Curs de iniţiere în profesia de „tehnician maseur“, la CCINA Constanţa

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa organizează, în luna mai, cursul de iniţiere „Tehnician maseur”.
 
După programele de formare în ocupaţia de tehnician maseur, derulate până acum de CCINA, toţi absolvenţii s-au angajat în ţară şi în străinătate sau lucrează pe cont propriu. CCINA, prin traineri de excepţie, susţine persoanele care doresc să se califice şi să devină terapeuţi profesionişti. Pentru că intenţionează să continue seria reuşitelor în domeniu, Camera de Comerţ Constanţa a optat, din nou, pentru cea mai profesionistă echipă din oraş care, în plus faţă de modulele specifice ocupaţiei, va iniţia cursanţii şi în Kinetoterapie.

Pregătirea va fi realizată de profesionişti ai Secţiei de Balneofizioterapie şi Recuperare Medicală, chiar în cadrul Spitalului Judeţean Constanţa. Cursul are o durată de 30 de zile şi este autorizat de Autoritatea Naţională pentru Calificări.

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare, sunt disponibile persoanele de contact Ludovic Fraico (0731.335.658), Carmen Grigor (0723.430.256), Dumitra Brun (0734.885.017) sau 0241.619.854 (int. 225/221), e-mail: dru@ccina.ro.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.