Ce va primi Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa de la CJC

Pe masa consilierilor judeţeni, care se vor întruni azi în şedinţă ordinară, se află şi proiectul de hotărâre privind transmiterea unor imobile, proprietate publică a judeţului Constanţa, din administrarea CJC în administrarea Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa.
 
Potrivit proiectului de hotărâre, este vorba despre următoarele imobile: pavilion copii (423 mp), pavilion administrativ (245 mp), magazie (9 mp, 18 mp), centrală termică (96 mp), bloc alimentar (18 mp), pavilion bărbaţi (386 mp), pavilion femei (666 mp), clădire birouri (79 mp), ateliere (176 mp), morgă (41 mp), dar şi un teren de 19.982 mp. Acestora li se adaugă şi clădirea de 546 mp şi terenul de 905 mp, de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, unde funcţionează Serviciul Ambulatoriu.

„Prin hotărârea Guvernului nr. 867/2002 privind trecerea unor imobile din domeniul privat al statului şi din administrarea Ministerului Sănătăţii şi Familiei în domeniul public al judeţelor şi în administrarea consiliilor judeţene respective, imobilele, compuse din construcţii şi terenuri aferente, în care îşi desfăşoară activitatea Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, au trecut în proprietatea publică a judeţului Constanţa şi în administrarea CJC. Ordonanţa Guvernului 70/2002 privind administrarea unităţilor sanitare publice de interes judeţean şi local stabileşte că terenurile şi clădirile în care îşi desfăşoară activitatea unităţile sanitare publice de interes judeţean sau local, parte integrantă a domeniului public al judeţelor, comunelor, oraşelor şi municipiilor, se dau în administrarea unităţilor sanitare publice prin hotărâre a Consiliului Judeţean, Consiliului General al Municipiului Bucureşti sau a Consiliului Local, după caz, în condiţiile legii.
Faţă de cele arătate, propunem aprobarea proiectului de hotărâre privind transmiterea unor bunuri, proprietate publică a Judeţului Constanţa, din administrarea CJC în administrarea Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa“, se arată în raportul proiectului de hotărâre. Predarea - primirea imobilelor se va face în termen de 30 zile de la data intrării în vigoare a hotărârii.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mihai Lupu, despre refuzul consilierilor județeni de a vota retragerea CJC din Asociația de Dezvoltare Durabilă (VIDEO)

24 Apr 2024 584

Peste cinci zile va fi convocată ședință extraordinară a CJC în format fizic LIVE TEXT. Consiliul Judeţean Constanţa, întrunit în şedinţă ordinară. Ordinea de zi, suplimentată cu un proiect (DOCUMENTE +FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 589

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 478

Ședință CJ Constanța Consilierii vor vota pentru aprobarea documentației de atribuire a lotului 3 din contractul de delegare a gestiunii Serviciului public de transport județean de persoane (DOCUMENT)

22 Apr 2024 1271

Proiectul de hotărâre pe ordinea de zi a ședinței CJ Constanța Se înființează Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor în comuna Topraisar (DOCUMENT)

22 Apr 2024 2349

Achiziționarea serviciilor de consultanță juridică și reprezentare juridică în instanță pentru Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța, în atenția consilierilor județeni (DOCUMENT)

22 Apr 2024 318

Ședință CJ Constanța Organizația pentru Apărarea Drepturilor Omului își dorește repartizarea unui spațiu pentru înființarea unui birou județean (DOCUMENT)

21 Apr 2024 372

Ședință CJC Rămâne sau nu, Consiliul Județean Constanța în Asociația de Dezvoltare Durabilă? (DOCUMENT)

21 Apr 2024 567

Ședință CJC Regulament de finanţare nerambursabilă din fonduri publice pentru activităţi de tineret de interes local (DOCUMENT)

21 Apr 2024 559

Ședință CJ Constanța Achiziția serviciilor juridice de consultanță pentru obiectivele de investiții în curs de realizare, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

21 Apr 2024 401

Ședință a CJ Constanța Preluarea unor bunurilor imobile din domeniul public al UAT Comuna Băneasa în domeniul public al UAT Județul Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

20 Apr 2024 473

Ședință ordinară a CJC Organigrama și Statul de funcții pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

20 Apr 2024 453

Ședință de CJC Mihai Lupu forțează retragerea județului Constanța din Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța. Care sunt celelalte proiecte? (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 617

LIVE TEXT Ședință extraordinară a Consiliului Județean Constanța. Ordinea de zi, suplimentată cu încă un proiect (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Apr 2024 952

Consilierii județeni din Constanța se întrunesc pentru a aproba actualizarea indicatorilor tehnico – economici pentru reabilitarea Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” (DOCUMENT)

16 Apr 2024 352