Prasa Romania SRL a obţinut patru certificate de urbanism cu destinaţia „Informare”

Un cititor al cotidianului ZIUA de Constanţa ne-a informat că societatea Prasa Romania SRL, care a primit de la Primăria Constanţa 4 certificate de urbanism cu numerele 512, 514, 515, 516 cu obiectivul „Informare”, a început deja lucrările de construcţie.
 
„S-au emis în 6 martie patru Certificate de Urbanism pentru Prasa Romania SRL, pe strada Chiliei şi strada Mircea cel Bătrân cu obiectivul „Informare”. Şi apoi vedeţi în ce secret se lucrează, se fac publice mai nimic din hotărâri”, ne-a semnalat constănţeanul nemulţumit. Aşa cum reiese de pe pagina de internet a primăriei Constanţa, societatea Prasa Romania SRL a obţinut certificatele de urmanism nr. 512, 514, 515, 516 pe data de 6 martie, cu destinaţia „Informare”, pentru adesele Mircea cel Bătrân, nr. FN, Chiliei (fostă Achile Mihail) nr.lot 2, lot 4 şi lot 6. Şeful Serviciului Urbanism din cadrul Primăriei Constanţa, Soare Georgiana, a precizat că cei care primesc certificatele de urbanism cu destinaţia „Informare” nu au dreptul să demareze vreo construcţie. „Certificatul de urbanism cu obiectivul Infromare nu presupune şi demararea lucrărilor de construcţie propriu-zise”, a declarat şeful Serviciului Urbanism.
 
Prasa Romania SRL şi acţionariatul spaniol
 
Potrivit Registrului Comerţului, societatea Prasa Romania SRL a fost înfiinţată în anul 2006, cu sediul social Bucureşti, strada Spătarul Preda. Capitalul social subscris este de 185.481.970 lei, integral vărsat, număr de pârţi sociale – 18.548.197, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic este societatea spaniolă GRUPO PRA SA. Administratorii societăţii Praşa România SRL sunt: Juan Ramón Alcántara López – Sela, născut în 1956, în Madrid, Miguel Alcántara López – Sela, născut în 1958, în Cordoba, Spania, Juan Carlos Romero González, născut în 1970, în Torrecampo (Cordoba), Joaquin Enrique Amaya Galván, născut în 1967, în Cadiz, Spania. Activitatea principală conform codificarii CAEN este „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.