Ouă roşii, cozonac şi multe bucate tradiţionale Echipa Arimex Comexim 2000 SRL va oferi un meniu special de Înviere tuturor pacienţilor

Învierea Domnului este singura şi fără de sfârşit mângâiere. Învierea Mântuitorului ne dă sens vieţii şi curaj pentru trecerea din această vremelnică viaţă spre cea veşnică. Învierea Celui răstignit pe cruce pentru păcatele noastre ne cheamă la întâlnirea cu El în taina vieţii celei veşnice, ne invită la masa bucuriei Sfintei Împărtăşanii: „Gustaţi şi vedeţi cât de bun este Domnul!“
 
Echipa Arimex Comexim 2000 SRL, cea care se îngrijeşte de hrana de zi cu zi a pacienţilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, secţiile de la Agigea, Eforie, Palazu, Dermato-Venerice, de la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa şi de la Spitalul CFR, nu a uitat de sărbătoarea Învierii şi a pregătit un meniu de zile mari.
 
La micul dejun, pacienţii vor primi ceai Lipton cu lămâie, unt Delaco, margarină Rama, ou fiert roşu, caş proaspăt de oaie, caş proaspăt de vacă, miere de salcâm, ridichi, ceapă verde, castravete, roşie, şuncă de Praga, brânză de vaci, iar la supliment, biscuiţi, lapte dulce şi iaurt natural.
 
Prânzul va fi compus din borş de miel cu smântână şi leuştean, supă ţărănească de curcan, supă de curcan cu legume, supă de legume cu smântână, ciorbă ţărănească de purcel, supă de găină cu tăieţei de casă, supă de legume cu tăieţei de casă, friptură de miel la tavă cu piure de cartofi, piept de pui la cuptor cu piure de cartofi, stufat de miel, piept de curcan şi cartofi gratinaţi cu brânză de vaci şi caşcaval, piept de curcan pe pat de spanac cu smântână. La desert, toţi pacienţii vor fi serviţi cu cozonac cu cacao, rahat, nucă şi stafide, mere, compot de fructe.
 
La cină, pacienții vor avea parte de ceai Lipton cu lămâie, drob de miel, caşcaval, ceapă verde, pască cu brânză de vaci şi stafide, iaurt cu fructe de pădure, salată Caesar cu pui şi smântână, trunchi de merluciu la tavă cu sos de lămâie şi pilaf cu legume, păstrăv la grătar cu mămăliguţă, sos de lămâie şi mujdei de usturoi, budincă de orez cu mere şi dovleac, pulpe de pui la cuptor cu mămăliguţă şi mujdei de usturoi, budincă de spaghete cu brânză de vaci şi stafide, salată de icre, salată de varză albă cu morcov ras. La desert, echipa Arimex Comexim 2000 a pregătit pentru pacienţi biscuiţi, prăjitură de casă şi croisssant cu ciocolată.
 
De Paşti, şi cei mici vor avea parte de surprize. Salariaţii societăţii Arimex Comexim 2000 au complotat cu iepuraşul Morcovilă, care va împărţi tuturor copiilor internaţi dulciuri şi fructe, creioane colorate şi cărţi de desenat, prin care micuţii vor afla despre Învierea Domnului Iisus.
 
Pentru a-i face pe copii să zâmbească, Morcovilă va trage după el un morcov imens. Apoi, Morcovilă va ciocni cu toţi copiii ouă roşii şi le va dărui acestora Calea Crucii, o carte de colorat, din care micuţii vor afla despre Învierea Domnului nostru Iisus Hristos, cutii cu creioane colorate, jucării, iepuraşi de ciocolată, bomboane, tot felul de dulciuri, fructe şi multă bucurie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Asociația „Suflete Deschise” din Constanța, cu ocazia 8 Martie - „Primăvara începe cu un mărţişor, aşa cum spune și tradiţia veche de aproape 8000 de ani”

08 Mar 2024 839

Asociația „Suflete Deschise” din Constanța, mesaj de 8 martie. „Mama...Cel mai iubit cuvânt! Cea mai înaltă stare!”

05 Mar 2024 836

De 1 Martie, Arimex Comexim 2000 SRL a oferit pacientelor din Constanţa flori, mărţişoare, iconiţe, zâmbete şi un meniu delicios!

01 Mar 2024 930

Îndemn al Asociației „Suflete deschise” la început de primăvară - „Să fiţi buni, oricum!”

01 Mar 2024 715

Asociatia Suflete Deschise, din Constanța, în sprijinul aproapelui Ajutoare pentru familiile care locuiau în ferma care a ars în Murfatlar

23 Feb 2024 950

Meniu special de Revelion pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000 SRL

31 Dec 2023 1482

Asociația „Suflete Deschise” Scrisoare de mulţumire Naşterea Domnului - Bucuria vieţii!

24 Dec 2023 1348

Meniu de Crăciun oferit de ARIMEX COMEXIM 2000 SRL, pentru pacienții din spitalele din Constanța

24 Dec 2023 1352

Asociaţia „Suflete deschise” colindă sufletele creştinilor, transmiţând mai departe vestea minunată adusa de îngerul Domnului. Hristos se naşte, Domnul coboară!

14 Dec 2023 1038

Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația „Suflete Deschise“„Arată că îţi pasă! Fii bun! Fii Miracolul! Fii și tu un Moş Crăciun! Primește și dăruiește!”

10 Dec 2023 1257

Sf. Apostol Andrei și 1 Decembrie Meniu de sărbătoare oferit de ARIMEX COMEXIM 2000 SRL, pentru pacienții din spitalele din Constanța

30 Nov 2023 1455

Sfinții Mihail și Gavril Meniu special pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000

08 Nov 2023 1360

Arimex Comexim 2000 oferă un meniu special de Sfântul Dimitrie pentru pacienții din Constanța

25 Oct 2023 1444

Asociația Suflete Deschise, apel pentru toți creștinii. „Fii milos, precum Hristos!”

11 Sep 2023 1437

Nașterea Maicii Domnului. Meniu special pentru pacienții constănțeni, oferit de Arimex Comexim 2000

08 Sep 2023 1480