Pauzele de revigorare cu Rompetrol se mută în acest week-end în Mamaia

Pauza de revigorare oferită de Rompetrol în stațiile de alimentare de pe Autostrada A2 s-a mutat în acest week-end la mare.
În stațiunea Mamaia, la Piațeta Perla, Rompetrol, împreună cu camionetele cu bunătăți de la Food Truck Festival le oferă celor care își petrec weekend-ul pe litoral noi experiențe culinare, un vibe pozitiv și multe surprize, în zona de relaxare amenajată de companie.

Așa cum Rompetrol și-a obișnuit clienții care s-au aflat în ultimele week-end-uri în drum spre mare pe autostradă, în Mamaia compania oferă o “doză de revigorare” cu produse fresh, dar și o atmosferă de festival asigurată de muzica DJ-ilor invitați.

Experiența revitalizantă va fi completată de o poartă răcoritoare pregătită la intrarea în zona de relaxare.



Derulată sub sloganul “Rompetrol – Ajungi mai departe”, acțiunea se înscrie în activitățile Rompetrol de promovare a unui mod de viață sănătos pentru clienții săi și pentru comunitățile în care compania își desfășoară activitățile. Pe parcursul verii, Rompetrol oferă experiențe, atât prin confortul oferit în stațiile de alimentare cu carburant, cât și prin calitatea produselor gastro din restaurantul hei și ospitalitatea angajaților săi.
 
Mai multe detalii despre Campania de vară a Rompetrol puteți găsi AICI
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Acțiuni ale polițiștilor în Constanța și Stațiunea Mamaia. Au fost aplicate mai multe amenzi

24 Apr 2024 82

Accident rutier în stațiunea Mamaia! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

24 Apr 2024 254

Hotel de două etaje, pe amplasamentul unui spațiu comercial Investiția imobiliară a societății Magic Stil SRL în zona Cazino Mamaia, la mâna consilierilor locali din Constanța(DOCUMENT)

24 Apr 2024 312

Constanța. Asociaţia Fotbal Club Unirea a intrat în faliment! Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, s-a opus (MINUTĂ)

24 Apr 2024 304

LIVE VIDEO-TEXT Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primăria Municipiului Constanța- „Comunitatea tătaro-turco-musulmană este una puternică, cu o istorie care ne apropie“ (FOTO)

24 Apr 2024 449

UPDATE- Ce spune fostul city manager Felicia Ovanesian câștigă la Tribunal procesul cu Primăria Constanța! Ce a obținut (MINUTA)

24 Apr 2024 658

Primăria Constanța Atenție, călători! Iată când își reia activitatea linia 100M

24 Apr 2024 356

Firme Constanța Jump Vibe SRL are un punct de lucru nou

22 Apr 2024 483

Un imobil din zona Complex Perla din Mamaia va trece în domeniul public al municipiului Constanța? Consilierii locali decid în ședința de CL (DOCUMENT)

22 Apr 2024 496

Decizii AGA Asociatul minoritar, municipiul Constanța a încasat în ultimii ani dividende de aproape 2 milioane de lei de la Telegondola-Mamaia SRL

22 Apr 2024 359

Ședință CLM Constanța Protocol pentru organizarea Festivalului Naţional de Muzică Uşoară „Mamaia” şi a Festivalului Naţional al Cantecului şi Dansului Popular „Mamaia”

22 Apr 2024 347

Imobiliare Constanța Prodexpert Logistics SA ridică mai multe imobile în zona On Plonge Jr. din Mamaia

21 Apr 2024 550

Ședință Consiliul Local Constanța Terenuri din Constanța și stațiunea Mamaia, unele cu acces la promenadă, scoase la vânzare de administrația Chițac (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 1093

Undă verde de la Primăria Constanța Firma fondată de fostul consul onorific al Libanului în România vrea să modifice restaurantul Tomis din Mamaia

21 Apr 2024 647

Razie de amploare a polițiștilor și jandarmilor în județul Constanța! Sute de sancțiuni, aplicate (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 500