Primăria Constanţa, pasibilă de sancţiuni Horia Constantinescu, comisar şef adjunct al CJPC – „Vom marca fiecare loc de joacă periculos“

Un copil de 4 ani a căzut, în week-endul trecut, printre scândurile unui tobogan, situat într-un spaţiu de joacă amenajat de primărie în Portul Tomis. Părţinţii au depus o sesizare la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa. Din fericire, starea copilului este bună.

Pentru cele întâmplate va răspunde Primăria Constanţa, care a refuzat să discute cu comisarii CJPC privind locurile de joacă degradate şi în stare nefuncţională.

„Regretabilă este atitudinea primarului! Lăsând la o parte modul în care înţelege să comunicam, măcar putea să înceapă să faca ceva! Astăzi sper să terminam inventarierea lor şi să putem trece la întocmirea procesului-verbal! Dacă mai important pentru primarul Făgădău este orgoliul şi nu sănătatea copiilor, nu mai am nimic de adăugat! Problema primarilor Constanţei a fost găsirea unei tergiversări, nu remedierea deficienţelor! Astăzi sau maxim mâine, sper să terminăm investigarea tuturor spaţiilor de joacă! Vom depune diligenţe pentru a putea marca fiecare loc de joacă periculos!“, a declarat Horia Constantinescu, comisar şef adjunct al CJPC Constanţa.

Conform CJPC, Primăria municipiului Constanţa este pasibilă de sancţiuni. Una în valoare de 10.000-30.000 de le; pentru  obstrucţionarea controalelor. Şi cea de-a doua, în cuantum de 2.000- 20.000 de lei, pentru abaterile constatate la locurile de joacă.

citeşte şi:

Plimbat de la Ana la Caiafa de Primăria Constanţa Horia Constantinescu, şeful CJCP - „Unele locuri de joacă din Constanţa nu oferă copiilor distracţie, ci pericol“ (galerie foto)

Incident la locul de joacă din Portul Tomis. Un copil de 4 ani a căzut printre scândurile unui topogan (galerie foto+video)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

fara nume

25 Sep, 2017 18:13

Bună ziua. Rog a se face o sesizare și pentru podul de la Cora(zona BIG), care părea un proiect rapid, la felul cum se începuse, dar nu a fost să fie... acum este un pod părăsit, iar în orele de vârf se formează blocaje . De 3 luni nu s-a făcut nimic. Vă mulțumesc.

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.