Arimex Comexim 2000 SRL, un exemplu bun al implicării în acţiuni umanitare!

Arimex Comexim 2000 SRL, societatea care asigură hrana necesară bolnavilor din spitalele constănţene, este un exemplu bun al agentului economic, care nu uita ca, din câştigurile sale, să împartă cu cei care au nevoie de ajutor.
 
Fie că oferă surprize bolnavilor din cele două unităţi sanitare din Constanţa, fie că se implică în diferite proiecte umanitare, fie că sare în ajutor celor bolnavi, societatea Arimex Comexim 2000 SRL răspunde „prezent“ de fiecare dată când îi este solicitat ajutorul.
 
Spre exemplu, de Ziua Copiilor, celebrată pe data de 1 iunie, micuţii pacienţi internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa au avut parte de terapie prin zâmbete, dragoste şi bucurii. Pe lângă un meniu special, peste 100 de copii internaţi în cele două unităţi sanitare din Constanţa au primit şi dulciuri, fructe, dar şi jucării.
 
De 1 martie, angajatele societăţii Arimex Comexim 2000 SRL au vizitat fiecare salon din cele două unităţi sanitare, împărţind zâmbete, voie bună şi cuvinte calde.
 
Înainte de Sărbătorile pascare, societatea a lansat apelul creştinesc, „Fii un bun samaritean şi ajută un sărman!“, în cadrul proiectului social-misionar „În slujba aproapelui. Arată că îţi pasă!“, desfăşurat în colaborare cu Arhiepiscopia Tomisului. Astfel, în ajunul sărbătorilor pascale, societatea Arimex Comexim 2000 SRL a donat încălţăminte, jucării şi alte bunuri celor sărmani, aflaţi în nevoinţă.
 
Nu au trecut neobserbate nici sărbătorile de iarnă. Arimex Comexim 2000 SRL și Asociaţia „Suflete deschise“ au întins o mână celor din jur pentru a păstra viu spiritul Crăciunului. Însoțit de trei Crăciunițe, Moș Crăciun, a dus copiilor internați în Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța cadouri, zâmbete și clipe de bucurie autentică.
 
Mai mult, iarna trecută, Arimex Comexim 2000 SRL, Arhiepiscopia Tomisului şi Asociaţia „Suflete deschise“ au întins o mână de ajutor celor aflaţi în dificultate. Astfel, peste 300 de familii necăjite din Constanţa au primit alimente, dulciuri şi fructe. Voluntarii Asociaţiei „Suflete Deschise“, împreună cu părintele Cezar Axente, pr. Gigi Cristea şi pr. diacon Cristinel Mușat Vasile, au împărţit alimente persoanelor sărmane, celor cu dizabilităţi, membre ale Asociaţiei Naţionale a Nevăzătorilor din România, Filiala Constanţa, persoanelor cu dizabilităţi din cadrul Asociaţiei Naţionale a Surzilor din România, Filiala Constanţa, dar şi oamenilor străzii, fără adăpost.
 
Societatea Arimex Comexim 2000 SRL este firma care prestează servicii de preparare şi livrare hrană pentru pacienţii de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi Spitalul Municipal de Boli Infecţioase, o treabă nu tocmai uşoară. Petre Preda, reprezentantul firmei, se zbate ca lucrurile să iasă cum trebuie!
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.