Adevărul de Seară Personaje cunoscute ale Constanţei, menţionate într-un dosar de prostituţie de lux

Nume marcante ale show-biz-ului românesc sunt menţionate în rechizitoriul procurorilor de la Crimă Organizată într-un dosar privind prostituţia de lux. Alături de fraţii Negoiţă şi Adrian Enache apar şi numele viceprimarului Constanţei Gabi Stan şi oamenii de afaceri Florin Munteanu şi Emanuel Corneliu Dobronăuţeanu.

Ion Valeriu Tămârjan (34 de ani), patronul agenţiei Star Models şi Relu Cornel Costan (37 de ani), reprezentantul firmei Diva Models sunt anchetaţi de procurori pentru proxenetism.Prin intermediul acestor agenţii, cei doi racolau tinere minore şi majore, cele mai multe cu situaţii materiale precare sau care proveneau din familii destrămate, şi le convingeau să se prostitueze într-un bordel de lux din Klagenfurt, Austria. Dar nu înainte de a trece prin patul unor cunoscuţi oameni de afaceri şi televiziune.

În dosarul în care sunt anchetaţi cei doi apar şi nume cunoscute din lumea mondenă şi politică românească, dar şi din Constanţa.

Viceprimarul Gabi Stan a declarat pentru Adevărul de Seară Constanţa: „Nu îmi este cunoscut numele domnişoarei la care se face referire. Îmi pare rău!".

La rândul său, Florin Munteanu, directorul Radio Sky Constanţa, un alt nume menţionat de către anchetatori, a recunoscut faptul că a fost chemat la Slobozia pentru a face declaraţii în dosar, în calitate de martor. „Eu am fost chemat la Slobozia şi am dat declaraţii ca martor. Mi-au dat vreo 200 de poze cu fete şi am recunoscut vreo 5 sau 6 dintre ele. Am colaborat cu agenţia de fotomodele de sărbători: au făcut şedinţe foto la radio pentru calendare şi le-am promovat diferite evenimente pe care le aveau pe litoral - Miss Constanţa, Miss Litoral, sau diferite prezentări de modă. Dar de aici şi până la întreţine relaţii sexuale cu fetele acelea... Nu am ajuns om cu părul alb să îmi facă alţii rost de fete", a declarat Florin Munteanu.

Ghinionul miliardarului

În dosarul cu pricina apare şi numele lui Emanuel Corneliu Dobronăuţeanu, unul dintre cei mai bogaţi 500 de români apăruţi în topul Forbes. El ocupă, împreună cu fratele său, poziţia numărul 100 din clasament, cu o avere estimată la 50 de milioane de euro.

Dobronăuţeanu este un cunoscut om de afaceri din Dobrogea, fiind acţionar la renumitul producător vinicol Murfatlar din judeţul Constanţa şi membru fondator al Asociaţiei Salvaţi Vama Veche. El a participat în urmă cu câţiva ani la operaţiunea „Cu papucii în deşert". Referitor la dosarul pentru proxenetism, în care apare şi numele său, Dobronăuţeanu nu a putut fi contactat pentru o declaraţie.

La începutul lunii octombrie, miliardarul a fost implicat într-un accident aeronautic în Delta Dunării, din care a scăpat numai cu o sperietură zdravănă.

www.adevarul.ro/locale/constanta


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu victime pe varianta Ovidiu! (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 1204

Accident rutier pe bulevardul IC Brătianu din Constanța! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

27 Mar 2024 637

A fost activat Planul Roșu de intervenție la Techirghiol, în urma unui accident rutier. Detalii de la IPJ Constanța (VIDEO)

27 Mar 2024 739

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Mărturiile emoționante ale tatălui uneia dintre fetele rănite în urma impactului (VIDEO)

27 Mar 2024 4945

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Șoferița implicată în evenimentul rutier face declarații! (VIDEO)

27 Mar 2024 1809

A fost activat Planul Roșu de intervenție! UPDATE. Accident rutier între o mașină și un microbuz în Techirghiol. Mai mulți copii răniți (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 6026

Corpul de Control al Ministerului Justiției a finalizat verificările la Penitenciarul Constanța – Poarta Albă, în cazul Vlad Matei Pascu. Ce s-a stabilit

26 Mar 2024 637

Știri Constanța Accident rutier în apropierea canalului Dunăre-Marea Neagră! Șoferul a fugit de la fața locului

26 Mar 2024 532

IPJ Constanța Șofer vitezoman, depistat de polițiști fără permis, după ce a produs un accident și a fugit de la locul faptei (VIDEO)

26 Mar 2024 533

IGPR InfotraficTrafic ]ntrerupt pe DN 11

26 Mar 2024 240

IGPR InfotraficSituația traficului la ora 07

26 Mar 2024 250

UPDATE Știri Constanța Accident rutier cu victime în zona Palas. O dubă a intrat în gardul Jandarmeriei!(FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 2888

IGPR InfotraficTrafic alternativ pe DN 11

25 Mar 2024 334

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu trei mașini pe varianta Ovidiu! (FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 5210

IGPR InfotraficTrafic blocat pe DN 28 A

25 Mar 2024 287