Replica Concediu de cosmar pentru 30 de buzoieni in tabara Navodari

Zarvă mare luni în curtea unei tabere private din Năvodari. 30 de persoane din Buzău, care au ajuns sâmbătă pe litoral pentru a petrece concediul, au descoperit că serviciile de cazare „vândute” prin telefon de reprezentanţii unităţii de cazare sunt cu totul altele decât cele descrise. Odată instalaţi în camerele unei clădiri ce a aparţinut Taberei Victoria  din Năvodari, aceştia au constatat că toaletele sunt defecte, că nu au cu ce să facă duş, că nu au frigidere sau că pereţii sunt plini de mucegai.

Revoltaţi că persoanele care răspundeau de clădirea în cauză nu au remediat deficienţele în timp util, buzoienii s-au adunat în faţa unităţii de cazare pentru a cere explicaţii administratorului. Pentru că acesta nu părea a fi extrem de cooperant cu oaspeţii, buzoienii l-au ameninţat pe administrator că-l vor acţiona în judecată dacă în schimbul sumei de bani pe care i-au virat-o în urmă cu o lună într-un cont bancar nu vor beneficia şi de condiţii de cazare decente. „Am fost încântaţi la început de oferta vândută prin telefon de administratorul clădirii, care ne-a sigurat atunci când am achitat avansul de 500 lei că vom avea condiţii excelente, dar când am ajuns la Năvodari am descoperit că am fost minţiţi. Am găsit camerele pline de gândaci, cu pereţii mucegăiţi, fără apă caldă. În condiţiile acestea nu suntem dispuşi să ne petrecem concediul pe care l-am programat în urmă cu o lună. Închiriasem 5 camere pentru 5 zile, pentru care am plătit 2.500 lei”, a declarat, pentru „Replica” de Constanţa, Mircea Călin. La rândul său, Ionica Tarău, preşedinta Asociaţiei 1 iunie 2001, spune că va acţiona în instanţă persoane care i-au oferit în schimbul sumei achitate servicii de cazare de o calitate îndoielnică. „De suma plătită vroiam să beneficiem de condiţii decente, cu apă caldă şi camere fără mucegai. Ne-au luat banii, dar nu ne-au spus în ce condiţii vom fi cazaţi. Pentru că vacanţa noastră a fost compromisă, suntem decişi să acţionăm în instanţă persoanele care ne-au minţit că ne oferă servicii de calitate. Două nopţi la rând am fost mutaţi din cameră în cameră, pentru că ne-am trezit cu mizerie peste noi întrucât WC-ul era defect. Ne-am spălat 30 de persoane, majoritatea cu handicap, cu găleata, pentru că duşurile nu funcţionau. Am mai venit în Tabăra din Năvodari, însă ca anul acesta nu am fost trataţi. În prima zi ne-am spălat cu apă opărită pentru că rece nu curgea. Cu toate că am anunţat din timp cu ce probleme ne confruntăm, nimeni nu a luat nici o măsură. Nu am avut nici cu ce să ne încărcăm telefoanele, am fost ţinuţi fără curent”, a declarat Ionica Tarău extrem de revoltată. În replică, administratorul Marian Lisceanu spune că alte condiţii nu le poate oferi, ba mai mult, acesta a declarat că le-a montat buzoienilor un instant de încălzit apa, le-a pus la dispoziţie un frigider şi un grătar. În urma scandalului, buzoienii au decis să-şi strângă bagajele şi au pornit în căutarea unui alt loc de cazare, nu înainte ca aceştia să-şi recupereze banii pe care-i achitaseră firmei Poseidon SRL.

www.replicaonline.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trei turiști, răniți în Deltă, după ce un copac a căzut peste ei

13 Mar 2024 533

Planul Roşu de Intervenţie a fost activat Zeci de turiști blocați în telescaun pe Pârtia Prislop

13 Jan 2024 867

Județul Tulcea A crescut numărul turiştilor în Munţii Măcinului. Iată de ce

04 Jan 2024 1048

Tragedie înainte de Crăciun! O persoană decedată la munte! Alte 20 de turiști, salvați de salvamontiști

25 Dec 2023 1157

Recomandări din partea CFR Călători pentru turiștii care pleacă în vacanță cu trenul!

23 Dec 2023 943

Autoritatea Navală Română Doi turiști, din Ploiești surprinși de furtună, pe brațul Sf Gheorghe

20 Nov 2023 584

Un turist francez este căutat de salvamontiști în Munții Bucegi

30 Oct 2023 869

Numărul turiștilor străini atinge un nivel record într-o destinație mediteraneană, în ciuda incendiilor și caniculei!

23 Oct 2023 821

Direcția Județeană de Statistică (DJS) Constanța În august, a crescut numărul de turiști străini, pe litoral. Județul Constanța se află în fruntea clasamentului la sosirile de turiști, la nivel național

16 Oct 2023 842

OMD Mamaia – Constanța promovează litoralul românesc la Târgul de turism internațional WTM Londra

10 Oct 2023 1000

Președintele Klaus Iohannis Căutăm soluții pentru aducerea în țară a românilor din Israel (VIDEO)

07 Oct 2023 932

Lista persoanelor decedate în cumplitul accident de la Veneția! Printre victime și o familie de români

05 Oct 2023 993

DJS Constanța A crescut numărul turiștilor în acest an, pe litoral

27 Sep 2023 751

Știri Constanța Septembrie magic pe plaja din Năvodari. Oamenii se bucură de temperaturi plăcute și apă caldă (FOTO+VIDEO)

23 Sep 2023 1864

Știri Constanța azi Turiști inconștienți pe plaja din Jupiter! Au intrat în apă, deși este arborat steagul roșu (FOTO+VIDEO)

05 Sep 2023 1164