Cuget Liber Senzaţional.Divorţ cu cântec la Constanta!

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Constanţa a Partidului Poporului, Mariana Ciuciuleacă, şi-a dat, ieri, demisia din toate funcţiile deţinute în cadrul partidului condus de Dan Diaconescu, patronul de la OTV.

Numită în funcţie cu doar câteva luni în urmă, Mariana Ciuciuleacă s-a săturat de politica din partidul lui Dan Diaconescu, iar ieri, şi-a scris demisia pe care a trimis-o la Centru, pentru ca mai-marii formaţiunii politice să desemneze pe altcineva care să-i preia toate atribuţiile avute.

Decizia şefei de la Partidului Poporului din Constanţa vine la doar câteva săptămâni după ce un alt pion important al filialei partidului a pus cărţile pe masă şi şi-a dat demisia. Este vorba despre Nicolae Aldea, prezentat cu mare fast la inaugurarea Partidului Poporului la Constanţa.

Dacă Aldea a refuzat să dea amănunte în privinţa demisiei sale, Mariana Ciuciuleacă este hotărâtă să vorbească. Ea a reclamat modul dictatorial de conlucrare cu conducerea de la Centru, mai exact cu Dan Diaconescu.

„Nu mă regăsesc în această structură dictatorială şi de aceea am decis să-mi dau demisia", a precizat Mariana Ciuciuleacă.

Ea a mai reclamat că nu a fost sprijinită în activitatea teritorială de conducerea centrală, care „se ocupă mai mult de bârfă".

Ciuciuleacă a precizat că şi-a înaintat demisia şi din pricina imixtiunilor altor organizaţii teritoriale în activitatea judeţului pe care l-a condus.

„Consider că, după efortul depus în activitatea zilnică, atât material, cât şi fizic, trebuie să mă bucur de mai mult respect şi, totodată, să se ia în considerare şi propunerile mele, de cele mai multe ori constructive, fiind acceptate tacit şi de ceilalţi membri ai Biroului Permanent Naţional", a spus Mariana Ciuciuleacă.

În luna decembrie a anului trecut, Dan Diaconescu a venit, cu mare fast, în oraşul de la malul mării pentru a inaugura filiala Partidului Poporului la Constanţa. Evenimentul s-a desfăşurat la Casa de Cultură a Sindicatelor, care a fost luată cu asalt de oameni. Sute de persoane l-au aşteptat pe patronul OTV şi s-au înghesuit cât au putut de mult în sala mică a Casei de Cultură în speranţa că vor primi ceva de la „marele salvator al României". În cadrul acelei întâlniri, Diaconescu a prezentat-o pe Mariana Ciuciuleacă ca fiind preşedinta filialei Partidului Poporului din Constanţa. Din câte se pare, dragos-tea politică dintre cei doi nu a rezistat prea mult, iar ieri a fost înregistrat divorţul. Surse din interiorul Partidului Poporului au spus că, în scurt timp, vor mai urma şi alte demisii.

http://www.cugetliber.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ Constanța Lecții de educație rutieră, susținută de polițiști elevilor din Mangalia

23 Apr 2024 143

IPJ SibiuInfracțiuni contra patrimoniului, persoane reținute

23 Apr 2024 133

Andra Georgiana Vasile, fost adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, pe cale să devină șeful Biroului de combatere a traficului de droguri din DIICOT

22 Apr 2024 607

IPJ Constanța mută Poliția din Vama Veche, din container, într-o clădire a Gărzii de Coastă! Urmează reparații generale (FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 578

IPJ Bistrița-NăsăudBISTRIȚA- acțiuni pentru siguranța elevilor, desfășurate de polițiștii Biroului Siguranță Școlară

19 Apr 2024 242

IPJ Buzău Acţiuni preventive desfăşurate de poliţiştii de la Siguranţă Şcolară

18 Apr 2024 308

Ziua Forțelor Terestre la VIVO! Mall Constanța! Militarii vor organiza o expoziţie de tehnică de luptă

18 Apr 2024 654

IPJ GalațiEvenimente

17 Apr 2024 255

IPJ Buzău Acţiuni preventive ale polițiștilor de la Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității

16 Apr 2024 247

IPJ Bistrița-NăsăudNereguli la regimul rutier, constatate în flagrant delict, de polițiștii Biroului de Ordine Publică

16 Apr 2024 234

​ Autoturism căutat de autoritățile portugheze, găsit în Tulcea

15 Apr 2024 463

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 497

IPJ ArgeșReținut de polițiștii de investigații criminale piteșteni

12 Apr 2024 314

IPJ Buzău Acţiuni preventive ale polițiștilor de la Siguranță Școlară

12 Apr 2024 244

Licitații Constanța De la cine a cumpărat Direcția Județeană de Statistică echipamente IT pentru dotarea Biroului Electoral Județean

12 Apr 2024 376