Filicori Zecchini, locul iubitorilor de cafea (document)

filicori_1.jpgEste un local frumos, parcă special făcut pentru iubitorii de cafea. Servirea este şi ea excelentă, păcat doar de preţurile puţin cam mari care te fac să nu le calci pragul prea des.

Filicori Zecchini este o cafenea situată pe bulevardul Tomis nr. 101, vizavi de Sala Sporturilor. Este imposibil să nu observaţi terasa mare amplasată pe trotuar chiar şi în această perioadă. Sunt destul de multe mese, dar nu vă recomand să vă aşezaţi aici. Este exact lângă bulevard şi trec foarte multe maşini. Dar în interior se schimbă situaţia. Totul este amenajat modern şi cu mult bun gust. Nu sunt extraordinar de multe mese, dar nu am văzut niciodată toate mesele ocupate. filicori_2.jpgExistă şi un separeu, în caz că vreţi să fiţi ceva mai intimi. Îmi plac mult acele vitrine pline cu fructe şi cu tot felul de bunătăţi care îţi lasă gura apă. Fiind cafenea, au foarte multe sortimente delicioase. Iar dacă preferaţi ciocolata, puteţi găsi de la cea caldă, până la cea picantă, cu ardei iute. Puteţi comanda şi aperitive, dar doar dacă vă permiteţi. Cu toate că sunt bune, preţurile sunt mult prea mari, după părerea mea. Atât la mâncare, cât şi la băuturi. Preţul unei cafele porneşte de pe la şapte lei. De servire nu pot spune nimic rău. Din câte am înţeles, un anume Filippo Spimi a venit din Italia special pentru a pregăti angajaţii. Şi acest lucru se vede. Ospătarii sunt rapizi, amabili şi mereu în preajma clienţilor pentru a se asigura că nu le lipseşte nimic. Este un local frumos, parcă special făcut pentru iubitorii de cafea. Servirea este şi ea excelentă, păcat doar de preţurile puţin cam mari care te fac să nu le calci pragul prea des.

Cafeneaua funcţionează pe societatea Resort Electronics SRL, de care se ocupă Mariana şi Dumitru Darlaiane.

stele_filicori.jpgFilicori Zecchini primeşte patru stele.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

luminita

02 Mar, 2011 16:47

Subscriu. Domnisoara aceea nu are atitudinea si personalitatea formate pt. un astfel de local.

aida

19 Nov, 2010 18:02

Mie nu mi s-au parut amabili si bine pregatiti ospatari. Din contra, domnisoara care ne-a luat comanda era foarte plictisita de viata. Iar dupa jumatate de ora ceilalti ospatari de fiecare data cand treceau pe langa noi se uitau foarte insistent. Asta in conditiile cand mai era o singura masa ocupata. Oricum, nu o sa mai merg niciodata. Exista locuri cu cafea la fel de buna, dar cu atmosfera mai frumoasa.

Articole asemanatoare

Are punct de lucru și în mall-ul de pe Aurel Vlaicu Cafenea amendată de Poliția locală pe legea antifumat vrea să scape de contravenție în instanță!

25 Jan 2024 622

UPDATE Accident rutier grav în Constanţa. Un tânăr este în comă. Este implicat un taxi (galerie foto+video)

02 Jul 2019 24337

Răsfăţ în stil italian Cafenelele Filicori Zecchini şi Antica Pasticceria D'Italy, destinaţii în călătoria spre gustul desăvârşit (galerie foto)

17 Sep 2014 11480

Berea artizanală Viola, vedeta unei seri de excepţie la Filicori Zecchini din Constanţa (galerie foto)

28 Jun 2014 5361

Bere artizanală cu gust tradiţional italienesc, lansată într-o nouă prezentare la Filicori Zecchini din Constanţa

26 Jun 2014 4591