CancanUn politician PNL si-a lasat gravida o colega de partid. Sarcina... de partid la Ialomita!

405393-xx_cu_sotia_botez_-jpg.jpgO telenovela cu iz de scandal mostruos a izbucnit in interiorul Partidului National Liberal dupa ce unul dintre membrii marcanti ai formatiunii politice ar fi intretinut relatii sexuale cu o colega, pe care ar fi lasat-o gravida.Cristina Malanca, o ialomiteanca in varsta de 28 de ani, a depus de curand o declaratie care a ajuns cu numar de inregistrare la sediul PNL. In respectiva "sesizare", Cristina, membra a filialei sectorului 2 Bucuresti, explica intr?un stil extrem de plastic cum a fost sedusa, "posedata" si apoi abandonata de Florin Melciu (29 de ani), un fost candidat la colegiul 6 din sectorul 2 al Capitalei, din partea liberalilor, pentru un loc la Camera Deputatilor. Sub pretextul unui scandal izbucnit in cadrul filialei de sector, Cristina Malanca a fost contactata de Melciu pe o retea de socializare, si acesta s-a angajat sa-i rezolve problema colegei, intrata in dizgratia sefilor ei.
Dupa cateva schimburi lapidare de mesaje pe Facebook, Cristina si Florin au convenit sa se intalneasca la o cafea pentru a discuta "cazul". Cu ocazia Martisorului, femeia a fost invitata intr-un loc discret, care s-a dovedit a fi in cele din urma "un salon de masaj si jacuzzi", acolo unde domnul Melciu parea sa fie un client de vaza, dupa modul cum a fost tratat de angajate. Discutia dintre cei doi a inceput sa se inchege la un pahar de whisky, iar apoi colegii de partid au plecat, conform declaratiei Cristinei, spre jacuzzi, "unde se aflau lumanari aprinse si pahare de bautura la gheata, insa nu si costume de baie". Ialomiteanca sustine ca Melciu i-a marturisit ca ar fi "extrem de lenes in ale sexului, dar ca nu exista motive de ingrijorare cu privire la discretia acestuia". Malanca a scris in declaratia care a ajuns la sediul PNL ca a avut relatii sexuale cu Florin Melciu, apoi acesta s-a scuzat ca trebuie sa plece la o intalnire extrem de importanta.
Acolo s-a incheiat si ultima discutie intre cei doi colegi de partid, incercarile ulterioare ale femeii de a mai sta de vorba cu Melciu fiind sortite esecului. Insistenta Cristinei avea un temei bine fondat, avand in vedere ca fata a ramas insarcinata, iar, conform declaratiei ei, Melciu fusese singurul ei partener din acea perioada. Desi nu au mai vorbit deloc, se pare ca Florin Melciu a aflat de cele intamplate si a contraatacat "finantand un articol extrem de denigrator la adresa Cristinei", aparut in ziarul local "Independent". In incheierea "sesizarii" depuse de Malanca la sediul partidului aceasta motiveaza gestul sau prin dorinta de a pune capat jocurilor meschine ale domnului Melciu si "pentru a nu aduce atingeri filialei Partidului National Liberal a carei membra sunt".Melciu, alias "politicianul cocalar"!

Desi a ratat alegerile din 2008, Florin Melciu a ramas "incolacit" in cadrul Partidului National Liberal, fiind in acest moment vicepresedinte al filialei sector 2. In campania electorala din urma cu doi ani, Melciu a socat prin sloganul sau: "Eu dau totul, tu dai votul!". PNL-istul a primit si un apelativ haios, "politicianul cocalar", dupa ce Victor Ciutacu a postat pe blogul personal o poza cu Melciu, la bustul gol, cu cateva bancnote indesate in pantaloni, in jurul buricului. Politicianul este casatorit si are un copil, iar site-ul sau pare sa fie o mostra de demagogie si penibil. La sectiunea "despre mine", Melciu ne da niste pilde de viata care l-ar face sa paleasca si pe celebrul filosof Socrate: "Familia este cea mai veche dintre toate societatile si singura naturala!" sau "Familia si rezervele morale m-au ajutat sa raman aproape de fiinta umana. Cred in familie si prietenie". Curat murdar, nene Melciule!


Infierata cu "manie proletara" in presa locala

Originara dintr-o comuna aflata la o ora distanta de Slobozia, Cristina Malanca sustine ca a ramas gravida cu Florin Melciu si nu vrea sa intrerupa sarcina. Conform spuselor femeii, Melciu ar fi comandat un articol in ziarul ialomitean "Independent", un material defaimator, sub titlul "Cristina M., escroaca de meserie". Fara sa faca nicio referire la apartenenta politica a fetei sau la alte informatii cu privire la cine este de fapt Cristina Malanca, autorul o desfiinteaza cu ajutorul unor surse de genul Daniel, fotograf profesionist, Adrian, student in Bucuresti, sau Vali, taximetrist in Bucuresti. Din marturiile acestora reiese ca fata este o escroaca, nu are bani si obisnuieste sa dea tepe peste tepe.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Municipiului Constanța angajează casier. Detalii

29 Mar 2024 176

Universitatea Ovidius din Constanța angajează. Iată ce post este scos la concurs

29 Mar 2024 373

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa angajează biolog. Cine poate participa la concurs

29 Mar 2024 298

Angajări Constanța Post vacant la Școala Gimnazială Nr. 22 „I. C. Brătianu” Constanța

28 Mar 2024 851

Angajări Constanța Termoficare Constanța SRL angajează. Detalii

27 Mar 2024 593

Primăria Orașului Techirghiol, județul Constanța angajează. Ce post este scos la concurs

26 Mar 2024 2459

Ședință CLM Constanța Aleșii locali vor aproba programul de acțiune destinat combaterii riscului de excluziune socială pentru 2024 (DOCUMENT)

25 Mar 2024 338

Centrul Militar Zonal Constanța angajează. Ce post este scos la concurs și cine poate participa

23 Mar 2024 841

Prefectul Silviu Coșa- „Viitorul energetic al Constanței este promițător“

22 Mar 2024 556

Locuri de muncă Constanța Școala Gimnazială nr. 1 Cuza-Vodă angajează îngrijitor

21 Mar 2024 511

Ce sărbătoare este în calendarul ortodox, la data de 21 martie 2024?

21 Mar 2024 1118

Huțucă (PNL) „NATO construiește cea mai mare baza militară din Europa în județul Constanța!"

19 Mar 2024 680

Locuri de muncă Constanța Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” scoate la concurs posturi vacante. Detalii

18 Mar 2024 860

Școala Gimnazială Nr. 29 ,,Mihai Viteazul’’ Constanța angajează. Ce post este scos la concurs

18 Mar 2024 780

Grădinița cu Program Prelungit „Mugurel” Constanța angajeză. Iată postul vacant

18 Mar 2024 848