Scandal cu maşini de lux, blocaje în trafic şi intervenţia poliţiei SC RAJA SA a debranşat brutăria şi carmangeria unui şmecher din Ţăndărei (galerie foto)

_MG_2710.jpgEchipele de control ale SC RAJA SA Constanţa au continuat, ieri, controalele demarate în scopul depistării abonaţilor care fură apă sau al celor rău-platnici. Astfel, în cursul zilei de ieri, echipele RAJA s-au deplasat în localitatea Ţăndărei, judeţul Ialomiţa, la societatea Prod Lact SRL, care deţine o brutărie, o covrigărie şi o carmangerie. Reprezentanţii societăţii Prod Lact SRL erau suspecţi că fură apă. Mai mult, după un control care a fost efectuat în cursul zilei de joi, şeful biroului RAJA Ţăndărei, Viorel Alexandrescu, a fost agresat în trafic de patronul şi administratorul societăţii Prod Lact SRL, Marian Balea, care este şi consilier local PNG.

DSC07643.jpgJoi seara, în jurul orei 20.30, în timp ce Viorel Alexandrescu se deplasa cu maşina de serviciu înspre sediul unităţii, pe DN2A, a fost oprit de către un Audi Q7 negru, care a tras în faţa lui. Spatele maşinii a fost blocat de o autoutilitară de transport pâine inscripţionată cu numele firmei Prod Lact SRL. Din cele două maşini au coborât Marian Balea şi fiul acestuia care au deschis portierele autoturismului în care se afla Viorel Alexandrescu şi au început să-l ameninţe. Din fericire, situaţia nu a degenerat mai mult, pentru că prin zonă a trecut o maşină a poliţiei rutiere. La vederea maşinii de poliţie, cei doi agresori au dat bir cu fugiţii. Revenind la controlul din cursul zilei de ieri, menţionăm că iniţial angajaţii brutăriei administrată de societatea Prod Lact SRL nu au permis echipelor de control ale SC RAJA SA să verifice branşamentul. Într-un final, la faţa locului a apărut şi Marian Balea, care, după multe explicaţii şi ţipete, a permis într-un final accesul echipelor de control ale RAJA SA în incinta brutăriei.

Reprezentanţii operatorului de apă au descoperit la faţa locului că pe branşamentul RAJA SA exista o interconexiune cu puţul din curte, iar angajaţii brutăriei foloseau la fabricarea produselor de panificaţie apă amestecată. „Am debranşat brutăria care folosea apă amestecată, deoarece administratorul societăţii, Marian Balea, nu ne-a putut prezenta nici una din analizele curente la parametrii de potabilitate. Având în vedere faptul, că pe reţeaua de distribuţie interioară curgea atât apă furnizată de RAJA, cât şi din puţul propriu, lucru care punea în pericol sănătatea publică a consumatorilor, această unitate a fost debranşată din stradă de la sistemul de alimentare cu apă. Mai mult, reprezentanţii societăţii Prod Lact SRL au dat dovadă de o inconştienţă crasă în ceea ce priveşte respectarea unor cerinţe minimale privind sănătatea publică.

Având în vedere cele petrecute, SC RAJA SA Constanţa va depune către organele competente împotriva lui Marian Balea plângeri penale pentru agresiune și ultraj împotriva bunelor moravuri, dar și sesizări oficiale către toate instituţiile statului competente: Direcţia de Sănătate Publică, Direcţia Sanitar -Veterinară, pentru ca să fie luate măsurile necesare ce se impun în această situaţie, pentru evitarea unor îmbolnăviri în masă a consumatorilor", a explicat Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al SC RAJA SA Constanţa. Situaţia s-a repetat şi la carmangeria care aparţine respectivei societăţi. La apariția echipelor de control, angajații le-au refuzat acestora accesul în unitate. Mai mult, au ieșit în stradă și au început să țipe și să aducă diverse injurii angajaților RAJA. Situația a fost calmată de intervenția trupelor de jandarmi. „Pentru obstrucționarea controlului, dar și pentru facturile neachitate, carmangeria Prod Lact SRL a fost și ea debranșată de la sistemul de alimentare cu apă", a mai spus Irina Oprea.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

RAJA SA Atenție, se oprește apa în mai multe zone din municipiul Constanța! Vezi dacă ești afectat

11 Apr 2024 1197

În Constanța, în primele trei luni ale acestui an Consumul de apă caldă a fost mult mai redus față de aceeași perioadă a anului trecut. Primarul Chițac o vede ca pe o economie la bugetul local

11 Apr 2024 464

RAJA SA Lucrări de întreținere a rezervorului de apă Constanța Sud. Furnizarea apei potabile va fi sistată în localitatea Lazu

08 Apr 2024 479

Se oprește apa în zona industrială a orașului Ovidiu pentru lucrări

01 Apr 2024 440

Lucrări RAJA la Constanța! Mai multe zone, fără apă la robinete! Afectat și Spitalul Militar “Dr. Alexandru Gafencu”

20 Mar 2024 1142

Anunț important al RAJA Constanța Sistarea furnizării de apă se prelungește cu încă două ore. Lista zonelor afectate

12 Mar 2024 2027

RAJA Constanța Ce zone din Mangalia rămân fără apă pe 14 martie 2024?

12 Mar 2024 615

Lucrări RAJA la Mangalia, județul Constanța! Se oprește furnizarea apei. Lista zonelor vizate

11 Mar 2024 510

Avarie RAJA la intersecția străzilor Izvor cu Cerbului din municipiul Constanța. Lista zonelor afectate de întreruperea furnizării apei

11 Mar 2024 514

Patru localități din județul Constanța, fără apă la robinete timp de câteva zile! De ce a fost luată această decizie

25 Feb 2024 1638

Avarie RAJA în Mamaia Sat, județul Constanța. A fost oprită furnizarea apei

16 Feb 2024 615

RAJA Constanța Se oprește furnizarea apei la Valu lui Traian

14 Feb 2024 616

RAJA SA oprește furnizarea apei la Valu lui Traian, județul Constanța

13 Feb 2024 668

Lucrări RAJA în municipiul Constanța! Se oprește furnizarea apei în mai multe zone

13 Feb 2024 809

Trei localități din județul Constanța, fără apă la robinete din această noapte din cauza unei avarii

11 Feb 2024 3718