Patronul „Casei Albastre“ a rămas fără plaja închiriată de la ABADL

Zece concesionari de plaje s-au trezit că le sunt reziliate contractele de către Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (ABADL). Aceștia nu au depus garanția de 40% din valoarea contractului încheiat.

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral nu îi iartă pe cei care au concesionat plajele de pe litoralul românesc și nu şi-au respectat contractele. Astfel, zece dintre concesionari au pierdut dreptul asupra plajelor. „Specialiștii noștri au reziliat 15 contracte de închiriere a plajelor pentru neconstituirea garanției de bună execuție. Este vorba despre un procent de 40% care trebuia plătit din valoarea contractului încheiat cu ABADL Constanța“, a declarat Marieta Iorga, purtător de cuvânt al instituției. Cei zece operatori economici cărora ABADL le-a reziliat contractele pentru sectoare de plajă în Năvodari sunt: Terra Funeral SRL, Voila SRL, Rev SRL, Mirage World Diamond SRL, Star 95 SRL, Lac Astacus SRL, Laura Club SRL (două contracte), Crimar Pamico SRL (două contracte), Simca D’or SRL, Celebro Beach SRL (trei contracte).

Cui aparţine Terra Funeral SRL

Potrivit Registrului Comerţului, societatea Terra Funeral SRL a fost înfiinţată în anul 2012 şi are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Labirint. Capitalul social subscris este de 200 de lei, integral vărsat, fiind compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Nicoleta Buculeasa, născută în 1964, în Constanţa, care deţine o parte socială, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5%, şi Marius-Romeo Buculeasa, născut în 1963, în Constanţa, care deţine 19 părţi sociale, cu o cotă de  participare la beneficii şi pierderi de 95%. Administratorul societăţii este Marius-Romeo Buculeasa. Aşa cum arată datele de la Registrul Comerţului, Marius-Romeo Buculeasa mai figurează ca asociat şi în SC Casa Albastră Non-Stop SRL, SC Complet Ambient SRL, SC Poliana SRL, SC Pompe Funebre Proximus Andremar SRL şi în SC Proximus Andremar SRL.

Despre Mirage World Diamond SRL

SC Mirage World Diamond SRL a fost înfiinţată în anul 2013 şi are sediul social în Mamaia, zona hotelului Rex, cam - 1
Club Bar Wish Lounge Club Terasa. Dovada sediului social o face contractul de subînchiriere şi anexele la acesta, după caz, nr. 1 din data 28.03.2013 emis de Underground Club SRL. Capitalul social subscris este de 300 de lei, integral vărsat, fiind compus din 30 de părţi sociale, valoarea uneai fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Uzum Octavian, născut în anul 1978 în localitatea Feteşti, şi Potlog Mircea Gabriel, născut în 1984, în localitatea Hârşova. Ambii asociaţi deţin câte 15 părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% / 50%. Administratorul societăţii este Uzum Octavian. Societatea se ocupă de „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Contracte reziliate de ABADL Crimar Pamico SRL şi Simca Dor SRL, fără sectoare de plajă

08 Sep 2014 3531

Laura Club SRL şi Celebro Beach SRL, alţi doi operatori care au rămas fără sectoare de plajă

03 Sep 2014 3209

Star '95 SRL şi Lac Astacus SRL, alţi doi operatori rămaşi fără sectoare de plajă

28 Aug 2014 3755