Mindfluid, nemultumirea Paraschivei Barbu (?!)

cap_3.jpgMindfluid este o cafenea pe strada Mircea cel Bătrân nr. 49, aproape de intersecţia cu bulevardul Ferdinand.

Este un spaţiu mic, intim, care oferă o atmosferă plăcută.

În interior sunt puţine mese, micuţe, iar scaunele şi canapelele au un aspect şi o aşezare care te fac să te simţi la fel ca la tine în sufragerie. Din loc în loc sunt noptiere pe care găseşti o veioză şi ziare pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în jurul tău.

Mie nu prea îmi place culoarea roz, din acest motiv mă cam deranjează acele taburete, dar, într-un fel sau altul, se potrivesc interiorului.

mindfluid_2.jpgVara scot în faţa barului câteva măsuţe, nu pe trotuar cum fac alţii, la care poţi savura liniştit o cafea şi admira plaja Modern şi marea. Un minus ar fi faptul că este destul de aproape de o stradă circulată şi traficul poate fi deranjant.

Servirea nu este una profesionistă, dar este foarte prietenoasă. Ospătarul glumeşte şi râde cu tine de parcă vă cunoaşteţi de o viaţă. Comanda îţi este adusă într-un timp scurt şi este mereu pe lângă tine în caz că ai nevoie de ceva.

Oamenii care îşi petrec timpul acolo pot fi pentru unii puţin ciudaţi (tatuaje, freze care mai de care mai ieşite din comun), dar sunt prietenoşi cu toată lumea.

Preţurile sunt puţin cam mari pentru un astfel de bar: 5.5 lei o cafea, 6 lei o bere, dar normale pentru centrul oraşului.

Se aude un zvon potrivit căruia celebra mindfluid_3.jpgParaschiva Barbu, mama deputatei PSD Antonella Marinescu, şi parte în dosarul retrocedărilor, locuieşte fix deasupra barului şi în nenumărate rânduri s-a declarat nemulţumită de muzica care se aude din cafenea, cu toate că, de câte ori am fost acolo, nu am observat acest aspect. Aşa o fi?

Mindfluid funcţionează pe firma Conmar Com SRL, administrată de Ion Constantin. Pe aceeaşi societate mai este un bar, tot Mindfluid, la intersecţia străzilor Ştefan Mihăileanu cu Decebal, mai mare decât acesta.

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

monique

18 Jun, 2010 12:10

La cat de mult bun gust exista in barul acesta preturile sunt chiar modeste....iar scaunele roz sunt f. cool, esti putin cam subiectiva Diana!!!!

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.