Bueno si controversa fitelor (document)

cap_3.jpgRestaurantul este deja foarte cunoscut în oraş. Este situat pe bulevardul Tomis nr. 55, la 50 de metri de Primărie.

Este un local primitor, cu ospătari foarte simpatici. Cred că sunt cei mai amabili ospătari pe care i-am întâlnit până acum. Stau exact la intrare să întâmpine clienţii, deseori îi conduc la masă, cu meniul sub braţ. Sunt rapizi, aşa că depinde doar de tine cât de repede te hotărăşti ce mănânci şi ce bei.

De menţionat că nu sunt genul de ospătari stresanţi, care stau lângă tine doar să comanzi mai repede şi să scape de treabă să îşi poată bea cafeaua în linişte.

Terasa este mare şi liniştită, cu toate că se află la o distanţă mică de bulevard. Mesele sunt suficient de mari pentru ca patru persoane să mănânce fără a fi nevoie să se înghesuie. Scaunele sunt foarte confortabile. Te poate lua somnul uşor dacă stai într-o zi călduroasă pe terasă, ascultând muzică bună şi liniştită care se aude în boxe. Un minus ar fi faptul că între terasă şi interior, cu toate că este acelaşi restaurant, este o diferenţă mare de stil.

bueno_1.jpgInteriorul este şi el spaţios, dar mie nu prea îmi place. În special mesele de jos, pentru că nu există niciun tavan care să despartă etajele. Aşa că mă simt destul de ciudat să mănânc, ştiind că mai sunt câteva zeci de persoane ce se holbează la mine în farfurie de la mesele de deasupra.

Sus parcă e altceva. Este plăcut să stai la o masă şi să observi lumea de la parter. Poate sună stupid, dar este interesant de observat comportamentul oamenilor într-un astfel de loc, considerat fiţos. Ştiind că eu fac lucrul acesta, probabil de aceea mă simt ciudat când prind o masă jos.

Mâncarea nu este deloc rea şi are un preţ acceptabil pentru acea zonă. Cu maxim 30 de lei ai parte de o masă pe cinste şi de o băutură. S-a întâmplat odată să cer nişte paste fără ceapă şi nu am primit ceea ce am dorit. Ori ospătarul a uitat să menţioneze asta la bucătărie, ori cei din bucătărie erau prea „ocupaţi" pentru a nu pune ceapă, dar au fost chiar gustoase, aşa că mi-a trecut repede supărarea.

bueno_2.jpgEste restaurantul potrivit pentru a petrece o seară frumoasă în compania prietenilor, iubiţilor/iubitelor, familiei şi chiar nu mi se pare un loc de fiţe aşa cum mulţi îl consideră.

Bueno funcţionează pe societatea Bueno Comp SRL, administrată de Enache Bucovală. El mai este implicat într-o agenţie de publicitate, Excalibur Media SRL, împreună cu Stelian Enache care se mai ocupă şi de Zag SRL.

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

ionut

15 Jun, 2010 00:44

este chiar foarte placut la bueno, ai uitat sa specifici ca wireless-ul merge de asemenea perfect :)

Articole asemanatoare

Cristian Popescu – Piedone a anunțat că va deschide lista de candidaţi PUSL pentru alegerile europarlamentare

17 Mar 2024 515

Mai multe puncte de lucru din Constanța ale Tomidana Prodcom SRL au fost închise

17 Mar 2024 455

APM Constanța Imobil de 9 etaje în Mamaia Nord! Documentația, depusă

15 Mar 2024 495

Investiții Constanța Marco Chim SRL, obligată de Municipalitate să elaboreze un Plan Urbanistic Zonal pentru desființarea Casei Sibiu din Satul de vacanță

12 Mar 2024 853

Răsturnare de situație la Curtea de Apel Constanța Aurel și Florin Butnaru pierd procesul cu AFI SRL! La mijloc, un imobil din Mamaia

10 Mar 2024 813

Constanța Control al comisarilor OPC la Restaurantul Noble din Murfatlar! Incredibil în ce condiții erau preparate alimentele (GALERIE FOTO)

08 Mar 2024 658

Eveniment de gală la Restaurant Zorile Primăria Cumpăna organizează o petrecere dedicată femeilor din localitate! (GALERIE FOTO+VIDEO)

08 Mar 2024 755

Un bărbat din Yemen și-a deschis un restaurant în municipiul Constanța

08 Mar 2024 527

Percheziții la un restaurant arăbesc din Constanța!

04 Mar 2024 3261

Firme Constanța Un nou restaurant deschis în localitatea Neptun. Iată cine îl conduce

02 Mar 2024 577

Constanța Restaurantul Voila de pe bulevardul Tomis, verificat de Protecția Consumatorului! Ce amendă a luat firma lui Adel Abi Khalil

28 Feb 2024 710

Veste bună pentru iubitorii de burgeri Burger King deschide un nou restaurant în Constanța

26 Feb 2024 3643

Familia Cușu l-a dat în judecată pe primarul Constanței! Răspunsul Curții de Apel (MINUTA)

23 Feb 2024 3738

Licitații Constanța CFR SA închiriază spații și terenuri în apropierea stațiilor CF din județul Constanța (DOCUMENT)

17 Feb 2024 1077

Restaurantul Rustic din Constanța, închis de pompieri. Iată de ce (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 Feb 2024 6219