Cel mai mare dealer de echipamente agricole din lume, la Lumina Titan Machinery România îşi deschide porţile pentru constănţeni (galerie foto + document)

Cel mai mare dealer de echipamente agricole CASE IH şi de construcţii CASE Construction din lume ajunge şi la Constanţa. Titan Machinery este singurul distribuitor din România care asigură atât o gamă variată de echipamente agricole, de construcţii şi produse de consum, cât şi soluţii viabile în domeniu. Compania este una de renume mondial şi face parte din grupul Titan Machinery din Statele Unite ale Americii, responsabilă de furnizarea de utilaje în România prin cele cinci reprezentanţe de la Bucureşti, Cluj-Napoca, Oradea, Roman şi Timişoara. Iar pentru că şi în judeţul Constanţa este nevoie de specialişti, dar mai ales de profesionişti în domeniu, Titan Machinery vine în întâmpinarea necesităţilor clienţilor, inaugurând o filială şi în comuna Lumina.

Titan Machiney va fi prezent în Constanţa începând de vineri, 9 mai, atunci când pe strada Tulcei nr. 108-109, din comuna Lumina, va fi tăiată panglica noului sediu, în care clienţii vor găsi doar echipamente de vârf din domeniu. Tot vineri, de la ora 12.00, va avea loc şi Ziua Porţilor Deschise, în care sunt aşteptaţi toţi cei care doresc să afle mai multe informaţii şi să vadă îndeaproape utilajele expuse.
Titan Machinery se remarcă în aria sa de servicii prin furnizarea de echipamente de talie mondială, secondate de cel mai înalt nivel de service şi piese de schimb. Titan Machinery România este singurul distribuitor autorizat al utilajelor CASE şi comercializează în ţara noastră utilaje agricole CASE IH, utilaje agricole pentru pregătirea solului şi pentru semănat Great Plains, Gregoire Besson, Vogel NOOT şi Maschio Gaspardo, utilaje agricole pentru fertilizare, protecţie culturi şi transport cereale Tecnoma, AnnaBurger, Sip, Sulky şi utilaje pentru construcţii CASE precum buldoexcavatoare, încărcătoare frontale şi telescopice, excavatoare pe roţi sau şenile şi buldozere.
Motto-ul Titan Machinery spune totul: „Be We’re ready“ (Fii Suntem gata).

Experienţa de peste 30 de ani în domeniu este ceea ce recomandă Titan Machinery: dealerul american s-a extins către Europa prin România, Bulgaria, Serbia şi Ucraina. În cursul acestui an, Titan Machinery România va adăuga pe harta sa încă un sediu nou pe lângă cel din Constanţa, şi anume la Slatina. Iar pentru că valoarea se recunoaşte prin experienţă, Titan Machinery colaborează cu cel mai vechi producător mondial de echipamente pentru construcţii, CASE, înfiinţat în SUA în 1842. Atunci, inventatorul american Jerome Increase Case a construit primul motor cu aburi utilizat în agricultură. Înainte de 2000, Case reprezenta o marcă de succes în domeniul utilajelor de construcţii, compania devenind cel mai mare producător de echipamente pentru construcţii din gama compact şi heavy.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Nufăru, din Tulcea, a bătut palma cu o firmă controlată din Luxemburg! Contract de aproape 100.000 de euro (DOCUMENT)

24 Jun 2023 1143

Achizitie buldoexcavator - 15.10.2013

26 Nov 2014 1458

Soluţia celor care vor să facă performanţă în „grânarul Europei“ Titan Machinery, mai aproape de întreprinzătorii constănţeni

13 May 2014 2825

Titan Machinery, organizatorul galei Axial-Flow Una dintre cele mai puternice combine agricole din lume, disponibilă acum şi la Constanţa (galerie foto)

09 May 2014 3731