Buddha Bar, kitch-ul de pe Tomis (document)

cap_8.jpgBuddha Bar este un local destul de mic, situat pe bulevardul Tomis nr. 46, vis-a-vis de Primărie. Este decorat cu tot felul de tablouri şi statuete budiste care, împreună cu muzica chillout în surdină, îţi induc o stare de relaxare.

Are şi mese amplasate în faţă ca o terasă improvizată pe trotuar. Loc bun pentru o zi răcoroasă de vară, dacă îţi place mirosul gazelor de eşapament al maşinilor care circulă pe Tomis. Mai mult, încurcă şi circulaţia pietonală. Nu este singurul bar din zona respectivă care ocupă trotuarul. Practic, nu prea mai există trotuar pe bulevardul Tomis, lângă Primăria lui Radu Mazăre.

Dacă preferi să stai la o masă din interior, vei fi surprins de culoarea scaunelor. Acel auriu e pur şi simplu hidos. Cred că administratorul este obsedat de acea culoare pentru că până şi ţevile de la toaletă sunt vopsite în auriu.

Apropo de toaletă, pe tocul uşilor este scris, indescifrabil la o primă vedere, care-i cea a femeilor şi care-i a bărbaţilor. Fără nicio supărare, dar eu mă duc la toaletă cu alt scop, nu să descifrez coduri.

La momentul în care am fost în acest bar, era o singură ospătăriţă şi vreo şase mese ocupate. Tipa era amabilă şi se vedea că se străduieşte să le facă pe plac clienţilor, dar nu se descurca. Dacă în general sunt atâtea mese ocupate, de ce nu se mai angajează un ospătar ?

Preţul băuturilor este acceptabil, 6 lei o cafea, dar la mâncare este exagerat, 14 lei un sandwich, în condiţiile în care la 100 metri mai jos încep fast food-urile.

Buddha Bar este genul de loc care nu-mi dă niciun motiv pentru a reveni.

Societatea ce se ocupă de bar este Grupul de Investiţii şi Dezvoltare Holding SRL, care o are ca administrator pe Carmen Iuliana Assaf. Femeia mai este implicată în Byblos Cusine SRL împreună cu Bogdan Nicolae Voinea care, la rândul lui, se mai ocupă de General Procument Solutions SRL, B&B Fashion SRL şi Class Intermed Imobiliare SRL.

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

ibram tanior

11 May, 2011 15:18

sint parerile tale mai codosule,eu de exemplu nu le ipartasesc ,dar nici nu oblig pe cineva sa haleasca ce gandesc eu

Articole asemanatoare

Buddha Bar, local cu mâncare bună, dar care se lasă aşteptată mai mult de o oră (galerie foto)

26 May 2016 8319

De astăzi, încă o cafenea în Constanța Vezi cum arată noul local Buddha Bar și unde este situat (galerie foto)

02 May 2014 4166

Află când va fi inaugurat noul punct de lucru Buddha Bar!

30 Apr 2014 2480