Calul de Mare, restaurant vechi cu servire proastă (document)

cap_1.jpgEste un local destul de frumuşel, cu preţuri acceptabile şi cu mâncare proastă. Îl recomand doar în zilele călduroase, atunci când se poate sta pe terasă.

Calul de Mare este un mic restaurant situat la intersecţia străzilor Războieni şi Unirii. Este acolo de foarte mulţi ani, dar puţină lume ştie de el. În mare parte, sunt cei care locuiesc în zonă. Până acum aproximativ doi ani era doar o bodegă cu preţuri foarte mici, dar a fost renovat şi arată mult mai bine. Şi preţurile au crescut, dar nu exagerat de mult. Poţi sta în interior unde nu sunt foarte multe mese şi nici nu arată foarte bine, dar poţi sta şi pe terasă atunci când vremea permite acest lucru. Este multă verdeaţă şi pe deasupra capului este o boltă foarte frumoasă şi plină de struguri în această perioadă. Este chiar relaxant să bei o cafea în acest loc când este cald afară. Aşa cum spuneam, preţurile au crescut, dar nu foarte mult. O cafea costă cam patru lei, iar un suc nu depăşeşte cinci lei. Iar dacă îţi este foame, au şi câteva feluri de mâncare. Nu vă aşteptaţi la un meniu bogat, ci doar la câteva preparate la grătar precum mici sau pastramă. Nu sunt extraordinare la gust, dar sunt suficient de ieftine şi de consistente cât să-ţi potolească foamea.

Calul_de_mare_2.jpgO pastramă, spre exemplu, costă 15 lei, dar în aceşti bani ai inclus atât muştarul, cât şi pâinea. Se poate mânca mult mai bine cu această sumă în alte locuri, aşa că vă recomand să mâncaţi aici doar dacă chiar vă este foame. Servirea este destul de proastă. Este o singură ospătăriţă care se mişcă destul de greu şi nici foarte amabilă nu este. Sunt conştientă că nu face asta din plăcere, dar nu este vina clientului, aşa că nu văd motive pentru care să se comporte aşa urât cu oamenii care, practic, îi dau salariul. Este un local destul de frumuşel, cu preţuri acceptabile şi cu mâncare proastă. Îl recomand doar în zilele călduroase, atunci când se poate sta pe terasă.

Restaurantul funcţionează pe societatea Calul de Mare Exim SRL, administrată de Ion, Florian şi Aurelia Ionescu.

Calul de Mare primeşte trei stele.

stele_calul_de_mare.jpg

 

 

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Lumea poeziilor Spiridon Popescu - Doamne, dacă-mi eşti prieten

08 Jun 2014 2924