Florii cu soare, soare cu florii Societatea Arimex Comexim 2000 nu a uitat de pacienţi în această zi de mare sărbătoare (galerie foto)

Ieri, când lumea creştină a prăznuit Floriile, care semnifică intrarea Mântuitorului în Ierusalim, Arimex Comexim 2000 SRL, societate care oferă hrana zilnică pacienţilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi de la Spitalul de Boli Infecţioase, a respectat tradiţia şi a oferit un meniu bogat de peşte.

Petre Preda, managerul societăţii Arimex Comexim 2000 SRL, a ţinut neapărat ca de pe masa pacienţilor să nu lipsească peştele, la care ieri a fost dezlegare. Astfel, pacienţii din cele două unităţi sanitare au fost ospătaţi cu bucate alese, pregătite de angajaţii societăţii Arimex Comexim 2000 SRL. La micul dejun pacienţii au primit ceai cu lămâie, margarină, gem, caşcaval vegetal, salam Victoria, brânză de vaci şi brânză topită. Suplimentul a constat în biscuiţi, lapte dulce şi iaurt natural. La prânz, pacienţii au avut pe mese borş pescăresc de peşte, supă de peşte, supă cu găluşte, peşte prăjit cu mămăligă şi mujdei, cartofi natur cu peşte parisian şi lămâie, cartofi natur cu brânză de vaci, trunchi de peşte la tavă cu cartofi natur cu rozmarin. La desert, pacienţii celor două unităţi sanitare au primit ştrudel cu mere şi mere.

Şi cina a fost delicioasă şi a constat în budincă de paste cu brânză de vaci şi stafide, melcişori  cu zahăr, pesmet şi stafide, mămăliguţă cu brânză şi smântână, spaghete cu brânză de vaci, ficăţei de pui la tavă, friptură de pui la tavă şi piure de cartofi. Desertul a constat în biscuiţi şi ceai cu lămâie. De asemenea, trebuie să amintim că de Paşte micuţii pacienţi internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi în cel de Boli Infecţioase vor primi dulciuri, fructe şi cărţi de colorat, din care vor afla despre Învierea Domnului. Darurile vor fi împărţite copilaşilor de un angajat al societăţii Arimex Comexim 2000, care se va costuma în iepuraş.  „Mulţumim din nou Arhiepiscopiei Tomisului, echipei Selgros pentru grija şi sprijinul acordat, iar tuturor pacienţilor internaţi le dorim însănătoşire grabnică. Ne rugăm ca bunul Dumnezeu, Maica Domnului să le tămăduiască sufletele şi trupurile, să le dăruiască pace sufletească şi spor în cele bune”, a declarat administratorul societăţii Arimex Comexim 2000, Petre Preda. Şi ca bucatele să fie primite, acestea au fost sfinţite de preoţii Cristea Gigel, Ştefan Mircea şi Petre Toma.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cui a atribuit contracte Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa în anul 2015 (IV) (document)

07 Jul 2017 4853