Dus cu forta, de la instanta la Palazu Mare

Costică Jaga, bărbatul de 55 de ani care a devenit celebru după ce s-a arătat dispus să se spânzure în faţa Palatului de Justiţie pentru „zdruncinarea justiţiei", scandal pentru care a fost amendat cu 1.000 de lei, a fost dus ieri dimineaţă, cu forţa, la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare.

Totodată, bărbatul a mai încasat o amendă, de data aceasta de 200 de lei. Ieri dimineaţă, Costică Jaga, bărbatul care, cu o zi înainte, îşi striga din toţi rărunchii nemulţumirea la adresa justiţiei constănţene, în faţa Palatului de Justiţie, s-a decis să-şi reia activitatea. Înarmat cu răbdare, omul s-a prezentat de la primele ore ale dimineţii la instanţă şi a început din nou să strige insulte la adresa magistraţilor şi a justiţiei constănţene, incriminând „mafia machedonească" ce guvernează, în opinia sa, procesele desfăşurate în oraşul de la malul mării.

Îndemnat de reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Constanţa să se calmeze, Jaca s-a arătat mai degrabă recalcitrant la această idee, astfel că oamenii legii s-au văzut nevoiţi să cheme la faţa locului cadrele medicale. Totuşi, Jaca n-a vrut să se dea dus, astfel că a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a putea fi urcat în ambulanţă. Între timp, individul a mai fost amendat cu 200 de lei, după ce i-a rupt nasturii de la cămaşă unuia dintre jandarmi. Dus cu greu la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, bărbatul a fost calmat, în cele din urmă.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

justice

07 Jul, 2010 08:28

e premiera -el e machedon care da in vilag mafia macedoneasca din justitia constanteana0bravo-e un om cinstit care vinde in piata dacae era din mafie nu patea asa ceva -treziti va romani.cristian deliorga de la csm cu mafia pdl a lui stavrositu la puscarie.sri si dga si dna iau spaga si tac

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.