Peste 15.000 de turiști au participat la Food Truck Festival din Mamaia

Festivalul Food Truck organizat în Piațeta Perla din stațiunea Mamaia a atras peste 15.000 de participanți, începând de joi după-amiază.

Pe parcursul a patru zile  aceștia au încercat noi experiențe culinare și s-au bucurat de armosfera de festival întreținută de DJ-ii invitați și de muzica ofertă de organizatori.

Rompetrol fost prezent în cadrul festivalului cu o zonă de relaxare special amenajată în care a oferit “doze de revigorare” cu produse fresh, activități adresate copiilor, experiență completată de o poartă răcoritoare apreciată de turiști pe parcursul celor 4 zile de caniculă.



Derulată sub sloganul “Rompetrol – Ajungi mai departe”, acțiunea se înscrie în activitățile Rompetrol de promovare a unui mod de viață sănătos pentru clienții săi și pentru comunitățile în care compania își desfășoară activitățile.

Pe parcursul verii, Rompetrol oferă experiențe, atât prin confortul oferit în stațiile de alimentare cu carburant, cât și prin calitatea produselor gastro din restaurantul hei și ospitalitatea angajaților săi.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Jhon

10 Aug, 2017 15:36

Hidratare de la Rompetrol. Fresh-uri foarte bune. Mulțumim!

Alexa

10 Aug, 2017 15:29

Distractiv dar foarte cald. Ne-am hidratat și răcorit în zona celor de la Rompetrol.

Ale

10 Aug, 2017 15:13

Am fost și eu acolo. A fost fun!

Articole asemanatoare

Constănțeanul supărat. „Ce poate fi mai înălțător decât să muști cu poftă dintr-un hotdog stând cu fundul pe o piatră funerară de 2000 de ani?”

10 Jul 2021 4175

Pauzele de revigorare cu Rompetrol se mută în acest week-end în Mamaia

04 Aug 2017 3148