Curs de audit energetic în construcţii şi instalaţii, organizat de CCINA Constanţa

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa organizează, în parteneriat cu Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti, Facultatea de Instalaţii,
cursul de specialitate „Auditul energetic al clădirilor noi şi existente şi al sistemelor aferente de alimentare cu energie termică“. Cursul se va derula începând cu prima jumătate a lunii mai, la sediul CCINA Constanţa.
 
Cei interesaţi de acest curs trebuie să fie absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ superior (cu diplomă de licenţă sau echivalent), cu următoarele profiluri/specializări: construcţii civile, industriale şi agricole, instalaţii pentru construcţii, arhitectură, alte profiluri de conotaţie energetică. Ei trebuie să facă dovada absolvirii, în timpul facultăţii, a unuia sau a mai multor cursuri, cu durata de minimum un semestru, axate pe: higrotermica construcţiilor, energetica clădirilor, termodinamică, termotehnică, transfer de căldură şi masă, construcţii, materiale de construcţii, maşini termice, instalaţii termice, instalaţii frigorifice, instalaţii de ventilare/climatizare, aparate electrice, instalaţii electrice şi automatizări pentru clădiri. Persoane de contact: Dumitra Brun - 0734.885.017, Carmen Grigor - 0723.430.256.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.