Nikos Greek Taverna fără terasă e doar un fastfood, dar cu mâncare bună şi servire fără cusur!

Cel mai indicat este să mergeţi la Nikos doar vara, când terasa este foarte atent aranjată. Se completează perfect cu mâncarea delicioasă şi servirea rapidă.

Restaurantul grecesc Nikos Greek Tavera se găseşte pe bulevardul Tomis nr. 44, pe lângă Lupoaică. În timpul verii terasa este cea care îţi atrage atenţia, pentru că este foarte atent aranjată. Chiar şi aşa, în timpul iernii, singurul inconvenient al localului este aspectul de fastfood. Am observat decoraţiunile foarte frumoase şi 100% greceşti, dar cu siguranţă interiorul arăta mult mai bine dacă ar fi fost mai multe.

Un inconvenient este mirosul de mâncare prea puternic. Pentru că în aceeaşi încăpere sunt preparate mâncărurile, zgomotul care vine dinspre ”bucătărie” acoperă aproape în totalitate muzica cu specific din surdină. Motiv pentru care eşti nevoit să vorbeşti ceva mai tare ca partenerul să te audă.
Am apreciat rapiditatea chelnerului şi modul extrem de grijuliu în care s-a comportat. Preţurile sunt pentru toate buzunarele: există preparate la 8-10 lei, dar şi la 44 de lei.

Vă recomand souvlaki-ul şi gyros de pui. Sunt foarte bine preparate şi arată exact ca în poza din meniu! Sunt servite în farfurii din tablă, exact ca în casele populare din Grecia.
Deserturile sunt proaspete şi preparate ca la carte. Orice desert costă 10 lei.
Găsiţi în meniu şi bere grecească. Am observat numărul redus al sortimentelor de băutură.
Mi-au plăcut solniţele, iar sarea era amestecată cu alte mirodenii mediteraneene. Nu exista piper, doar seminţe uscate de ardei iute.

Baia arată ca una dintr-un hotel de trei stele, ceea ce mi se pare cam mult având în vedere aspectul restaurantului.
Am scăzut un punct pentru decorul din interiorul localului şi unul pentru lipsa intimităţii rezultată din aşezarea bucătăriei în aceeaşi cameră cu mesele.
În final, la un restaurant de nota 8 aş reveni cu plăcere în pauza de masă de la locul de muncă.
În acest an a primit premiul ”Cel mai fashion restaurant grecesc” pentru localul din Mamaia, în cadrul Mamaia Fashion Festival.


Informaţii utile:
Facebook: https://www.facebook.com/taverna.nikos

Contact: 0735 073 819
Program: Luni – Duminică 09.00 – 02.00
Restaurantul are loc de parcare.
Se poate plăti cu Visa, American Express sau MasterCard

Conform Registrului Comerţului Nikos Greek Taverna funcţionează pe societatea S.C. Nikos Greek Restaurant SRL şi este administrată de Mihai Dumitru Şuţa şi Pavel Fronea.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Andreea

10 Oct, 2013 15:28

foarte buna servirea, iar mancarea este delicioasa. recomand cu mare drag...

lina

10 Oct, 2013 08:17

sper ca s-au schimbat ospatari sau ati nimerit voi un moment al zilei cand era mai liber. ne-a lasat un gust amar servirea lor, deoarece comandasem mancare pt acasa si ne-am asezat la o masa sa asteptam si au mai venit cativa clienti si pe noi ne-au ridicat de la masa ca sa ii aseze pe ei. explicatia ospatarei: oricum plecati. asa ca puteti sa stati in picioare 5 minute pana e gata comanda. nu am mai fost de atunci acolo.

Articole asemanatoare

Printre asociați, fostul șef al Gărzii Financiare Constanța Sufro Company SRL, firmă pe care funcționează Nikos Greek Taverna, își mută sediul social!

13 Dec 2023 1460

Răspuns negativ de la Primăria Constanța pentru firma care deține restaurantele Nikos Greek Taverna

31 Oct 2023 1025

Ciprian Fronea de la Nikos Greek Taverna a obținut două noi certificate de urbanism

01 Feb 2023 1896

Sufro Company SRL, firmă pe care funcționează Nikos Greek Taverna, răspuns pozitiv pentru investiția din zona Pescărie

25 Jan 2023 1706

Răspuns negativ de la Primăria Constanța pentru firma care deține Nikos Greek Taverna. Ce investiție se dorea

08 Aug 2022 3361

O constănţeancă, supărată pe Nikos Greek Taverna de lângă statuia Lupoaicei, din cauza meselor din stradă. Ce spune administratorul restaurantului (galerie foto)

09 May 2018 19768

Cine sunt tinerii morţi în accidentul din această noapte de pe strada Mircea cel Bătrân. Zeci de mesaje de condoleanţe

13 Nov 2017 19325

Nikos Greek Taverna, o atmosferă autentic elenă la Constanţa (galerie foto)

25 Aug 2015 6367

Afacere cu (scădere în) greutate Fraţii Mihai şi Radu Suta şi-au scos la mezat sala de fitness cu tradiţie din Constanţa

20 Jan 2015 8949