENT)

01 Feb 2024 806

CSM Constanța Dacă e început de sezon, e record personal pentru Cristian Radu. La „pachet“ și cu barem pentru Campionatul European!

21 Jan 2024 1083

Curtea de Apel Constanța, termen nou în dosarul lui Cristian Radu, primarul din Mangalia! (DOCUMENT)

17 Jan 2024 1022

Retrospectiva insolvențelor la Constanța! Cele mai importante decizii ale anului 2023

21 Dec 2023 1361

Oficial! Auditul de la Primăria Mangalia, în atenția procurorilor Camera de Conturi Constanța a sesizat DNA cu privire la înstrăinarea unor terenuri care aparțin UAT-ului. Ce spune primarul Radu Cristian?

20 Dec 2023 2201