Congresul Martorilor lui Iehova promovează susţinerea valorilor familiale, la Constanţa

Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa va găzdui, între 17 şi 19 iulie, un eveniment la care se aşteaptă prezenţa a peste 1.000 de persoane. Este vorba despre Congresul Martorilor lui Iehova „Să urmăm exemplul lui Isus!”, ce are ca tematică promovarea valorilor familiale.

Martorii lui Iehova vor vorbi despre cheia fericirii în viaţa de familie la Congresul din acest an, intitulat „Să urmăm exemplul lui Isus!”. În cadrul evenimentului, care se va derula pe parcursul a trei zile, se va pune accent pe modul în care exemplul lui Isus îi poate ajuta pe părinţi şi pe copii să clădească o familie puternică şi unită. Totodată, va fi analizată şi renumita predică de pe munte rostită de Isus. „Sfaturile din predica de pe munte a lui Isus sunt mereu actuale şi îi pot ajuta pe părinţi să-şi folosească în mod eficient timpul şi resursele ca să clădească un cămin sigur şi plin de iubire“, a declarat Csiki Zsigmond, reprezentantul de presă al congresului. Sunt invitaţi toţi cei interesaţi de tematica evenimentului.

Programul celor trei zile ale congresului va începe la ora 9.20. Intrarea este liberă, congresele Martorilor lui Iehova fiind susţinute în întregime prin donaţii.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.